Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4232 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

http://www.automobile-magazine.fr/actualites/citroen/citroen_c4_restylee2 מתי זה יקרה ומתי זה יגיע לארץ אין לי מושג אבל מקווה שזה יקרה בקרוב ושהיא תקבל כבר באותה הזדמנות את מנוע הפיורטק יחד עם תיבה אוטומטית של 6 הילוכים. דרך אגב בחו"ל כבר יש גרסה של הפיורטק.

נ.ב. תפתחו בCHROME כי שם פשוט הגוגל טרנסלייט עובד ישר.

פורסם

על פניו היא יפיפה, אפילו שחיצונית אין כל כך הרבה שינוי בעיני.

הפנים נשאב מה-308 החדשה, והוא יפה.

ניתן לראות שה-C4 הספציפית הזו, עברה להנאה בכפתור ולא מפתח.

ובנוסף, גם בלם-היד, עבר להיות אלקטרוני.

מעניין.

אני מהמר שגם היא, מגיעה עם 3 צילינדרים?

פרנקופיל מושבע!

פורסם
על פניו היא יפיפה, אפילו שחיצונית אין כל כך הרבה שינוי בעיני.

הפנים נשאב מה-308 החדשה, והוא יפה.

ניתן לראות שה-C4 הספציפית הזו, עברה להנאה בכפתור ולא מפתח.

ובנוסף, גם בלם-היד, עבר להיות אלקטרוני.

מעניין.

אני מהמר שגם היא, מגיעה עם 3 צילינדרים?

אתה מהמר נכון, והבלם יד כבר אלקטרוני היום בגרסה הבכירה (נראה לי, לפחות ככה ראיתי בחו"ל), ודווקא חיצונית שינו את החלק האחורי מאוד יפה והקדמי הפך דומה לC ELYSEE רק עם לדים יפים

פורסם (נערך)

בלם יד חשמלי כבר בדגם הנוכחי בגרסת אקסלוסיב הבכירה. בכל מקרה לפחות מבפנים אני לא שם לב לשינוי משמעותי מהרכב הנוכחי . לאבי יש את הגרסה הבכירה והיא נראית זהה לרכב המתוח למעט כפתור ההתנעה וכמובן ידית ההילוכים. אולי סוף סוף יביאו את הסי 4 עם ג'נט 17 שכל כך מתבקש

עריכה אחרונה על ידי speedsecret

RACING

because football ,baseball , bowling & golf only require

ONE BALL

פורסם
יש גם מערכת מולטימדיה חדשה ופנסים עוקבי פניה. מעניין מה יגיע לארץ?

אם אני צריך להמר, לפי ההיכרות שלי עם הצפרתיות, המולטימדיה אולי תגיע לארץ, כי זה רץ מאוד חזק היום בארץ.

בנוגע לפנסים, לא נראה, זה מייקר את הרכב.

פרנקופיל מושבע!

• תוכן חדש...