Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3559 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

• תגובות 798
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

בואו נתקדם לאט לאט, עכשיו תור המרכז\דרום להראות מה הוא יכול להציע. אני מאד אהבתי תמסלול שאביה הציע (את 458 אפשר להשאיר לסוף, הוא גם באיזור שיכול להיות בעייתי למספר אנשים, והוא אמור להיות גם ככה פנוי כל הזמן).

stio תבוא!

פסיכו פאסאט 1.8T

פסיכו ג'טה 2.0 FSI

ו-205 1.4i שנת 98 :)

פורסם

אני בעד המסלול שהציע אביה ומעוניין לצאת מוקדם ככול האפשר. כמה ק"מ יוצא המסלול?

Peugeot 208GTI 2017 and Hyundai Tucson 1.6T 2019. 😀

Hyundai Tucson 2.0L Open sky 2016-2019- Sold Hyundai Elantra 2006 2.0L 2006-2016-Sold, Peugeot 206XS 2015-2021 Sold

פורסם
את 458 אפשר להשאיר לסוף, הוא גם באיזור שיכול להיות בעייתי למספר אנשים, והוא אמור להיות גם ככה פנוי כל הזמן

מסכים.

לגבי שאר המסלול, צריך כבר להתחיל​ אותו עד 06:00.

פורסם (נערך)

אז צריך לקבוע שנפגשים ב5:00 כדי להתחיל לזוז ב5:30 (+רבע שעה לחכות למאחרים שלא התעוררו בכלל ;) ).

מישהו מכיר תחנת דלק פתוחה באיזור? אני פשוט לא זוכרת אם לבאים ממערב יש גישה נוחה לפז בשער הגיא.

עריכה אחרונה על ידי Murzilka

Mini Cooper S R56 - לכיף

פורסם

בעקבות הרשמים של הצפון, טיול באותו אופי נשמע לי מעולה.

+1 ל- 458.

הייתי באזור אתמול במסגרת טיול מהעבודה והנוף נראה מדהים:

20141210_102152.jpg

(עריכה: לא יודע איך הצלחתי לשרבב תמונה אנכית...)

20141210_102152.jpg

פורסם (נערך)

חמש זה מחוץ ללקסיקון בשבילי. זה הגזמה פרועה, וזה חושך שמבחינתי פחות כייף. אני מבין את הבעיתיות של נס בשעות שאחרי 7, אבל עדיין, זה שעות שיש שם גם ככה לא מעט אופנועים. זה אולי נשמע קטנוני אבל אני לא עירני בשום צורה בחמש, ולא רואה איך אהנה כ"כ...

עריכה אחרונה על ידי KoM

פסיכו פאסאט 1.8T

פסיכו ג'טה 2.0 FSI

ו-205 1.4i שנת 98 :)

• תוכן חדש...