Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

mdogg4u
dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4252 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום חברים,

אני מעוניין לקנות I20 מליסינג.

הציעו לי ב54K (לאחר הורדת שווי הרכב שלי , 12K).

זאת הבדיקה של הרכב "ציקוני פגיעות בגוף הרכב, הוחלפו חלקי מרכב, מעיכות וכיפוף בקצה קורה אורכית + תא מטען, תיקונים במרכב פח וצבע, פגיעות פח פגעמים בצבע+ פגושים ומעיכות סף ימין/שמאל"

כמובן החברה התחייבה לתקן את כל זה.

עד כמה שאני מבין זאת פגיעה בשסי? שווה בכלל להסתכל על רכב כזה?

בנוסף מבחינת מחיר לדעתכם 50-54K לרכב כזה זה שווה?

(אני מוסיף את הרכב שלי ומוסיף עוד 50-54)

פורסם

לפי מה שאני מבין יש פגיעה בקצה שלדה. אתה יכול לשלוח את הדו"ח ללוי יצחק יש להם שירות שיכול להעריך ירידת ערך בחינם:

http://www.levi-itzhak.co.il/Levi/Templates/showpage.asp?DBID=1&LNGID=2&TMID=10004&FID=152&PID=300

אבל לדעתי, עדיף לחפש יונדאי אחרת (אגב זה אחלה רכב, לי יש 2009 1.4 אוטומטית ואני מאוד מרוצה, גמעה 138000 ק"מ).

בלי קשר, עדיף שתנסה למכור לבד ואז ברגע שאתה בא בלי רכב אתה יכול לקבל הנחה גדולה יותר.

מציע לך לבצע סקר שוק בין כמה חברות גדולות (אלדן, שלמה סיקסט, אוטוסנטר, כלמוביל...).

פורסם

למרות התחייבותה, החברה לא יכולה לתקן "מעיכה בקצה קורה אורכית" או "הוחלפו חלקי מרכב".

לא ציינת איזה רכב יש לך, אבל לדעתי זה יוצא שאתה משלם לחברה כדי שתיקח את הרכב שלך. כי ה-i20 הזאת לא שווה גם 54 אלף ש"ח במזומן.

תעבור הלאה.

מחפש סוזוקי ג'ימני סטיישן 1,600 סמ"ק אוטומט

פורסם

ביצעתי סקר שוק לא רע האמת, כל המחירים שהציעו לי נעו בין 50-55, תלוי בקילומטרז' ורמת הנזק בסלון הרכב.

יש לי מזדה 626 שנת 98 (עברה 204,000), מחירון שלה 12K. אבל יש לי טיפה בעיות, ככה שבחוץ היא תקבל 4-5K

פורסם

עדיין לדעתי עדיף לך למכור לבד, כי כשאתה בא למגרש בלי רכב משלך אתה יכול לקבל הנחה משמעותית יותר (תנסה אפילו מה שאני אומר תלך לחברה אחרת ואל תגיד להם שיש לך רכב שאתה רוצה להחזיר ותראה מה הם מציעים).

פורסם

הטרייד אין לא רוצה את הרכב שלך, אין לו מה לעשות איתו. הלכה למעשה אתה נותן את הרכב שלך בחינם ועוד משלם הרבה על רכב "לא יפה".

תעביר את הרכב במתנה לקרוב משפחה שרק הוציא רישיון ותתקדם הלאה. לחילופין תמכור את הרכב ב-5000 ש"ח ותבוא עם הכסף במזומן לחברת הליסינג.

פורסם

לאיזה צריכה אתה מצפה להגיע ובאיזה תנאי נהיגה?

היום: סיטרואן c3 2026 / סיטרואן c3 2024

פעם: פיאט דובלו 2002, פיאט פנדה 2011, רנו קליאו 2012, סיטרואן קקטוס 2016, מיצובישי ספייס סטאר 2014, רנו קליאו 2022.

פורסם

רק אוטומטי, אין סבלנות לידני בכבישים הישראלים.

הנסיעות לי ברובן ארוכות.

אני גר בהוד השרון ונוסע באופן קבוע לנתניה, אריאל ורחובות

1:14 וצפונה יהיה מעולה

פורסם

הבחור שמעלך משיג צריכה דומה בבין עירוני גם עם I20,כך שתחפש יונדאי עם נתונים טובים יותר.

היום: סיטרואן c3 2026 / סיטרואן c3 2024

פעם: פיאט דובלו 2002, פיאט פנדה 2011, רנו קליאו 2012, סיטרואן קקטוס 2016, מיצובישי ספייס סטאר 2014, רנו קליאו 2022.

פורסם

הציעו לו עוד אחד.

"מעיכות שריטות מרכב סביב, תיקונים כללים בגוף המרכב+ תיקוני פח וצבע, החלפת מרכב סביב + מעיכות פח ותחתית, פגוש קדמי שבור"

פחות שחור?

פורסם

מיקוח היא מילת המפתח. אתה צריך לקום מהכיסא לצאת אל השטח לרשום הצעות ולהתמקח.

אנחנו נוסעים 70% בבין עירוני, צריכת דלק של 1:15-1:16 תלוי אם מזגן עובד או לא.

בכל מקרה אתה חייב לקחת את הרכב לבדיקה מטעמך ולא לסמוך על הבדיקה שלהם!.

להלן תמונה מתוך האתר של שלמה סיקסט:

יונדאי.png

פורסם
רק אוטומטי, אין סבלנות לידני בכבישים הישראלים.

הנסיעות לי ברובן ארוכות.

אני גר בהוד השרון ונוסע באופן קבוע לנתניה, אריאל ורחובות

1:14 וצפונה יהיה מעולה

ניסאן אקו-מיקרה מודל 2011.

צריכת דלק אמיתית של 15-16 קילומטרים לליטר עם מזגן ופקקים.

לא מזמן מצאתי לחבר מיקרה 2011 מליסינג, 53 אלף קילומטרים, צבע לבן, ב-49 אלף ש"ח מזומן.

• תוכן חדש...