Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4246 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

יופי זה ענין של טעם.

אם מדובר בידני הייתי הולך על הקליאו עם מנוע 0.9.

אם מדובר באוטומטי הייתי הולך על האיביזה AM5.

וולוו XC40 T3 Momentum (נמכרה)

סקודה קודיאק 1.5 STYLE

טויוטה יאריס קרוס הברידית

פורסם

בידני גם אני הייתי בוחר בקליאו,

באוטומטי הייתי נזהר לגבי האיביזה, אמינות גיר הDSG נתונה בסימן שאלה.

בעבר: Hyundai Getz Fun GLX 1.4 Automatic | Renault Clio MK3 1.2 Manual | Fiat 500 Pop 1.2 Manual | Mazda 3 Sport 2.0 Automatic | Seat Arona FR 1.0TSI DSG7 | Toyota Corolla Hybrid Limited Mitsubishi Space Star Supreme

בהווה:  Tesla Model 3 Highland SR | Hyundai Kona EV LR

פורסם
בידני גם אני הייתי בוחר בקליאו,

באוטומטי הייתי נזהר לגבי האיביזה, אמינות גיר הDSG נתונה בסימן שאלה.

אני ברשותך גם אצטרף לטרנד ה#סטיגמות_שעבר_זמנן ואזהיר מהקליאו שכן היא צרפתייה ורכבים צרפתיים רואים רק מוסך.

פורסם

היה צפוי שמישהו יכנס לפינה הזאת בעיקר כי אני בעצמי מחזיק קליאו. :roll:

אבל, שים לב לכל השרשורים בפורום, עדיין יש תקלות. אני באופן אישי לא הייתי רוצה רכב עם גיר בעייתי. בקליאו יש גיר ידני סטנדרטי.

בעבר: Hyundai Getz Fun GLX 1.4 Automatic | Renault Clio MK3 1.2 Manual | Fiat 500 Pop 1.2 Manual | Mazda 3 Sport 2.0 Automatic | Seat Arona FR 1.0TSI DSG7 | Toyota Corolla Hybrid Limited Mitsubishi Space Star Supreme

פורסם (נערך)
היה צפוי שמישהו יכנס לפינה הזאת בעיקר כי אני בעצמי מחזיק קליאו. :roll:

אבל, שים לב לכל השרשורים בפורום, עדיין יש תקלות. אני באופן אישי לא הייתי רוצה רכב עם גיר בעייתי. בקליאו יש גיר ידני סטנדרטי.

שמע, אין ספק שאם הוא היה מעוניין ברכב בשנתון10-11 היה -אולי- ממה לחשוש ( החלפות החלקים והריקולים פתרו את רוב התקלות) ,אבל התקציב שלו יאפשר לו להנות מאיביזה חדשה מהניילונים עם אחריות יצרן ל3 שנים ( אני לא יודע אם עדיין קיימת אחריות של 5 שנים על הגיר). שים לב גם שבשנה האחרונה ירדה פלאים כמות התלונות בקשר לDSG ואפשר להגיד שהוא כבר לא בולט לרעה ביחס לשאר הרכבים. בנוסף אי אפשר להכחיש את העובדה שהאיביזות נמצאות בכביש היום לפחות באותה כמות שאפשר היה למצוא פיאט פונטו בקריות לפני 9 שנים ( רמז: היו המון) ככה שאם הייתה איזשהי מחלה כרונית זה היה בא לידי ביטוי בכמות המכירות ובכתבות במגזיני הרכב.

בקיצור, אם חשקה נפשך באיביזה אל תדאג מנושא הDSG ( על אחת כמה וכמה כשהרכב חדש).

עריכה אחרונה על ידי Mjko
פורסם
הייתי לאחרונה בסוכנות vw ואין אחריות 5 שנים על הגיר לרכב חדש.

טוב לדעת. אני רואה בזה חיזוק לטענות שלי.

פורסם

לאיביזה החדשה נותנים רק שנתיים אחריות.

אכן הקליאו הידנית נראית טוב ומרגישה טוב.

האיביזה מרגישה די קטנה ולא הכי נוחה, ובמבצע של 79 אלף היא מגיעה ערומה, למרות זאת הביצועים שלה אכן טובים והרכב זריז.

פות"ש, מה אופי הנסיעה שלך? כמה נוסעים? כמה ק"מ ליום?

עוד חודשיים היא מגיעה...IBANEZ S5521Q PRESTIGE :)

פורסם

צריך גם לקחת בחשבון שהאיביזה מיושנת יחסית, האחריות קצרה כפי שנאמר, הטיפולים יותר יקרים מרנו, הרכב לא מאובזר ומבחינת בטיחות פחות טוב מהקליאו .

פורסם

ברור שהעדיפות היא לרכב חדש , אבל גם רכב יד שנייה במצב טוב יכולה להיות אופציה .

הרכב אמור לקחת אותי לפחות 7 פעמיים בעליות לירושלים בחודש . ואני נוהג לבד

פורסם

מבחינת ביצועים שתיהן סוחבות יפה מאוד.

קח בחשבון שגם סוזוקי אלטו תעלה את העליות בירושלים, אנחנו לא בשנות ה80.

פורסם

חשבת על פיאסטה ידנית?

תעלה על הכביש אחת בינואר 2015, לך קבל הצעה מאיילון\דלק. שים לה ג'אנט יפה.

נראה לי שזה עונה על הכל. לדעתי מדובר בסופרמיני הכי יפה.

הסאן רוף מקורי, החור שאתה הולך לעשות בגג לא.
  • תוכן חדש...