Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4246 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם (נערך)

האמת? אהבתי את פול - היה בו קצת מכל מה שאני צריך! זינוק מהיר, חלון גג, קצת קושי בפניות קשות, צבע חדש, רעש בגז וההגה שיקף את הכביש יופי. קצת לי להגדיר מחליף ראוי - רציתי מיטו אבל לא בתקציב.

מה שקל להגדיר זה:

-מעוניין לעלות שנתון (עדיפות ל 2006+ עם ק"מ נמוך)

-תקציב עד 45K ש"ח

-עדיפות לידני

-עדיפות למנוע TSI/TwinAir שידע להביא קצת טוויסט עם הגז

-אבזור פנים ראוי (עדיפות לשליטה מההגה)

-אין בעיה עם ליסינג/השכרה לשעבר עם היסטוריה בריאה

יש כמה דגמים שאני כבר פוזל אליהם:

1. לנצ'יה אפסילון - 0.9T, מביאה אבזור פנים מפנק ומחיר מצויין של סביב ה 45K לדגם 2011.

2. סיאט איביזה - 1.6 הדגם החדש 105 כ"ס שנת 2009~ או 1.8FR שנת 2007.

3. סקודה פאביה - 1.2TSI שרחוק כמה אלפים בודדים מהתקציב, או 1.4 ספורט 105 כ"ס.

4. הונדה סיוויק - 1.8 האטצ'בק, שנת 2007

אשמח לחוות דעת על הדגמים ומה עדיף, וטוב מכך המלצה שלכם לדגמים שלא חשבתי עליהם.

עריכה אחרונה על ידי MoonKnight

-פולו 16V 6N שנת 2000, -סקודה אוקטביה  2015, גולף 2018,  סופרב 2020

-איוניק 5 עלית

פורסם

150 צפיות 0 תגובות.

עשיתי קצת חושבים וחשבתי אותי שווה לי לחסוך עוד כמה חודשים כדי לגייס 60K לקניית אלפא מיטו.

השאלה היא איך דגמי ה 105, 135 וכמה הם שונים מה- 155, אני מכיר שיש הבדל בשליטה מההגה, יש עוד שינויים (דגמי 2009-2010). (ב-155 נסעתי ונהנתי)

-איוניק 5 עלית

פורסם

אני הייתי בוחר בסיויק האצ'בק ידנית. ביצועים טובים, צריכת דלק יחסית טובה והרכב בלי יותר מדי טכנולוגיה מה שמפחית את הסיכוי לתקלות בעתיד.

פורסם

בלי שנהגתי בשאר, הייתי לוקח את הסיוויק, המנוע שלה נהדר והרכב 'זריז' ובגיר ידני נראה לי בכלל מדליק,

עבורי אמינות ממוקמת גבוה ואני מייחס להונדה יותר אמינות מלשאר הרכבים שציינת. גם הבפנוכו שלה מגניב יחסית,

אם אני זוכר נכון גירגיל מגיע רק בגימור הפשוט.

* אכן ניתן לנהוג בו באופן ממש חסכוני

The first one to get angry loses

פורסם

לי היתה סיויק דור 8 שנת 2006, מנוע 1.8 אוטומט. צריכת הדלק מפתיעה ממש לטובה. הרכב לפני כן היה פולו 2004 ידני 1400 עם 75 כ"ס.

ההפרש בעלויות הדלק בתוך העיר לא היו משמעותיות.

פורסם

התבססתי על מחירון yad2 (48,900) ועל המחירים בפועל שנרשמים סביב ה 50K, לא צריך לספר לכם שבשוק הישראלי הפער בין המחיר ביד 2 למחיר הסגירה סובב סביב ה 10%.

האמת שהסיוויק נמצאת אצלי באקסל יחד עם המיטו והוולסטר במחיר של 60-65. נשמע פה די פה אחד בעד הסיוויק בלי להתייחס יותר מידי למיטו.

מבחינת העיצוב אני מדרג את המיטו בפער לא רע מהוולסטר והסיווק. לכן אשמח גם לשמוע טיעונים לרעת המיטו :) בגדול אני פתוח לכל דגמי המיטו (מה 105כס עד ה 155כס)

-איוניק 5 עלית

• תוכן חדש...