Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4259 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

יצאתי היום בערב לנסיעה ושמתי לב לרעש מאוד מוזר מכיוון המנוע אני לא יודע אם כדאי לי להמשיך לנסוע עם זה או לא.

לא נשמע כאילו הרעש מרצואת הטיימינג אלה משהו אחר, בנוסף הוא נשמע כאילו הוא נתקע לפעמים נאבק וממשיך אחרי זה.

8)
פורסם

מה שזה לא יהיה לא הייתי ממשיך לנהוג ברכב ככה.

לדעתי גרירה בלבד, נשמע כמו רצועה כלשהי.

בן כמה הרכב וכמה ק"מ עשית?

Opel Adam S 2017

פורסם
מה שזה לא יהיה לא הייתי ממשיך לנהוג ברכב ככה.

לדעתי גרירה בלבד, נשמע כמו רצועה כלשהי.

בן כמה הרכב וכמה ק"מ עשית?

שנת 2011 עשתה 49000

8)
פורסם (נערך)

נשמע בפירוש כמו רצועת אביזרים שמחליקה או גלגלת/מותחן של הרצועה שעומדים להחזיר את נשמתם לבורא. בד"כ הרעש אמור להתחיל כשהעסק קר ולהיעלם לאחר שהאיזור מתחמם, אך לא חובה.

אם אפשר להמשיך, תלוי בך - הסכנות העיקריות הן קריעת הרצועה ופגיעה בחלקים אחרים במנוע, נוסף לכך לא תהיה טעינה של המצבר וגם מדחס המזגן לא יעבוד.

עריכה אחרונה על ידי ALÞћÃ
פורסם

מזגן אני לא משתמש גם ככה. אני גר באור יהודה והמוסך נמצא ארבע קילומטר ממני ביהוד. השאלה היא האם אני אצליח להגיע.

מה שמוזר זה שכאשר האוטו היה קר לא שמעתי את זה.

8)
פורסם

יכול להיות שגם עלית על משהו (או שמשהו פשוט עף ופגע ת"כ נסיעה במותחן/גלגלת הרצועה).

ולגופו של עניין - בשל המרחק היחסית קצר למוסך, הייתי לוקח את הסיכון (ומשתדל לשמור על סל"ד כמה שיותר נמוך לאורך הנסיעה), אבל זה אני. :)

פורסם (נערך)
המנוע הוא ה-1.2?

מנוע 1400. הלך קלאץ.

עכשיו קניתי את האוטו לפני חודש ובמכון בדיקה לא אמרו לי כלום. אני לא יודע אם יש לי קייס או לא נגדם.

עלות התיקון היא 2390 ש"ח

עריכה אחרונה על ידי Uzi4u2
8)
פורסם

קצת מתקיל לעלות על בעיית קלאץ' במכון בדיקה, אלא אם כן הרכב ידני (ולא רובוטי) והבוחן עשה עליו סיבוב והרגיש שהקלאץ' מחליק/מפריד גבוה בצורה חריגה מרכבים דומים אחרים שבדק.

בכל מקרה, נסה את מזלך.

פורסם
מנוע 1400. הלך קלאץ.

עכשיו קניתי את האוטו לפני חודש ובמכון בדיקה לא אמרו לי כלום. אני לא יודע אם יש לי קייס או לא נגדם.

עלות התיקון היא 2390 ש"ח

זה העלות של שיפוץ גיר כללי או רק להחליף את הקלאץ'?

Buick La Sabre 2002 V6 3800cc

פורסם (נערך)
זה העלות של שיפוץ גיר כללי או רק להחליף את הקלאץ'?

אז ככה: הרכב עשה 49 אלף המליצו לי להחליף שמן כל 15 אלף (טיפול נעשה כל 30 אלף)

מבחינת מה שהחליפו באוטו זה המצמד f-500/YPS/N.Panda שעלה 933 ש"ח לפני עבודה ומע"מ. עבודה לקחו 1020 (4.25 שעות).

בנוסף שמן מנוע ומסנן לקחו עוד 176שח. סה"כ 2654.

מה שמפריע לי כרגע זה שיש לי שריטוט על הדלת של הרכב שלא היו שם קודם! ואני יודע שהם לא היו שם כי האוטו קטן ומדובר בהרבה שריטות שרואים שנעשו באותו הזמן. המוסך הוא מוסך אמין מבחינתי אבל זה די מעצבן אותי כרגע (חזרתי מהמוסך עם הרכב לפני כשעה וכשניקיתי אותו ראיתי) התקשרתי אמרו לי שזה לא הם. עכשיו לך תוכיח.

בנוסף לזה הם כנראה השאירו את החלופ פתוח וציפור חירבנה לי על הדלת אבל זה זוטות.

עריכה אחרונה על ידי Uzi4u2
8)
  • תוכן חדש...