Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4259 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם,

אני מתכנן לצבוע את הרכב שלי (מאזדה 3 2004), הגעתי לקאר פיקס בתלאביב, הם הציעו צביעה כללית ב3000 + מע"מ - האם יש למישהו חוות דעת\ניסיון אישי עם המקום?

יש לציין שהצביעה לא כוללת פחחות (אין צורך בפחחות ברכב), וצביעה באותו צבע של הרכב. שאלתי את הבחור שהיה שם בכמה שכבות הם צובעים את הרכב - הוא אמר לי 4 צבע + 4 לקה (בחיים שלי לא שמעתי על 4 שכבות לכה) האם זה הגיוני?

בנוסף אמר כי יש "אחריות של 5 שנים" על הצבע - למרות שאני לא מבין מה זה אומר ואם הם מכבדים את זה (אם לדוגמא אחרי שנה מתחיל קילופים ואני בא אליהם והם מתקנים את זה).

חיפשתי עליהם מידע\חוות דעת באינטרנט ולא מצאתי כמעט כלום (חוץ מסרטונים שהם מפרסמים ביוטיוב באיכות זוועתית) וגם זה קצת מוזר כי הם קיימים לפחות 5 שנים (לפי מה שמצאתי באינטרנט).

נ.ב - אני לא מחפש צביעת ברמת אולם תצוגה פשוט יש המון קילופים בצבע לכן רציתי לצבוע שיראה כמו חדש (או קרוב ל).

תודה לכולם.

פורסם

צביעה איכותית עולה הרבה יותר מ 3000 שקל .

האם מפרקים את הניקלים ?

האם מפרקים את הפגושים ?

אם אתה מחפש עבודה מקצועית אבל יקרה יחסית תפנה לאוטו פח בפתח תקווה .

בעל העסק צובע את הרכב בעצמו .

פורסם

לא מפרקים כלום רק את הפלסטיקים שיורדים - כמו ה2 פסים בגג של הרכב. צובעים אפילו את הפסי מגן בצד הרכב.

כמה זה הרבה יותר? אם זה יותר מ4-5 אלף אז זה כבר לא משתלם לי... יש מישהו שעושה עבודה יחסית באיכות אבל בתקציב שלי?

תודה.

פורסם

אין פה עניין משתלם או לא .

יש פה די הרבה אנשים שמוציאים על האוטו שלהם שבקושי שווה כמה אלפים המון כסף בתוספות .

אם האוטו טוב ואתה מתכוון להחזיקו הרבה שנים אז עדיף להשקיע בעבודה טובה .

פורסם

נתקלתי בעבר במוסך גוונים באשדוד שעושה צביעה לכל הרכב, מישהו כאן עשה במחיר זול של פחות מ 3000 ש"ח והצביעה היתה טובה, לטענתו 9 שכבות והרכב המדובר היה פורד מונדאו שחורה משנת 2010-11 עם הרבה שריטות, בעל הרכב היה מרוצה

לא מוצא את השרשור לצערי בחיפוש

Opel Adam S 2017

פורסם

בדיוק קיבלתי הצעה ממוסך גוונים :) אכן הם מציעים ב2800 + מע"מ אבל נותנים אחריות רק לשנה.

בגדול זה אותו מחיר, אבל בקאר פיקס יש אחריות ל5 שנים.

המטרה שלי שהצבע יחזיק מעמד כמה שנים (אני מניח שאני אמכור את הרכב אחרי 4-5 שנים) - האם צביעה במחיר כזה תחזיק מעמד?

האם יש מישהו שצבע את האוטו שלו בעלות דומה ויכול להגיד לי אם הצבע מחזיק מעמד?

• אחראי פורום
פורסם

אין פה נוסחאות. יכול להיות שהעבודה נעשית כמו שצריך מבחינת הכנת המשטח אבל ההנחה באה בגלל שלא מפרקים כלום ולא עושים פחחות

וזה משמש כבסיס לגימיק שיווקי למחיר טוב. הרי סביר להניח שמי שמכניס את רכבו למבצע כזה, יוסיף פה, יוסיף שם והנה אתה על 4-5K סטנדרטיים.

מצד שני יכול להיות שההכנה חפיפניקית והחומרים זולים והעובד הזוטר דופק ריסוסים על כל מה שנקרה בדרכו, או סתם עובדים לא מיומנים ופחות יקרים לבעלים.

מאוד בעייתי גם להסתמך על חוות דעת של אנשים שלא מהמקצוע. הרי מה הבעיה לצבוע "מבריק" ולסנוור תרתי משמע את הלקוח?

רק שמתחת לצבע המבריק אללה יוסטור. צבע שלא יחזיק את המשטח עליו הוא צבוע, ייסדק, צבוע רע. אז הוא "מבריק".

וגם אחריות על צבע? מה כוללת האחריות? זה אולי התחום הכי מעורפל ברכבים לתת בו אחריות. חוץ מדהיית צבע, כל טענה של לקוח יהיה אפשר לסתור.

אני לא הייתי לוקח צ'אנס כזה על האוטו שלי. או בולע את המראה הלא משהו, או חוסך ושם 5-8K על עבודה איכותית.

עברנו את פתח תקווה, נעבור גם את זה.

פורסם

במקום שלוקח 3000 ש"ח לצביעה כללית לא הייתי צובע גם אם הייתה אחריות לכל החיים. הזול תמיד עולה ביוקר, אבל לך לפי מה שאתה חושב ולפי שיקול כלכלי שלך, רק אל תסתמך על ה"אחריות" שנותנים לך במחירים כאלה.

פורסם

יש לקחת בחשבון שהמחיר לא כולל פחחות ומע"מ. (לפי מה שהבנתי חלק גדול מהעלות של הצביעה זה הפחחות - לכן אם זה כולל רק צביעה אז יכול להיות שזה מחיר הגיוני?)

לגבי פירוק, בכמה מקומות אמרו לי שלא מפרקים לדוגמא את הגומיות בחלונות כי ברכבים ישנים הקליפסים נשברים ואז בעיה להחזיר, ידיות הדלת בצבע הרכב לכן לא יפורק וגם הפסי מגן מגומי בצד הרכב יצבעו בצבע הרכב (בלי לפרק).

בנוסף במוסך אחר אמרו לי גם שאם נשארים עם אותו צבע אז אין צורך לפרק הכל.

תודה לכל המגיבים.

• אחראי פורום
פורסם

פירוק ופחחות הם בהחלט תהליכים ארוכים ובעייתיים יותר וחוסכים לא מעט זמן (ולכן כסף) אם מורידים אותם.

מניח שהם חוששים מפירוקים כי בטוח שהיו לקוחות שלא הבינו שחומר מתעייף ואז המוסף היה צריך לקמבן או לקחת על עצמו קליפסים חדשים.

לגבי הידיות - אותו דבר. לצבוע עם ידית מורכבת זה לא גרוע אבל זה גם לא עדות לגישה איכותית. מתחת יהיה הבדל בצבע, במפגש בין הידית לפח יהיה סימן.

אח"כ יש לאנשים קילופים באיזור הגומיות והידיות.

מציע לך להסתכל כאן. שים לב איפה הקילופים. בדיוק איפה שהיה צריך לפרק ולא פירקו.

עברנו את פתח תקווה, נעבור גם את זה.

פורסם

תודה רבה על התגובות והעזרה, החלטתי לצבוע במוסך גוונים באשדוד בהמלצתכם (לקחתי בחשבון את כל הבעיות שיכולות להיות בצביעה "זולה"...) ניתן לראות את ההתקדמות פה http://www.carsforum.co.il/vb/showthread.php?548535-%D7%A6%D7%91%D7%99%D7%A2%D7%AA-%D7%A8%D7%9B%D7%91-%D7%9B%D7%9C%D7%9C%D7%99%D7%AA-%D7%91%D7%9E%D7%95%D7%A1%D7%9A-%D7%92%D7%95%D7%95%D7%A0%D7%99%D7%9D-%D7%90%D7%A9%D7%93%D7%95%D7%93-%D7%AA%D7%9E%D7%95%D7%A0%D7%95%D7%AA

• תוכן חדש...