Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

תיקון חורים בטמבון שנשארו מהברגים של מספר הרישוי

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3835 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

אחרי המון זמן מצאתי זמן להעביר את המס' רישוי של המאריקאית שלי למס' בתקן אמריקאי.

המספר האירופאי הגדול יותר ישב על פלסטיק שחור שהיא מחובר עם ברגים לטמבון, ולאחר הוצאת הברגים נשאר רק הקדח.

הייתי שמח להעלים את החורים האלו בעזרת פחח, האם פחח יוכל למלא את החורים ולצבוע אותם בתנאי שאתן לו את קוד הצבע של הרכב?

בנוסף יש מכה בטמבון האחורי שאטפל בה אצל הפחח באותה ההזדמנות.

האם זה אפשרי לעשות תיקוני צבע כאלו קטנים על הטמבון או שיש צורך לפרק את כל הפגוש ולצבוע מחדש?

בסך הכל הצבע שלו במצב הטוב החלק שמהווה בעיה בישבילי הוא החורים שנשארו כתוצאה מהמס' הקודם.

אני מצרף כרגע תמונות מרחוק כשאחזור מהעבודה אצלם תמונות מקרוב.

IMG_20141018_152652 (1).jpg

IMG_20141019_080035.jpg

כל כך קר היום שראיתי פוליטיקאי מכניס את היידים רק לכיס הפרטי שלו.

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

לגבי החורים - אפשר למלא עם חומר פחחים בעיגולים הקטנים ולצבוע עם מכחול לפי קוד צבע.

לגבי הטמבון - תעלה תמונה כדי שנוכל להבין מה רמת התיקון שנדרשת

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

אפשר לצבוע עם מכחול על פי קוד צבע? ומאיפה אני משיג פחית צבע עם קוד הצבע שלי?

לגבי המכה הקטנה העלאתי תמונה מוגדלת , החץ השחור הוא השקע קטן שיש בטמבון, החץ האדום מסמן את החורים שצריך לסתום ולצבוע.

Untitled.jpg

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

הטמבון צריך צביעה כולו. זה יראה רע אם תעשה תיקון נקודתי כי צריך לצבוע שטח יחסית גדול ובד"כ בפחחות כעושים תיקון צובעים חלק גדול מהפאנל.

קוד צבע - אמור להיות לך בטנק דלק/דיפון דלת נהג/בבאגז' שם הוא מתחבא.

ברגע שהשגת אותו גש למוסך מורשה (זה מה שאני עשיתי בכל אופן) ותבקש מהם את הכמות הנדרשת של הצבע.

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

אוקי אז אתה ממליץ לצבוע את כל הטמבון, קוד הצבע נמצא במכסה של הגלגל חלופי.

אגש בהזדמנות הקרובה לפחח לקבל הצעת מחיר, ולאחר מכן אלך לראות כמה יעלה לי לקבל את הצבע באופן עצמאי.

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

שים לב שאתה מושך את הצבע לפי הקוד

תדאג שיערבבו לך אותו עם לכה 50:50

שיהיה לך לתיקוני טאצ'-אפ קטנים ככה אתה מרוויח גם הגנה על הדרך בתיקון נקודתי

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

קניתי פעם באוטו דיפו חומר פחחות\חומר מקשה ופחית צבע לפי קוד רכב ועוד כמה ניירות שיוף על בסיס מים

בעלות של סה"כ 100 ש"ח בערך.

עושה עבודה טובה, תעבוד לאט ובזהירות

פתרון הכי זול לבעיה שלך לדעתי

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

העיקר אל תלך למומחים באזור תעשיה אצלנו,ידים שמאליות,לי היה ניסיון טוב עם הדובלו אצל פחחות מישל באזור תעשיה ליד כפר.ורדים.

היום: סיטרואן קקטוס 2016./מיצובישי ספייס סטאר 2014

פעם: פיאט דובלו 2002, רנו קליאו 2012.

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

תודה לכם העצות, בקשר לחומר שמתקשה יש לי כזה בכמויות אני רק צריך פחית צבע לבע קוד צבע.

בכל זאת אני מעדיף ללכת לפחח שיש לו יותר נסיון ממני ושיוכל להגיע לתוצאה טובה יותר, אני יותר בן אדם של עשה זאת בעצמך כשמדובר בחלק של המכונאות, יוליאן אני כנראה לא אלך באזור התעשיה שלנו, למרות ששמעתי המלצות על בחור אחד שנמצא שם.

אני אחפש המלצות על פחח קרוב בסביבה שיוכל לבצע את העבודה הזאת ברמה הכי מקצועית שיש, תודה לכם :)

עריכה אחרונה על ידי yaari30

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

• אחראי פורום

כמה אתה מוכן לשלם? כי מוסך בכרמיאל שפרסמתי פה עבודות שלו על הרכב שלי, עובד ברמה גבוהה אך הוא לא זול.

אם אתה מעוניין, מוסך נ.ב. פרנסואה. ממליץ לך לעבור על השרשורים שפתחתי.

הבעיה שעל תיקונים כ"כ קטנים, חבל לצבוע את שני החלקים בשלמותם. מהתמונות לא ברור באיזה מצב הצבע,

אבל בכל זאת מדובר ברכב בן 10-12? ועוד מטאלי. ז"א שכמה אומן בגיוונים והתאמות שהוא לא יהיה, הבדל יראה.

עברנו את פתח תקווה, נעבור גם את זה.

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

אשמח לקחת הצעת מחיר מהמוסך בכרמיאל ולראות אם זה באמת כדאי, בנתיים המליצו לי על מוסך פחחות אחד במעלות שיש לשכן שלי נסיון טוב איתו (תיקון מכה בכנף האחורית של ג'טה ונראה טוב כמו הצבע המקורי, הג'טה בצבע אפור מטאלי), כרגע מסרתי לו ספויילר מקורי של אלרו ששכב אצלי בבית ואני אראה לפי התוצאה אם אמשיך אצלו.

את הספויילר מסרתי לו ביחד עם קוד צבע (331D)

ובדיוק מהסיבה שאתה אמרת שיראו את ההבדל של התיקון בצבע לדעתי עדיף תיקון נקודתי, בנוקודות קטנות בגוון דומה יהיה הרבה יותר קשה לשים לב להבדל בצבע מאשר טמבון שלם בצבע קצת שונה.

חוץ מזה בחודש הבא הרכב נכנס לפוליש אצל בחור אחד מכפר סבא, אני מאמין שהצבע יהיה מאוד דומה לקוד הצבע המקורי.

IMG-20141020-WA0008.jpg

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

עדכון: החלק חזר מהפחח המקומי, התוצאה טובה אבל יכל לצאת יותר טוב אז החלטתי שאת שאר העבודה לא הייתי רוצה להמשיך אצלו אז בחרתי ב "עשה זאת בעצמך"

עכשיו אני צריך לדעת מאיפה אני יכול לקנות פחית צבע עם צבע הרכב לפי קוד צבע או כל דבר אחר, כמה זה אמור לעלות והאם ניתן לקנות באוטו דיפו?

והאם המוסך נ.ב. פרנסואה שהומלץ עליו מקודם יכול למכור רק את פחית הצבע?

אשמח לעזרתכם ומצטרף תמונות של הספויילר לאחר הצביעה.

5446360537996.jpg

544635cf3c30a.jpg

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

עדכון נוסף: תודה לItaysamuri שהמליץ על חנות בנהריה שנקראת "חלומות בצבעים" שמכינה צבע לרכב לפי קוד צבע.

הגעתי לחנות הבחור יצא לראות את האוטו ולקרוא את קוד הצבע שרשום על המכסה של הגלגל חלופי.

בנוסף הוא ציין שהאוטו שמור ברמה גבוהה והיה בטוח שצבעתי לא מזמן את הרכב כי הוא מאווד מבריק (בטח שהוא שמור, יש לו מדבקה של Carsforum 8)).

הוא נתן לי 2 פחיות ספריי, אחת של צבע לפי קוד הצבע והפחית השנייה של לכה.

מחר\ביום שישי אבצע את הצביעה (המילוי כבר בוצע) ואעלה לכאן את התוצאות + תמונות של ליפני ואחריי.

54476efa19cf7.jpg

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

• תוכן חדש...