Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4284 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

ערב טוב לכל משפשפי הרכבים,

אני מתכנן לעשות מיני דיטיילינג לרכב מחר.

בגדול התכנון זה סיבוב אחד של פוליש מעט גס, פוליש עדין, ווקס ואוטם.

לגבי סדר הפעולות, ההגיון שלי אומר קודם ווקס ולאחר מכן אוטם לסיום, אני צודק או שזה קודם אוטם ואז וקס? (אוטם זכוכית אם זה משנה).

אני יודע שחלק אומרים שאין צורך בוקס אם משתמשים באוטם אבל בכל אופן אני רוצה גם ווקס כדי לתת עוד עומק לצבע.

כמו כן, טיפים נוספים לשלבים בין מה השלבים שתיארתי- יתקבלו בברכה.

תודה

ניתן לפנות אלי בה"פ לייעוץ בענייני יהלומים ותכשיטים

http://www.sheynjewellery.com.hk

פורסם

תמיד אוטם או ציפוי) ואז ווקס, כלל אצבע.

(נשאר לך מה 22ple??)

איך מתכנן לבצע את הפוליש?

ידני? מכונה?

מה שלא תעשה, בצע Ipa לפני שלב האטימה, חובה לחיבור מקסימנלי ונקיון מושלם של הפח (האטימה הראשונית).

"יאללה בירי".

פורסם

לפני כשנה קניתי ווקס ואוטם של nanolex , בזמנו שלחתי להם מייל לגבי סדר השימוש ונאמר שקודם ווקס ולאחר שלוש שעות ליישם את האוטם , את האמת לא יודע אם זה תלוי מאיזה סוג האטם והווקס , את התשובה הזאת קיבלתי מהתמיכה הרשמית שך ננולקס .

בהצלחה .

יש כאלה שאומרים חבל על מי שמת , אני אומר חבל על מי שחי ולא יודע איך....

פורסם

גם מהניסיון שלי, אוטם, ולאחר איחוי מלא (מבחינתי 24 שעות) אפשר ווקס, למרות שאני רואה את זה כמיותר. אוטם טוב כמו מנזרנה או ג'טסיל מספיק ודי לטעמי. באוטמים טובים יותר בכלל לא רואה שום צורך.

פורסם

תודה לכולם!

צ'יפופו, למרבה ההפתעה נשאר לי חצי מהבקבוקון של ה-22PLE כך שהרכב יקבל שכבה חדשה של האוטם הזה.

הפוליש הולך להתבצע במכונה, לא משהו פנסי, מכונה סינית פשוטה שעלתה איזה 100-150 שקלים ועובדת בחיבור לשקע המצת.

דבר אחרון, מזה IPA?

לא בקיא בכל המושגים, אשמח להסבר.

תודה

ניתן לפנות אלי בה"פ לייעוץ בענייני יהלומים ותכשיטים

http://www.sheynjewellery.com.hk

• תוכן חדש...