Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4290 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אהלן,

אני מחפש לקנות רכב זול סביבות 5K-10K שיהיה רכב אמין(עדיף יפני) עם אחזקה זולה וצריכת דלק נמוכה.

חשבתי ללכת על סוזוקי יורו סוויפט או יונדאי גטס.

אשמח לשמוע עוד הצעות אפילו או חוות דעת.

תודה!:lol:

פורסם

הגטס תהיה אופציה טובה,היא מאוד אמינה נסה לחפש ברמות איבזור GLI/GLX/GLS למרות שבטווח המחיר שלך לדעתי זה יהיה מאוד קשה.

היורו אמינה אבל עם בטיחות של שנות ה80,לכן היא פחות מומלצת.

יש גם את הפונטו ספייס,חיסכונית ולא יקרה לאחזקה.

פורד פיאטסה שגם מקבלת המלצות טובות מאנשים שרכשו אותה.

היום: סיטרואן c3 2026 / סיטרואן c3 2024

פעם: פיאט דובלו 2002, פיאט פנדה 2011, רנו קליאו 2012, סיטרואן קקטוס 2016, מיצובישי ספייס סטאר 2014, רנו קליאו 2022.

פורסם
הגטס תהיה אופציה טובה,היא מאוד אמינה נסה לחפש ברמות איבזור GLI/GLX/GLS למרות שבטווח המחיר שלך לדעתי זה יהיה מאוד קשה.

היורו אמינה אבל עם בטיחות של שנות ה80,לכן היא פחות מומלצת.

יש גם את הפונטו ספייס,חיסכונית ולא יקרה לאחזקה.

פורד פיאטסה שגם מקבלת המלצות טובות מאנשים שרכשו אותה.

אחלה תודה אני אבדוק!

פורסם

מצטרף להמלצה על פונטו ספייס או גטס. אם אתה מתכוון לנסוע הרבה אז לך על הפונטו, היא יותר חסכונית. אם הנסיעות שלך לא יעברו את ה-10K בשנה אז לך על הגטס, היא יותר אמינה.

עוד חודשיים היא מגיעה...IBANEZ S5521Q PRESTIGE :)

פורסם (נערך)

הייתי מוותר על הפונטו והולך על הגטס, רב הפונטו גמורות, לא מטופלות בעליל ומתפרקות לך בידיים תרתי משמע.

עכשיו יבוא איזה אחד שהייתה לו פונטו מלוקקת מהתחת שנשמרה על ידי נזיר טיבטי, שליקק אותה כל היום ושמר עליה במוסך סגור ואטום בוואקום, ויספר שלא היו לו בעיות אף פעם(!!!) ושהרכב אמין יותר מסובארו DL האלמותית. ושהתחזוקה זולה וכדאי לך.

שאר 99.9 אחוז מהפונטו ספייס, בשנתונים הנמוכים במיוחד, הן נבלות מארץ הנבלות. חיפשתי עם חבר שהתעקש, לפני כחודש אחת, עברנו על מעל 20 רכבים, לא צוחק, כולם היו גמורים! גם אלה שהיו שמורים יחסית.

כמו כן אני רושם מתוך נסיון, הייתה לי אחת שאפשר להגדיר שמורה ומלוקקת, סבלתי ממנה כמו בעינוי שלא נגמר.

ואני אומר מנגד, אני מוכן לשלם עוד 100-200 שקל בחודש על דלק, מאשר לשלם פי כמה במוסכים על תיקונים, או להיתקע ולרוץ למוסך כל הזמן עם תקלות.

הגטס רכב אמין ביותר, זול לתחזוקה, לא הכי חסכוני או איכותי, אבל סוס עבודה.

עריכה אחרונה על ידי m.l
  • תוכן חדש...