Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

גולף פלוס 2008 בנזין - חוו"ד

kamradkin
dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3853 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

1.6FSI או 1.6 רגיל?

וגיר טיפטרוניק - אם מדובר בגיר האוטומטי בעל 6 יחסי העברה, אזי מדובר בגיר אמין. אם מדובר בDSG6 גם כאן מדובר בגיר אמין. אם במקרה (למרות שקשה לי להאמין) מדובר בDSG7, אזי מדובר בגיר בעייתי על פי חברי הפורום.

בכל מקרה יש לקחת בחשבון שהתחזוקה יקרה יחסית.

בעבר: Hyundai Getz Fun GLX 1.4 Automatic | Renault Clio MK3 1.2 Manual | Fiat 500 Pop 1.2 Manual | Mazda 3 Sport 2.0 Automatic | Seat Arona FR 1.0TSI DSG7 | Toyota Corolla Hybrid Limited Mitsubishi Space Star Supreme

בהווה:  Tesla Model 3 Highland SR | Hyundai Kona EV LR

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

היי dorsht,

תודה על תגובתך! מדובר ב-1600 רגיל. ב-2008 היה כבר FSI? גיר גם אוטומטי רגיל. מבדיקת הרכב עולה שתושבת הגיר "חלשה" ויש להחליפה. מוזר כי הרכב עבר סה"כ 60K.

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

תעלה את טופס הבדיקה לכאן.

בעבר: Hyundai Getz Fun GLX 1.4 Automatic | Renault Clio MK3 1.2 Manual | Fiat 500 Pop 1.2 Manual | Mazda 3 Sport 2.0 Automatic | Seat Arona FR 1.0TSI DSG7 | Toyota Corolla Hybrid Limited Mitsubishi Space Star Supreme

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

מי הסוחר ומאיפה?

ומה זה לא נותן את הבדיקה לידיים? תראה מה אתה לוקח לבדיקה אם יש טופס, אם יש שם תאונות רציניות לא הייתי לוקח את הרכב בכלל.

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

מי הסוחר ומאיפה?

ומה זה לא נותן את הבדיקה לידיים? תראה מה אתה לוקח לבדיקה אם יש טופס, אם יש שם תאונות רציניות לא הייתי לוקח את הרכב בכלל.

יש תאונות, ראית בארץ רכב 2008 בלי?

זה מנוע 1600 BSE, גיר 5 הילוכים טיפטרוניק.

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

אם הרכב אצל סוחר פשוט, (לא טרייד אין של יבואן או זרוע שלו כמו אוטו דיל/חברה טרייד אין אמינה ומוכרת אחרת),אני בספק אם עבר את הק"מ שהוצהר והייתי מתרחק בכל מקרה.

אין איש בעולם שיוכל אותי למחוק אצלך אני קיים.

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

סוחר- תתרחק כמו מאש, למה להכניס ראש בריא למיטה חולה?

בתאריך 12.1.2025 בשעה 14:51, Shmelov כתב:

בשורה התחתונה כנראה שגם אתה תקנה טסלה בשלב מסוים ותתאהב.

כרגע אתה משחק אותה קשה להשגה אבל ככה זה בתחילת כל קשר טוב וארוך טווח.

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

לגיר יש 6 הילוכים.

סוג הגיר לא צויין ברישיון. מנוע וותיק BSE 102 כ"ס. הסוחר דווקה מסודר, מהגדולים, לא סתם מאכר שכונתי.

חשבתי שמישהו בפורום מכיר את הרכב מקרוב ויוכל לתת חוו"ד טכנית...:wink:

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

הפלוס שווקה בהתחלה עם גיר 6 הילוכים טיפטרוניק ב-1.6 בנזין ו-DSG6 בדיזלים.

אחרי מתיחת הפנים ה-1.6 קיבל DSG7, ה-1.6 טורבו גם כן והגיעו גם מנועי TSI, גם הם עם DSG7.

מתיחת הפנים הייתה רק ב-2010 כך שהיא לא רלוונטית לרכב שאתה מתעניין לגביו.

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

אני ממש לא מכיר 1.6 טורבו. לא מבין מאיפה מייק לוקח את האינפורמציה הזו.

מה שכן, ככל שמדובר ב 1.6 המנוע הוותיק, זה רכב די עגלה.

הייתי ממליץ לך ללכת על גרסה קצת יותר חדישה עם מנוע 1.4 טי.אס.איי

בהצלחה

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

התכוונתי ל-1.4.

אני לא כ"כ מכיר את כל הוואגים למיניהם מקרוב. אני רק יודע שחלקים דיי יקרים. למשל, ראיתי שפנס איתות שעל מראת צד עולה כ-1200 ש"ח!

השאלה עם מנוע וגיר אמינים ברכב הזה והרכב בכלל? אני רואה אותו דיי הרבה בשירות מוניות, אבל שם מדובר בדיזל.

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

• תוכן חדש...