Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

החלפת הרכב וקניית רכב באותו תקציב, האם כדאי?

juop
dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3854 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

שלום לכולם,

אני מחזיק VW פולו נהדרת 2008. בגדול היא לא עשתה לי כלום, טיפולים כמו שעון וסה טו, צריכת דלק יחסית טובה (1:14),

הרכב ממש שמור ואני בסה"כ מרוצה ממנו.

בכל זאת מגרד בי הרצון להחליף את הרכב לרכב אחר, חסכוני יותר ואם אפשר על הדרך לעלות בשנתון יהיה מצויין.

אני סטודנט ונוסע בשבוע בערך 400 ק"מ . כרגע הרכב שלי אוטומטי, אין לי בעיה עם ידני.

כרגע האופציות שעלו לי הם:

סיאט Mii

סקודה Citygo (מקווה שכתבתי נכון, בגדול זה אותו רכב כמו הסיאט תקנו אותי אם אני טועה)

פיאט 500

אופציות שלא ילכו בשום מצב:

סוזוקי אלטו - יש גבול לכל תעלול.

שברולט ספארק - רכב לא מושך ולא יודע כמה חסכוני הוא יהיה יותר מהפולו.

התקציב הוא בין 35-40K.

תודה!

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

יש לך רכב במצב טוב, שאתה מרוצה ממנו.

הרכבים שהצעת יחסכו, נניח, 20-30 ליטר דלק בחודש, כלומר עד 200 ש"ח. אולי עוד משהו בביטוח ורישוי. סה"כ תגיע לחסכון בסדר גודל של 3000 ש"ח בשנה. האם זה מצדיק רכישת חתול בשק שבתקלה הראשונה יקזז חסכון שנתי? האם זה מצדיק רכישת רכב פחות נוח, ואולי גם פחות בטיחותי? ואני בכלל לא מדבר על ההפסד במכירת הרכב ועצם עלות ההחלפה.

לדעתי, אם הפולו טובה ואמינה - המשך להחזיק בה ולחסוך למשהו יותר טוב (וכיון שאתה סטודנט אני מנילח שצריך לחשוב על דברים יותר גדולים מרכב).

לפני 5 שעות, David32 כתב:

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

מצטרף לקודמי, אם הרכב שלך טוב ואתה מכיר אותו תישאר איתו כי אתה לא יודע כמה תקבל עליו במכירה ומה יהיה ברכב הבא אם הוא טופל כראוי או לא.

אפשרות אחת לנסות לא לספוג ירידת ערך או למזער אותה היא לפרסם ולכתוב שאתה מעוניין בהחלפה ברכבים שציינת בלי תוספת מחיר, אולי תמצא עסקה טובה אבל מה שכן תהיה זהיר מרמאים.

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

אין דבר כזה למכור ולקנות באותו - תמיד מפסידים כסף - הרבה.

תשאר עם מה שיש.

סקודה יטי 2.0 TDI 4x4 (נמכרה)

וולוו XC40 T3 Momentum

טויוטה יאריס קרוס הברידית

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

מכיר את המשפט Better the devil you know?

אין סיבה לקחת רכב תקין שמשרת אותך נאמנה ולהחליף אותו ברכב יותר קטן ופחות בטיחותי ולא נוח לנסיעה בגלל שמגרד לך. עזוב שטויות, את הכאב ראש הזה והכסף שתבזבז מסביב תפנק את עצמך בטיסה לחו"ל או משהו.

עוד חודשיים היא מגיעה...IBANEZ S5521Q PRESTIGE :)

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

חברים שכנעתם אותי.

אני אשקיע קצת בקוסמטיקה, אולי איזה מערכת לאוטו וג'אנטים.

איך אבא שלי אומר, בתקופה שלנו אם משהו לא היה טוב היו מתקנים אותו, לא מחליפים אותו :)

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

תעשה לו טיפול דיטיילינג מקיף בעצמך, מבטיח לך שלא תרצה למכור אחר כך :-D.

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

אני אומנם בדעת מיעוט כאן אבל, יש הגיון בהחלפת רכב משנתון 2008 לרכב משנתון 2012. רכב בן 7 בקרוב יתחיל להראות את סימני גילו (הרבה תלוי במזל ובטיפול לו הוא זוכה). מסכים עם העובדה, שחסכון בדלק בלבד איננה סיבה מספקת להחלפתו.

צרפתיה שגורמת לך לחייך :-D

סקס סמים ואריה שאוהב סולר

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

• תוכן חדש...