Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

ציפוי דוחה מים של CAR PLAN / RAIN-X ושאלה כללית על ניקוי ג'אנטים

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3863 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

אהלן

בעבר רציתי את המוצר של RAIN - X אבל משום שהזמנתי פעמיים ולא הגיע אלי המוצר החלטתי לוותר.

היום במקרה נכנסתי לאתר של CAR PLAN

ראיתי שגם הם מחזיקים חומר דומה שדוחה מים, אני מתאר לעצמי ש RAINX עדיף יותר?

האם הציפוי של CAR PLAN יעבוד טוב מספיק?

כמובן אם יש חומר אחר מומלץ אשמח ללינק (EBAY / אחר)

נ.ב :

סתם שאלה שעלתה אם כבר פתחתי שרשור, קניתי אתמול את המברשת של daytuna לג'אנטים - שכחתי לקנות חומר ייעודי לניקוי אבל יש לי חומר ניקוי של CHEM-GUYS הצהוב CITRUS - האם הוא מתאים או עדיף שלא?

Opel Adam S 2017

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

החומר שהזכרת שווה לת*ת.

אם אתה רוצה חומר שעובד ולאורך תקופה ארוכה קח את זה:http://www.autostore.co.il/%D7%A6%D7%99%D7%A4%D7%95%D7%99-%D7%94%D7%92%D7%A0%D7%94-%D7%9C%D7%A9%D7%9E%D7%A9%D7%95%D7%AA-Gtechniq-G1.html

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

לכמה זמן החומר של carplan החזיק לך?

היום: סיטרואן קקטוס 2016./מיצובישי ספייס סטאר 2014

פעם: פיאט דובלו 2002, רנו קליאו 2012.

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

קניתי מאוטוסטור אתמול, את האחרונה שהיתה לו במדף, בגודל הרגיל

אלי - אלא אם כן הוא הביא עוד כאלה?

אבל הבנתי שזה מומלץ ושווה השקעה חד פעמית מאשר גלגל שנהרס אחרי כמה שימושים

RONRCZ - ניסית את החומר הזה? אני לא מכיר אותו את האמת וניסיתי רק RAINX שנשאר קצת לחבר ועשה עבודה טובה, לאחר שהשתמשתי בצמר פלדה מדרגה 0000 - גם ב G1 הזה צריך?

Opel Adam S 2017

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

אני ראיתי שם לפחות אחת נוספת, משה היה עסוק מאוד היום במילוי המדפים.

התלבטתי לא מעט, שניהם יקרות מאוד בשביל "מברשת לגלגלים", בסוף הלכתי על הסט, יקר מאוד ואני מקווה שאוכל להגיד שזה שווה את זה.

במקרה שלי יש יתרון לסט המברשות (גרילים, חישוקים בעייתיים שדורשים מברשות שונות).

החיסרון הוא בלאי לא ידוע. זה לא מברשת סיבים. הדייטונה אומנם "הימור בטוח", אבל הWOOLIES באמת נראים מעולים בביקורות ובסרטונים השונים ברשת. (ותודה לצ'יפופו :wink:)

בכל מקרה, יש לי כמה מברשות סיבים (הצמד הידוע של קארפלן, מברשת הכלים של איקאה) .

אני מקווה שאוכל להעלות רשמים בקרוב, קניתי לא מעט ציוד וחומרים במהלך החודש האחרון, ועדיין לא מצאתי זמן לגעת ברכב.

לפותח השרשור,

עדיף לרכוש חומרים ייעודיים לחישוקים (ובעצם, לכל דבר).

הסונקס מאוד מומלץ כאן (מנגד, אחי התאכזב ממנו - אני לא ניסיתי).

יש לי את המוצר הקודם בסדרה של CG (פרימיום בלו), שעושה עבודה יפה למדי (אחי טוען שהוא לא רואה את הסונקס ועוד אחרי דילול).

לסיכום, יש לי המון השוואות מוצרים לעשות.

השמפו - מעולה. קניתי היום אחד נוסף.

M-TECH E46

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

אני ממליץ על התרסיס של מגס.

התחלתי של מגס, אחרי זה עברתי לסונקס לאחר המלצות רבות אבל הריח שלו חזק מידי ולא נעים, החלטתי לחזור למגס.

לגבי המברשת של דיטונה, השאלה שלי האם המחיר שווה את ההשקעה הכספית עליה? יש לי את הקטנה של קארפלאן, לא נוחה בעליל שצריך להיכנס לבפנים של הג'אנט.

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

המגווריס על בסיס חומצה ולא מתאים לגאנטים אפטר מרקט.

צריך לקחת זאת בחשבון.

הסונקס acid free.

מצד שני התרסיס של מג׳ס מעולה גם לניקוי הצמיג עצמו.

"יאללה בירי".

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

תודה רבה חברים

אם יש לכם עוד הארות / הערות זה מצויין, אני לאט לומד כעת על נושא שמירת חלקי הרכב החיצוניים (מה שלא היה לי ברכב הקודם)

לי יש את הג'נט המגנזיום שמגיע עם פיאט ל 500, הוא נשרט מעט ע"י הנהג הקודם, בלי קשר לזה האם חומר כזה יכול להוסיף לשריטות המגנזיום?

ELI- תודה רבה על ההסבר אני אעקוב גם אחרי הביקורות שלך. :)

Opel Adam S 2017

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

• תוכן חדש...