Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

רודסטר באיזור ה80-110 אלף

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4270 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אהלן חברים.

החלטתי להחליף את הרכב ולרכוש רודסטר כמו שתמיד רציתי.

התקציב יעמוד על כ80-110 אלף ₪

הדרישות הן שנתון 2007+. צריכת דלק פחות קריטית אך אשמח לקבל תצרוכת דלק נמוכה כמובן.

אני בחור צעיר בן 25 ללא משפחה או ילדים או צורך למלא בגאז' בקניות מהספר כרגע ולכן ני חושב שזה זמן להנות לאיזה שנתיים...

אני מודע לבחירה הברורה במיאטה מבחינת עלות/תועלת אבל אשמח לקבל הצעות מעניינות נוספות.

בנוסף אשמח להצעות על חברות ביטוח אשר מסכימות לבטח רכבים כאלו

(ד"א מודע לפורום הרודסטרים ואתייעץ גם שם)

תודה והמשך שבוע טוב

פורסם

2 אפשרויות נוספות:

מיני קופר S קבריולט- מנוע במוו 1.6 טורבו 175 כ"ס- רכב עם עיצוב מיוחד ונסיעה ספורטיבית

אאודי TT קבריולט

דרור

פורסם

פיג'ו 207 CC, מצד אחד היא תהיה דיי חדשה והיא נראית מעולה.

מצד שני התנהגות פושרת, ביצועים פושרים וגם AL4.

פורסם

על הרכב להיות ידני בלבד. ה206CC לא באה בחשבון, כמוהה גם האודי TT. כיוון שהחדשות יותר לא נכנסות בתקציב ואלו מתחילות שנות ה2000 קרועות מידי

פורסם (נערך)

אלא אם אתה הולך לציין סיבה ממש טובה שבגללה אתה לא רוצה מיאטה , תפסיק לחפש "חלופות" .

אמינה , זולה לרכישה , זולה לאחזקה , צריכת דלק נמוכה למכונית ספורט , אה כן היא גם מכונית ספורט ומתנהגת כך יותר מכל המכוניות שציינו (חוץ מהמיני , אבל הנטייה הגורפת היא לכיוון הנעה אחורית כשזורקים את סעיף ההנאה לתמונה) , שוק יותר טוב משל האחרות .

החיסרון היחיד שלה הוא ההספק בהשוואה לחלק מהאחרות פה , וכאחד שהחזיק מיאטה במשך שנתיים , נהג על כל החלופות שהציעו כאן וכאלו שלא , והחזיק רכבים חזקים יותר מהמיאטה , חד משמעית הייתי שוב בוחר במיאטה אם הייתי במצבך - היא מפצה על החוסר בכוח באמצעות כ"כ הרבה פנים אחרים .

עריכה אחרונה על ידי Moonlight Theory

MX-5T 05>911 S 08>S2000 07>S2000 06>S2000 08>Mazda 6 05+Z800 14+Polo 98>Suzuki Splash 09 :cry:

פורסם

אני ממש לא נגד המיאטה, כפי שכתבתי בהודעה הראשונה עושם רושם כי היא הבחירה הברורה, אך עם זאת העלתי פה את השרשור על מנת לקבל הצעות נוספות מעניינות אשר אולי לא חשבתי עליהם קודם.

ברור לי שבשורת ה"תמורה לכסף" ם המיאטה אפשר לסמן ויי

פורסם

אפשר לסמן V על כל הסעיפים. אבסולוטית המיאטה היא מכונית ספורט טובה יותר מכל המכוניות שציינת לעיל. בתקציב שלך תוכל לרכוש אחת מהדגם האחרון (ידוע גם כ-NC) ולחדד אותו מעט (מתלים, פליטה וכיוונון קל למנוע) - תקבל את אחת המכוניות המהנות ביותר לנהיגה, באמת ללא קשר לתקציב.

פורסם

עושה רושם שנפלה החלטה, מיאטה זו הבחירה. עכשיו רק צריך סבלנות למצוא משהו שמור.

מישהו יודע כיצד נסחרות המיאטות? מחירון? מעל? מתחת? מקומות/פורומים מומלצים לחיפוש?

פורסם

נסחרות בשוק החופשי, תמצא אותן ביד-2. המחיר לשמורות (לפי עסקאות אחרונות שאני מכיר) הוא במחירון ואף מעל. כיוון שבכל זאת מדובר ברכב ספורט, בדיקת ההיסטוריה ומצב הרכב חשוב, למרות שככלל מדובר ברכב אמין מאוד. חיפוש קצת באינטרנט אחרי מועדון הרודסטרים הישראלי יוביל אותך לאתר ופורום מאוד פעיל ובפרט לשרשורים המכילים הרבה אינפורמציה לפני קניה - מומלץ בחום לקרוא וללמוד לפני שאתה מתחיל לראות רכבים. סה״כ, אני מאמין שעם מעט סבלנות תוכל למצוא רכב מצויין.

תהנה.

• תוכן חדש...