Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4308 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם (נערך)

התחדשתי ביונדאי i10 החדשה, אני מאוד אוהב את החמודה הקטנה, הרכב חדש מהסכנות וביום שלקחתי אותו בדרך הביתה שמתי לב שההגה לא יושב בצורה ישרה בישורת, כלומר צריך להזיז אותו טיפה ימינה בשביל שיהיה ישר לגמרי אבל אז הרכב מתחיל לגלוש ימינה... הגיוני ההגה עקום.

הלכתי לסוכנות יום למחרת וקיבלתי שירות טוב ולמרות שבמוסך אצלהם לא יכלו לבצע לי טיפול פרונט בגלל החג שלחו אותי למוסך קרוב עם הזמנה, הגעתי לשם וביצעו לי כיוון פרונט, שלח אותי לנסיעה כדי לראות מה המצב, השתפר הרבה אבל היה עוד מרווח מאוד קטן כדי שההגה יהיה ישר לחלוטין, לא הייתי בטוח אם להגיד לו את זה או להסתפק במה שעשה כי הרכב כבר ירד מהג׳ק, בסופו של דבר אמרתי כי רציתי שהכל יהיה פרפקט, הוא שאל מה הבעייה והסברתי שחסר עוד טיפה בשביל שיהיה ישר לחלוטין, בפעם הזאת הוא לא העלה אותו לגק פשוט לקח אותו ליד סיבב את הגלגל השמאלי ושיחק טיפה עם הכיוון פרונט, בפעם הזאתי ההגה היה ישר לחלוטין ונסעתי לדרכי...

יום למחרת הרגשתי משהו מוזר ושמתי לב שעכשיו יש משיכה של הרכב שמאלה, אז הוא בסוף פיקשש לי אם זה וכיוון גלגל אחד כדי לפצות על ההגה העקום אבל הוציא מאיזון את הכיוון פרונט מה שגרם עכשיו לרכב למשוך, דבר שלא היה קודם, עכשיו אני צריך לחזור שוב לסוכנות וזה מעצבן כי זה גם זמן וזה יתן לי הרגשה כאילו אני אשם בזה שלא בדקתי טוב לפני שיצאתי מהמוסך, אבל אני לא מתכון בשום אופן להשאיר את הרכב במצב של משיכה, זה יותר גרוע מההגה העקום שהיה לי לפני כן.

מה אתם הייתם עושים ? חוזרים לסוכנות או לא ?

עריכה אחרונה על ידי mikelt
פורסם

בטח שחוזרים.

היום: סיטרואן c3 2026 / סיטרואן c3 2024

פעם: פיאט דובלו 2002, פיאט פנדה 2011, רנו קליאו 2012, סיטרואן קקטוס 2016, מיצובישי ספייס סטאר 2014, רנו קליאו 2022.

פורסם

מה שהוא עשה זה כוון רק צד אחד וכן עכשיו השפור לא תקין ויש משיכה יש לחזור למכון הפרונט בהקדם שיעלו את הרכב על מכשיר ויחזרו על הכוון ופעם כמו שצריך

פורסם
בדקת לחץ אוויר בצמיגים?

ברור, אני לא בן 10, זה לא הצמיגים עוד מהפעם הראשונה, המניאק במכון חיפפ רק כדי שההגה יהיה ישר ואני יתחפף משם, כשאחזור מחר אגיד את זה ואני מקווה שיעשו לי את זה במכון אצלהם כי ביום שישי כנראה מי שמכוון פרונט לא עבד ושלחו אותי לשם.

איזה באסה עם רכב חדש להתעסק עם זה פשוט מעצבן, לכל מקום שתלך מחפפים, רק עם זה הרכב של אבא שלהם או אנשים עשירים הם מתייחסים אחרת

פורסם
באמת באסה אבל בחגים יש לחץ ולפעמים זה משפיה על איכות העבודה

תחזור והפעם על תצא עד שהבעיה תסתדר

אני אף פעם לא יוצא לפני שאני מרוצה, במיוחד על משהו ששילמתי עליו הרבה כסף, זה משהו ששמתי לב אליו רק יום אחרי ואני בטוח שלא הייתה שום משיכה לפני, אני לא מכונאי אבל מתוך ההגיון הבריא שלי מה שהוא עשה הוציא את הרכב מכיוון פרונט ישר, הוא פשוט קלקל את כל העבודה שלו, הייתי מעדיף שיגיד לי לחכות כדי להעלות את הרכב שוב על הגק ולעשות כיוון פרונט נוסף, גם כשהוא עשה את זה, זה היה נראה לי תמוה ורציתי להגיב לו על זה אבל אני בנאדם שלא פותח את הפה על כל דבר ואמרתי שכנראה הוא יודע מה שהוא עושה, בסוף יצא שהוא חיפפ והוציא לעצמו שם רע לפחות מבחינתי

• ספונסר פורום
פורסם

בהחלט לחזור למוסך ולתקן את הדרוש, שכן זה עלול ליצור בלאי מוגבר על הצמיגים שלך וחבל...

באיזה מוסך מדובר? אנא חלוק איתנו את המידע החשוב מאוד הזה, שכן לרבים בפורום זה יש יונדאי.

פורסם

טוב בסופו של עניין הבעייה לא הייתה באיזון הגלגלים אלא בהגה החשמלי, חזרתי לסוכנות ועשו לי איפוס של ההגה, עכשיו זה עובד כראוי, למרות שחיכיתי הרבה זמן, כל אחד והעולם לקח את הרכב לנסיעת מבחן למרות שאני מסביר להם שהבעייה היא בהגה החשמלי, וכל מה שצריך לעשות הוא איפוס, בסופו של דבר אחרי שהם ראו בעצמם שהגלגלים ישרים מסרו אותו לחשמלאי שסידר לי את זה והחזיר לי את המפתח, זה עשה לי כאב ראש אחד גדול אבל אני שמח שזה נגמר, בדמיוני לא ציפיתי למצב כזה עם רכב חדש, היו כמה שהמליצו לי לשלוח להם מכתב על הזמן והדלק שביזבזתי על הנסיעות, אשקול זאת לאחר מנוחה

פורסם

לא נעים אבל יכול לקרות,שמח שנפתרה לך הבעיה.

היום: סיטרואן c3 2026 / סיטרואן c3 2024

פעם: פיאט דובלו 2002, פיאט פנדה 2011, רנו קליאו 2012, סיטרואן קקטוס 2016, מיצובישי ספייס סטאר 2014, רנו קליאו 2022.

• תוכן חדש...