Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4310 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום,

לאחר התקשקשות בטופיק אחר פה, ההתלבטות שלי כרגע היא בין 2 המועמדים הנ"ל.

הרכב צריך להיות אוטומטי, אמין, אם אפשר שיהיה גם כיפי קצת לנהיגה, צריכת דלק אינה חשובה כל כך.

אני מתכנן להחזיק את הרכב לפחות 6-7 שנים , אולי יותר.

סוזוקי קרוסאובר אוטומטי בגרסה 2X4 עולה כ 120,000 ש"ח, מה שאומר שהוא עולה כמו קשקאי 2012 פלוס מינוס.

באופן עקרוני אני נגד קניית רכבים חדשים, אבל פה נראה לי שניתן לרכוש רכב חדש בעל אותן תכונות פחות או יותר.

עוד נושא שמטריד אותי זה איך אני נפטר מהרכב הנוכחי שלי (סיאט לאון 2004) מה שמעניק נקודות זכות לסוזוקי משום שאז אולי תהיה אפשרות לטרייד.

מה אומרים המומחים?

מישהו יודע להשוות בין הרכבים מעבר לנתונים היבשים?

תודה.

פורסם

הייתי בהתלבטות דומה, בחרתי בסוזוקי.

הקשקאי, בדגמים הנפוצים, פחות מאובזר מהסוזוקי.

המרחב הפנימי די דומה עם יתרון לסוזוקי במושב האחורי.

צריכת דלק עדיפה בסוזוקי.

לשניהם גיר רציף שדורש הסתגלות.

לא ארחיב על יתרון הרכב החדש (מימון, טרייד, אחריות ונוחות) רק אגיד שאם נשווה ירידת ערך עתידית, אני לא חושב שיש כאן יתרון למשומש.

הקאשקאי יותר מהיר ויותר יפה (על בעיית היופי ניתן להתגבר עם תוספת גג פנורמי והחלפת המגנזיום הפשוט של הסוזוקי).

בעבר:205 1400 95׳, אקסנט 00׳,לאנסר 04׳,סוזוקי קרוסאובר 14'

kia sportage 2000 top '17

היום corolla cross 2022

פורסם

ממליץ לעשות נסיעת מבחן על שתי המכוניות (כולל על קשקאי חדש), ואם טוב לך עם הסוזוקי נראה לי שזה צעד הגיוני יותר - חדש, אחריות, אין הפתעות....

פורסם

טרייד אין זה לא ממש יתרון כי גם על קשקאי משומש אפשר לעשות טרייד אין. בשני המקרים תקבל גרושים על הסיאט שלך.

מחפש סוזוקי ג'ימני סטיישן 1,600 סמ"ק אוטומט

פורסם
שלום,

לאחר התקשקשות בטופיק אחר פה, ההתלבטות שלי כרגע היא בין 2 המועמדים הנ"ל.

הרכב צריך להיות אוטומטי, אמין, אם אפשר שיהיה גם כיפי קצת לנהיגה, צריכת דלק אינה חשובה כל כך.

אני מתכנן להחזיק את הרכב לפחות 6-7 שנים , אולי יותר.

סוזוקי קרוסאובר אוטומטי בגרסה 2X4 עולה כ 120,000 ש"ח, מה שאומר שהוא עולה כמו קשקאי 2012 פלוס מינוס.

באופן עקרוני אני נגד קניית רכבים חדשים, אבל פה נראה לי שניתן לרכוש רכב חדש בעל אותן תכונות פחות או יותר.

עוד נושא שמטריד אותי זה איך אני נפטר מהרכב הנוכחי שלי (סיאט לאון 2004) מה שמעניק נקודות זכות לסוזוקי משום שאז אולי תהיה אפשרות לטרייד.

מה אומרים המומחים?

מישהו יודע להשוות בין הרכבים מעבר לנתונים היבשים?

תודה.

אז ככה :

סוזוקי - חדש קשקאי לא

סוזוקי - חסכוני מאוד בדלק 1 ל 13 - קשקאי בערך 1 ל 9 (נתונים בפועל ולא החרטא שכותבים היצרנים)

סוזוקי - 3 שנים אחריות - קשקאי - אולי שנה ( שנשאר לך מה3 שנים מאחריות יצרן .)

סוזוקי - יד ראשונה - קשקאי - יד שניה

הבנת כבר להיכן אני מוביל אותך ? או להמשיך ?

בקיצור לך על הסוזוקי בלב שלם .

פורסם

הי,

הייתי באותה דילמה שלך. התלבטתי בין קורולה או קשקאי יד שנייה לקרוסאובר.

החלטתי וקניתי ממש לא מזמן את הקרוסאובר ויש לי אותה כשבוע אז קשה לי עדיין לתת לך פידבק עליה.

דווקא על הקשקאי יש לי יותר זמן נסיעה כי הייתה ברשותי אחת כזאת לתקופה קצרה.

אני מאד אוהב את הקשקאי, למרות צריכת הדלק שלה (1ל-10), האוטו מרגיש טיפה יותר מרווח ויותר "בשל" מהקרוסאובר (לא בהרבה).

אני ויתרתי על הקשקאי, בגלל המחיר של רכב יד 2 שהיה מנותק מהמציאות ולאור צריכת הדלק.

שים לב, שעכשיו משווקת הקשקאי החדשה במחיר של 155 וצריכת דלק משופרת בהרבה. ייתכן וזה יוזיל אתה המחיר של יד שניה.

(המחירון של הדגם הפשוט בשנים הקודמות היה ב -164 לפני הנחות. כמעט 10 אלף שקל יותר מהיום).

לגבי הקרוסאובר, אני אוכל לספק פידבק אמיתי אחרי כמה מאות קילומטרים (בנתיים אני מרוצה).

• תוכן חדש...