Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4314 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
כמה פעמים כבר נתקלת במצתים מזוייפים שניהית אקספרט?

יצרן משמה אריזה מידי פעם אז זאת לא ההוכחה

גש חזרה לחנות ותראה שמקבל מצתים חדשים ואם לא תחזור להתלונן על החנות

אני אף פעם לא נתקלתי במצת מזוייף ולא נהייתי אקספרט, למזלי יש לי מכונאי תותח 30 שנה במקצוע, הוא קצת יותר יודע ממני, הוא הראה לי את זה

Buick La Sabre 2002 V6 3800cc

• תגובות 35
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

טוב אם המכונאי שלך אמר אז בטוח שזה מזוייף אבל הוא לא שלח אותך להחליף את המצתים אלא דחף לך את מה שהיה לו בסטוק העיקר שאתה מרוצה ששלמת פעמיים על מצתים

פורסם
אגב האריזה אמורה להגן על האלקטרודה ולא על התבריג

אוקיי האריזה שמגינה על האלקטרודה היא הייתה מחורצת בפלאגים המקוריים ובמזוייפים לא

פורסם

אתה שופט מהר מידי

א כי אני לא בטוח שהמצתים מזיופיים

ב להערכתי גם אם הם מזוייפים יתכן כי גם החנות נפלה קורבן לזיוף

ג בכלל לא ניסית לראות אם החנות חלפים הגונה או לא וישר הכפשת

פורסם

במקרה אני מכיר את החנות דיי טוב, קונה שם תמיד ויכול לומר לך שרמאים הם לא.

הפעם אני מסכים לגמרי עם דנידין, האם חזרת לחנות וסיפרת את אשר גילית? האם ביקשת לקבל חדש ולא קיבלת?

האם נשמע לך הגיוני שמוצר שהוא זהה אחד לאחד יובדל רק ע"י קרטון מסכן?

אני חושב שאתה צריך לעשות קצת שיעורי בית לפני שאתה מכפיש עסק וגורם לו נזק כלכלי פוטנציאלי.

אם תרצה אוכל לארגן לך גם תגובה מהבעלים.

פורסם
במקרה אני מכיר את החנות דיי טוב, קונה שם תמיד ויכול לומר לך שרמאים הם לא.

הפעם אני מסכים לגמרי עם דנידין, האם חזרת לחנות וסיפרת את אשר גילית? האם ביקשת לקבל חדש ולא קיבלת?

האם נשמע לך הגיוני שמוצר שהוא זהה אחד לאחד יובדל רק ע"י קרטון מסכן?

אני חושב שאתה צריך לעשות קצת שיעורי בית לפני שאתה מכפיש עסק וגורם לו נזק כלכלי פוטנציאלי.

אם תרצה אוכל לארגן לך גם תגובה מהבעלים.

קודם כל אני לא מכפיש, אני קונה מהם דיי הרבה חלקים ומרוצה מהם ויכול להיות שהם באמת נפלו גם קורבן למצתים מזוייפים.

לדעתי הם צריכים לבדוק כמה וכמה פעמים את הסחורה שהם מקבלים, שאנשים מבקשים מקורי ומקבלים תחליפי או מזוייף במקרה הגרוע.

ושוב אני מדגיש אני קונה שם די הרבה חלקים פילטרים, שמנים, רצועות, אטמים וכו' והם לא איכזבו, יכול להיות באמת שיש פה מעידה חד פעמית.

פורסם

ההודעה האחרונה שלך נשמעת בטון אחר לגמרי ובצורה אחרת לגמרי משאר ההודעות שלך, חבל שזה לא היה ככה מההתחלה.

מה הכוונה הם צריכים לבדוק כמה וכמה פעמים את הסחורה שהם מקבלים? ראית כמה מוצרים בכמה קופסאות קטנות יש? אתה יכול לדמיין לעצמך את כוח האדם המבוזבז והכספים שהם יצטרכו לזרוק כדי לבדוק כל מוצר ומוצר? ועוד כמה וכמה פעמים לדבריך? בחייך.. תהיה ריאלי..

פורסם
ההודעה האחרונה שלך נשמעת בטון אחר לגמרי ובצורה אחרת לגמרי משאר ההודעות שלך, חבל שזה לא היה ככה מההתחלה.

מה הכוונה הם צריכים לבדוק כמה וכמה פעמים את הסחורה שהם מקבלים? ראית כמה מוצרים בכמה קופסאות קטנות יש? אתה יכול לדמיין לעצמך את כוח האדם המבוזבז והכספים שהם יצטרכו לזרוק כדי לבדוק כל מוצר ומוצר? ועוד כמה וכמה פעמים לדבריך? בחייך.. תהיה ריאלי..

הטון נשאר אותו טון פשוט לא חשבתי שאולי גם עליהם עבדו עם מצתים מזוייפים, בנאדם מקצועי יודע להבחין.

וחוץ מזה הם בחרו במקצוע וכשאני מבקש מצתים מקוריים אז כן אני מצפה מהם כשהם מקבלים את הסחורה לבדוק אחד אחד שהם מקוריים.

לפי דברייך אם תבקל פילטר של יונדאי ויביאו לך של קדילק ויגידו שזה מתאים תיקח אותו. כשאני מבקש מקורי אני רוצה מקורי ולא מזוייף תפקידם לבדוק לפני שהם מוכרים.

פורסם

אנחנו עדיין ממתינים לתמונות איכותיות של שני הפלאגים ואריזותיהם.

איתמר

"מדינה מפותחת היא לא מדינה בה העניים נוסעים ברכב פרטי אלא מדינה בה העשירים נוסעים בתחבורה ציבורית"

פורסם
הטון נשאר אותו טון פשוט לא חשבתי שאולי גם עליהם עבדו עם מצתים מזוייפים, בנאדם מקצועי יודע להבחין.

וחוץ מזה הם בחרו במקצוע וכשאני מבקש מצתים מקוריים אז כן אני מצפה מהם כשהם מקבלים את הסחורה לבדוק אחד אחד שהם מקוריים.

לפי דברייך אם תבקל פילטר של יונדאי ויביאו לך של קדילק ויגידו שזה מתאים תיקח אותו. כשאני מבקש מקורי אני רוצה מקורי ולא מזוייף תפקידם לבדוק לפני שהם מוכרים.

אתה ממשיך לדבר שטויות מתוך התגוננות כי אתה כנראה מבין שטעית בגישה וגם השחיל אותך המכונאי שלך

פורסם (נערך)

תעלה תמונה של המצת החשוד כמזוייף.

בלי קשר , אני לא מבין מה הטעם לצאת בהאשמות ברשת לפני פניה לחנות. אם אכן מדובר על זיוף גם החנות ודאי תרצה לברר את הנושא עם הספק. אף סיטונאי או מפיץ לא פותח כל אריזה כדי לבדוק את המוצר. בעיית זיופי המוצרים היא עולמית והייצרנים לא מצליחים למנוע אותה לחלוטין.

עריכה אחרונה על ידי COMMANDER
dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4314 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

Guest
הנושא הזה נעול לתגובות.

• תוכן חדש...