Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4322 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום

במהלך חיפושי אחר רכב משפחתי אוטמטי (לזוג +2) הגעתי לעסקה הבאה

רנו פלאונס פלואנס 2011 דגם ה 1.6 מליסינג (עלייה על הכביש במרץ)

עם 65K ק"מ, ד"וח שלהם נראה די נקי - בכל מקרה אקח גם לבדיקה מטעמי.(והם טוענים שיתקנו אם ימצאו ליקויים)

בנוסף מקבלים 3 שנים אחריות על גיר ומנוע.

המחיר המבוקש הוא 50K

האם זו נראית כמו עסקה סבירה ? (לא מחפש לשבור את השוק אבל גם לא רוצה לשלם מחיר מופרך לדגם)

האם הדגם הזה אמין ? האם יש לו בעיות חשמל ידועות ? בעיות אחרות ?

האם יש דברים ספציפיים שכדאי לי לבחון לפני הקנייה ?

תודה לכל המגיבים !

פורסם

הדגם הזה נחשב בסך הכל לאמין מאד, אך יחד עם זאת בגרסה הזאת הוא עגלתי - רצוי לבצע נסיעת מבחן כדי לוודא שהאופי העצל מתאים לך.

Subaru BRZ 2.4 6MT | Ford Focus 1.5 ST_Line  

פורסם

המנהל שלי קנה בחודש שעבר פלואנס מליסינג אחרי שהמגאן שלו עלתה באש (לא יודע באיזה נסיבות).

כששאלתי למה דווקא פלואנס הוא אמר שבמחיר הזה היא היחידה שמקבלים יד שניה מליסינג עם השבחה של חברת הליסינג, יש לא מעט מקום למיקוח, מקבלים תיקון של כל הליקויים מחברת הליסינג ויש מבחר ענקי של רכבים במצב מעולה. לגבי הרכב עצמו, הוא נוח מאוד ומרווח (זוג עם 2 קטנים), עניין הביצועים כמובן הוא החיסרון של הרכב אבל עדיין אני חושב שזאת עיסקה מעניינת.

למשפחות שרוצות משפחתית מרווחת ישירות מחברת הליסינג עם אחריות מסויימת ותיקון ליקויים בתקציב הזה אין יותר מדי אפשרויות.

פורסם

תודה על התגובות

האמתי שמבחינת מרווח באמת מקבלים הרבה ואני מקווה שזה יעזור כשיגיע הילד הבא.

עניין הביצועים לא ממש מטריד אותי , אין ספק שזה משפיע על חווית הנהיגה אבל אני חושב שהמקום העיקרי שבו הביצועים משחקים תפקיד אמיתי וחשוב הוא כשצריך לבצע עקיפות בכבישים חד-מסלוליים והצפי הוא שהרכב לא יצטרך לעשות כאלה ביום-יום. (הייתי שמח לקבל את גרסת 2 ליטר או הדיזל במחיר הזה , אבל זאת לא באמת אופציה)

הדבר העיקרי שמדאיג אותי זה נושא האמינות, בכל זאת רנו וסיפורים על המגאן שמעתי הרבה.

האחריות קצת מרגיעה אותי וגם מה שכתבתם - אבל אשמח לעוד דעות בנושא בעיקר מאנשים שמחזיקים רכב כזה.

כמו שכתבתם אין הרבה אופציות דומות במחירים הללו לצערי (קיוותי שיהיו יותר) והרכב היחיד שנמכר במחירים דומים זה השברולט קרוז.

פורסם

לנו יש את הרכב כבר מעל 3 וחצי שנים (לא ליסינג אלא בבעלות של החברה בה אבא שלי עובד)

כרגע על 140 אלף קילומטר ומטפס.

חוץ מכפתור אחד ברדיו שהתחיל להתקלף (בעיה ידועה בפלואנס) וקפיץ בתא המטען (זה שאחראי על כך שאם תא המטען פתוח הוא ישאר פתוח ולא יסגר)

וגם בעיית הקפיץ תוקנה על חשבון האחריות מכיוון שכל פעם שסידרו זה השתחרר מחדש פשוט הזמינו חלק חדש וזהו.

מעבר לזה אפס תקלות, מעבר לטיפולים שגרתיים או החלפת נורה כזו או אחרת הרכב לא היה במוסך.

• תוכן חדש...