Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4323 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם ,

חשוב לי שיהיה ברכב כמה דברים :

1.סאן רוף

2.בקרת שיוט

3.בקרת אקלים

4.מנוע גדול 2000+

כמובן, בטווח המחירים של עד 50 אלף אולי קצת יותר .

קיבלתי המצלצות על פיגו 407 ,מנוע 2200 אבל שמעתי שזה רכב מאוד נדיר.

קשה לימצוא אותו על הכביש , ועוד יותר קשה להחזיק כי קשה למצוא חלקים לטיפול ברכב.

תודה מראש. מקווה לישמוע המלצות על דגמים, שנתונים פלוס מחירים ואם אפשר גם ידע כללי כמו חסכוני \ לא חסכוני או ידע על תקלות

פורסם

שלום

ברשותי פוקוס גיאה 2000 סמ"ק,מודל 2007 .

מכיל את כל הדרישות שציינת.

הרכב מרגיש מסיבי ויציב על הכביש, חזק יותר ממנועי 1600 הנפוצים,

אבל עדיין רחוק מלהיות טיל שיוט.

ברשותי כשנה.

למעט מוט הגה שהוחלף בטסט האחרון- עד עכשיו אמינות מופתית.

נקווה שלא פתחתי פה.:-)

אילן

סלע

פורסם

4.מנוע גדול 2000+

אתה יכול להסביר את הדרישה הזאת?

נפח המנוע הוא לא סגולה לדבר ואולי כדאי שתסביר את מהות הדרישה.

לי הייתה 407 2.2 עד לא מזמן וכתבתי כבר כמה מילים לגבי הרכב בהקשר לשאלה אחרת שעלתה כאן בפורומים.

גודל המנוע לא הפך את הרכב לחזק יותר מכלי רכב בעלי מנוע 2 ליטר ואף לא יותר חזק מכלי רכב מודרניים בעלי מנועים קטנים ומוגדשים.

בהקשר לשאלתך, חפש מזדה 6.

היו לי שתיים בליסינג (2007 ו-2010) והן היו נוחות, בעלות מנוע סביר+ והפגינו אמינות לא רעה בכלל.

לא מכיר עלויות טיפול אך מכיוון ששאלת על ה-407, המזדה תהייה זולה יותר לאחזקה.

תבדוק מחירון לוי יצחק ומצאי ב-yad2.

אלי

פורד פיאסטה, 1.25 ידנית Trend, שנת 2014

פורסם

אלון ואלי תודה על העצות

אלי לשאלתך למה מנוע גדול הנסיעות העיקריות שלי הם מחוץ לעיר כביש 6 בעיקר לפחות פעם בשבוע וכידוע לי לפחות אולי אני טועה אבל רכב עם מנוע גדול חסכוני יותר מרכב עם מנוע קטן במהירויות של 120+ כמובן שהשווה היא ברכבים משפחתיים מיני ומנהלים לא מדבר על גיפים ורכבים כבדים עם מנועים 3000 וכאלה

הרבה המליצו על המזדה 6 השאלה עם בקרת שיוט ובקרת אקלים קיימת גם בדגם הראשון בשנת 2005 או החל מהדגם השני בשנת 2008

פורסם

דגם לקשורי 2300 מכיל את כל האבזור והוא שייך לצורה הישנה.

בדגם החדש המנוע גדל ל-2500. אני בספק שהוא בתקציב שלך.

בעבר:205 1400 95׳, אקסנט 00׳,לאנסר 04׳,סוזוקי קרוסאובר 14'

kia sportage 2000 top '17

היום corolla cross 2022

פורסם
אלון ואלי תודה על העצות

אלי לשאלתך למה מנוע גדול הנסיעות העיקריות שלי הם מחוץ לעיר כביש 6 בעיקר לפחות פעם בשבוע וכידוע לי לפחות אולי אני טועה אבל רכב עם מנוע גדול חסכוני יותר מרכב עם מנוע קטן במהירויות של 120+ כמובן שהשווה היא ברכבים משפחתיים מיני ומנהלים לא מדבר על גיפים ורכבים כבדים עם מנועים 3000 וכאלה

הרבה המליצו על המזדה 6 השאלה עם בקרת שיוט ובקרת אקלים קיימת גם בדגם הראשון בשנת 2005 או החל מהדגם השני בשנת 2008

יעילות המנועים הולכת ועולה בעיקר בגלל תקינה, בתחילה באירופה ואז בשאר העולם.

תשווה את כמות ה-SUV שראית על הכביש בארה"ב לפני 10 שנים והיום. ישנה נהירה לכלי רכב חסכוניים יותר.

מהניסיון שלי אני יכול לספר שעם ה-407 בעלת מנוע 2.2 ל' קיבלתי תצרוכת דלק ממוצעת של כ-10.6 ק"מ לליטר ועם הפיאסטה הידנית שבבעלותי היום, תצרוכת הדלק היא כ-14-15 ק"מ לליטר באותם מאפייני נסיעה (הרכב חדש וכנראה שזה עוד ישתפר).

ד"א, ציינתי שהייתה לי מזדה 6 בעבר (ליסינג כפול 2) ואיתה תצרוכת הדלק הייתה טובה משל ה-407 אך עדיין לא בת השוואה ל-פיאסטה.

אל תשאל על נוחות מכיוון שלדעתי לא ניתן להשוות את ה-6 ל-407 ובוודאי לא לפיאסטה... (רמז, ה-407 נוחה יותר :lol:)

אלי

פורסם

תודה רבה לכולם אני חושב שאני ילך סופית על המאזדה 6 2008/9 מנוע 2500 כמה שאלות בבקשה אלייך אלי או לכל אחד שהיה לו את הרכב או מבין בהם

שמתי לב שיש כמה דגמים חלק 4 דלתות חלק 5 דלתות הבנתי גם שב2010 היא עברה מתיחת פנים קוסמטית איזה הבדלים יש בין 2008 ל2012 ומה ההבדל בין 4 ל5 דלתות?

תודה מררש לעונים ולעוזרים!

פורסם

אני לא יודע לגבי 2008 מכיוון שהיו לי 2007 ואח"כ 2010.

אילו שני רכבים שונים במראה, ה-2010 'עגולה' משמעותית במראה החיצוני.

לדעתי האבזור והתפעול בחדשה טובים יותר.

הרכב שקט יותר גם בכביש 6 אך מרגיש פחות נמרץ מקודמו.

אלי

• תוכן חדש...