Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4329 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

ברשותי דייהטסו סיריון שנת 2002 דגם מנוע m-101 k3 נפח 1.3 102 כ''ס אוטומטית.

1. החלק השמאלי ליד מושב הנהג שבאמצעותו מרימים את כל ארבעת החלונות התקלקל,

רציתי לדעת כמה חלק כזה יעלה לי בחברה (אני מאמין שדי יקר)?

אופציה שניה שחשבתי היא להזמין את החלק באיביי,

אני תמיד מעדיף להזמין חלקים מקוריים למרות המחיר היקר, אבל במקרה הזה לא הצלחתי למצוא את החלק

הזה (מקורי) באיביי.

מצאתי את המרים שמשות הזה שעולה 300 שקלים:

http://www.ebay.com/itm/NEW-RHD-Control-ELECTRIC-POWER-WINDOW-SWITCH-For-DAIHATSU-SIRION-TERIO-SERION-/231299206376?pt=AU_Car_Parts_Accessories&hash=item35da81cce8&vxp=mtr

בדרך כלל על חלקים מקוריים שאני קונה בחברה כתוב: מיוצר ביפן או באוסטריה ותמיד כתוב: Genuine Part שזה מקורי.

אני יודע שהרכב ישן ולא חייב כל חלק קטן שיהיה מקורי, אני פשוט מפחד להזמין משהו שלא יעבוד או יתקלקל מהר.

המוצר בקישור מקבל פידבק גבוהה באיביי יש לי ממה לחשוש?

אפשר להשיג בכל זאת את החלק הזה (מקורי) באיביי?

2. הרכב שלי יד 2 בעוד 1,000 ק''מ יעבור טיפול 230,000 ק''מ ולא ידוע לי מתי הוחלפה רצועת מנוע ברכב (היא נראת בסדר),

האישה שקניתי ממנה את הרכב לפני 3 שנים טיפלה בדייהטסו מורשה בחולון אבל בהסטורית טיפולים שיש לי לא ראיתי שהיא החליפה

את הרצועה.

כמה צריכה לעלות רצועה כזאת ( מקורית)?

אשמח לקישור שלהחלק גם באיביי למי שמבין.

3. מאז שהרכב אצלי בלי נדר נוסע פיקס ועובר רק טיפולים שותפים כל 10,000 ק''מ כי בכל זאת הוא כבר עבר הרבה ק''מ

עשיתי בהתחלה לרכב יישור קו -טיפול גדול הכולל החלפת כל השמנים: גיר,בלמים,נוזל קירור,הגה כוח,תושבות מנוע,ניקוי מצערת, פילטר אוויר, הכל כולל הכל כמובן מקורי.

לפני הטיפול הקרוב אני הולך לבצע גם ניקוי רדיאטור ( שלא בוצע מעולם משנת 2002),

והחלפת צינורות מים יבשים במידה ויהיה צורך (כרגע אין איבוד נוזל קירור מהמערכת)

השאלה שלי היא מה אני עוד יכול לעשות כדי לשפר את תחזוקת הרכב שלי וכדאי לבדוק/ להחליף שלא כתבתי ושמומלץ לבדוק ברכב ישן?

4. יש בשנתון של הרכב שלי (2002) פילטר מזגן?

תודה מראש לעוזרים ושבת שלום

פורסם

החלק שאתה רוצה להזמין לא נקרא מרים שמשות.

כשאומרים "מרים שמשות", בדרך כלל מתכוונים למערכת שמעלה את החלונות לאחר נעילת הרכב.

מה שאתה צריך זה לוח פיקוד חלונות חשמל בדלת נהג.

לא ממליץ לעשות ניקוי רדיאטור. אם נעשה שימוש בנוזל קירור מקורי מיום עליה לכביש ועד היום, רדיאטור אמור להיות נקי.

• תוכן חדש...