Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4329 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום חברים,

לאחרונה קיבלתי מכה קטנה בדלת, שבתוכה מודבקות יריעות איטום. ניסיתי ליישר את המכה ע"י משיכה עם פומפה וגם ע"י דפיקות קלות מהצד הפנימי של הדלת (היכן שיריעות האיטום). התוצאה לא מושלמת ונראה לי שיריעות האיטום מפריעות לפח לחזור למצבו המקורי. אני תוהה מה עושה פחח במקרה כזה. האם גם הוא נותן מכות בפח מבפנים ואח"כ משייף וצובע? האם חייבים להסיר את האיטום במקרה כזה (נראה לי שזו בעיה בפני עצמה)?

אשמח לתגובות מאנשים שיש להם ניסיון בנושא או שמבינים בו.

תודה וסופ"ש נעים לכולם :-)

פורסם

למיטב ידיעתי באזור התיקון אכן צריך להסיר את הבידוד גם מהבחינה הזו וגם מהבחינה שהבוטיל מלכלך את אזור התיקון

B4 2010 - ANY-PHONE + MOSCONI AMAS96 + Pico DSP 8-12 + Stetsom HI.8004 + ScanSpeak D2004 + AlphaSonic 275 + Morel Hybrid602 + Morel CCWR254 + Audison TH10 +

Pioneer TS-X150

C5Aircross - Audsion BitHD + Bcon + Match 2.1amp *2 + Torotech MR2 + Sony XS-162-ES + JL 12TW3

פורסם

תודה על התגובה :-)

לדעתי, כדאי לקחת את העניין בחשבון לפני שמדביקים... אולי עדיף לוותר על בידוד, למי שלא באמת חייב את זה.

פורסם

כמו שאדי אמר אתה תצטרך להוריד את היריעות איטום ששמת כדי לתקן פחחות.

ובקשר למה שאמרת "...למי שלא באמת חייב את זה", האיטום- הוא פרט בפני עצמו בהקתנת מערכות

עכשיו נכון, אנשים חושבים שזה חתיכת בד שקצת משנה את האיכות ועולה הון הוצאות ומלא עבודה. נכון איטום הוא לא זול (איטום איכותי)

והוא לא קל בעבודה.(גם תלוי איפו אוטמים איזה חלק ברכב) אבל הוא פרט בפני עצמו שחיוני ועוזר מאוד לשיפור איכות הצליל ברכב.

גם אם תביא מערכת הכי פשוטה, האיטום ישנה לך המון את האיכות,אבל שוב תלוי בבן אדם בתקציב שלו,ותלוי לאיזה רמה ואיכות הוא רוצה להגיע.

מערכות שעולות סכומים כספיים גבוהים רצוי מאוד להתחיל לעשות איטום בדלתות ובתא המטען מינימום.

אבל לוו דווקא מערכות יוקרתיות שוב גם במערכת הכי פשוטה כדאי שיהיה איטום, ככה האיכות של הצליל תהיה יותר טובה ונקיה.

HU : Pioneer AVH-X5750BT AMP1 : Soundown Sax 100.4

AMP2 : Celestra FA475X Sub : Hertz ES300 Comp : Rainbow GL-C6.2

פורסם

יריעות האיטום לא מפריעות לפח לחזור למצבו המקורי מכיוון שליריעות יש גמישות. לא צריכה להיות בעיה לעשות תיקון פחחות.מה שכן האיטום עשוי להנזק באזור התיקון.

פורסם

האם זה מה שעושים בד"כ בפחחות? מושכים את האזור של המכה מבחוץ? או שמפרקים את הדלת מבפנים ודוחפים החוצה?

פורסם

חברים - בנוגע לבידוד הרכב - אני הולך כנראה או היום או מחר להעלות כאן הודעה שתעשה לכולכם שמח על הלב

טיזר 8)

בואו נאמר שזה הולך להיות זול יותר!

טוב יותר!

בלי משלוחים מחו"ל!

סביבות מחיר של שליש ממה שהכרתם עד היום, מגוון גדול מאוד של חומרים לכל סוגי הבידוד לרכב.

B4 2010 - ANY-PHONE + MOSCONI AMAS96 + Pico DSP 8-12 + Stetsom HI.8004 + ScanSpeak D2004 + AlphaSonic 275 + Morel Hybrid602 + Morel CCWR254 + Audison TH10 +

Pioneer TS-X150

C5Aircross - Audsion BitHD + Bcon + Match 2.1amp *2 + Torotech MR2 + Sony XS-162-ES + JL 12TW3

פורסם
חברים - בנוגע לבידוד הרכב - אני הולך כנראה או היום או מחר להעלות כאן הודעה שתעשה לכולכם שמח על הלב

טיזר 8)

בואו נאמר שזה הולך להיות זול יותר!

טוב יותר!

בלי משלוחים מחו"ל!

סביבות מחיר של שליש ממה שהכרתם עד היום, מגוון גדול מאוד של חומרים לכל סוגי הבידוד לרכב.

עכשיו אתה מדבר!

פרטים פרטים פרטים יש לי רכב שלם לבודד.

Bayerische Motoren Werke

Abarth 595

פורסם

אז תמתין בסבלנות - אתה תראה היום הודעה מאוד מעניינת - תעקוב אחרי הפורום - מקווה שעד שעות הערב היום זה יצא לאור אם לא מחר בשעות היום כבר כולם ידעו.

תמתין עם חומרי הבידוד כרגע - כדאי!

Pioneer TS-X150

פורסם

Pioneer TS-X150

פורסם

לגבי המכה.

יש לי רכב יפני (פח דק). ומישהו נכנס לי בדלת ברוורס. במקום ללכת לעשות פחחות קיבלתי המלצה על PDR.

הוציאו לי את הלחיצות והשקעים מהדלת כאילו כלום. מה שכן זה פוגע בקטנה בחומר הבידוד אבל אפשר לסדר שוב.

לפי מה שבעל המקצוע אמר, אם לי היה את האיטום בדלת הנזק היה הרבה! יותר גרוע.

פורסם
לדעתי היריעה תפריע לפח לחזור למקום בזמן תיקון כי היא תקשה ליצור וואקום למשוך את המכה.

הא?

היריעה נשארת עם פחות או יותר אותם תכונות כמו שהייתה שהתקינו אותה, והגמישות שלה קיימת גם אחרי שנים, לפחח שמושך פח החוצה גם 3 שכבות לא יפריעו.

לדעתי, כדאי לקחת את העניין בחשבון לפני שמדביקים... אולי עדיף לוותר על בידוד, למי שלא באמת חייב את זה.

כי אם במקרה תדפק דווקא הדלת שבידדת?, במקרים כאלו הנזק יכול להיות הרבה יותר גרוע מהחלפת דלת שלמה, אף אחד לא בונה על זה, ואף אחד לא יכול להתחמק מזה.

מומלץ לעשות בידוד בתור שלב ראשוני, ההבדל בין סט שמותקן בדלת מבודדת לאותו סט על דלת רגילה הוא אדיר.

SCANSPEAK

פורסם (נערך)
לגבי המכה.

יש לי רכב יפני (פח דק). ומישהו נכנס לי בדלת ברוורס. במקום לעשות פחחות קיבלתי המלצה על PDR.

הוציאו לי את הלחיצות והשקעים מהדלת כאילו כלום.

נשמע מעניין, ה- PDR הזה. תודה :-)

מה סדר גודל של מחירים לתיקון מכה קטנה בדלת?

האם תוכל לתת המלצה איפה כדאי לבדוק?

עריכה אחרונה על ידי Viborg
  • תוכן חדש...