Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4327 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם (נערך)

שלום לכם,

אתמול תדלקתי 13.5 ליטר ואיפסתי את השעון של הק"מ כדי לבדוק את צריכת הדלק (עד כמה שאפשר), היום בבוקר כבר נדלקה לי הנורה של הדלק.

העליתי תמונה של שעון הק"מ ברכב, האם לפי הנתון שמופיע למטה, הרכב עבר 137 ק"מ? ז"א, 10 ק"מ לליטר?

תודה!

ymqzjyyz2ngt.jpg

עריכה אחרונה על ידי Acejin
פורסם

א.תנקה את לוח השעונים , בחייאת.

ב.עדיף שתעבוד על טווח קילומטר משתנה גדול יותר כלומר, אפס מונה,תמלא פול , נדלקה הנורה ? סע לתדלק עד שתקפוץ הפיה וחלק בקילומטרים שגמעת .

פורסם

אבל זה לא מדד לכלום.

צריכת דלק מבצעים רק כמו ש iceco כתב, ואפילו כדאי לנסוע עוד כמה קילומטרים אחרי הנורה לטווח מקסימלי.

איתמר

"מדינה מפותחת היא לא מדינה בה העניים נוסעים ברכב פרטי אלא מדינה בה העשירים נוסעים בתחבורה ציבורית"

פורסם
אבל זה לא מדד לכלום.

צריכת דלק מבצעים רק כמו ש iceco כתב, ואפילו כדאי לנסוע עוד כמה קילומטרים אחרי הנורה לטווח מקסימלי.

איתמר

היי, למה לנסוע מעבר לנורה ? תיסע יותר, תצטרך למלא אחכ יותר דלק פשוט, לא ? מה פיספסתי ?

פורסם

באותו נושא - מה הדרך הכי נכונה\'מדויקת' למדוד צריכת דלק?

אני ממלא FULL (לרוב מוסיף עוד קצת אחרי שהמשאבה קופצת), מאפס מונה, בערך בחצי מיכל\רבע מיכל מלא - ממלא דלק שוב עד שזה קופץ ומחשב לפי זה.

זה נכון למדוד ככה? או שאני מלכתחילה לפני הבדיקה לא צריך להוסיף עוד דלק מהרגע שהמשאבה קפצה? (ו\או אם כבר הוספתי אז גם בתדלוק השני לפני החישוב אני צריך למלא מעבר לקפיצה?)

שמתי לב שכשאני מתדלק אחרי רבע מיכל [שנשאר עוד שלוש תרבעי מיכל מלא] אז הצריכת דלק נמוכה יותר (עושה יותר ק"מ לליטר), מה הסיבה?

פורסם

ככל שטווח הנסיעה גדול יותר כך צריכת הדלק מדוייקת יותר.

זו לא חוכמה לתדלק מיכל מלא בתל אביב, לנסוע 100 קילומטר לחיפה, לתדלק שוב ולגלות שהרכב עשה 25 ק"מ לליטר.

טווח מקסימלי על מיכל ממחיש את הצריכה בחיים האמיתיים של הרכב שלרוב כולל תמהיל נסיעות שונות, בתוואי דרך שונה, בטמפרטורות סביבה ועבודה שונות וכו'.

איתמר

"מדינה מפותחת היא לא מדינה בה העניים נוסעים ברכב פרטי אלא מדינה בה העשירים נוסעים בתחבורה ציבורית"

• תוכן חדש...