Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4335 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם (נערך)

אפשר לעשות את זה בלי תוכנות בכלל. אנשי הקשר שלך שמורים גם ב icloud של אפל.

1. כנס ל icloud.com, סמן את כל השמות ובחר ב export vcard

2. לך לג'ימייל ואז ל contacts ותעשה import וקובץ שנוצר.

3. תפעיל את הסנכרון של אנשי הקשר מהג'ימייל בטלפון החדש.

עריכה אחרונה על ידי ishayk
פורסם

תודה רבה. שכחתי בכלל שהפעלתי את אופציית הענן באייפון.

חבל שבאייפון אין אפשרות לייצא את "אנשי הקשר" לסים אלא רק לייבא.

פורסם

תאמין לי שזה לא חבל, היית מקבל אנשי קשר עם שמות מקוטעים, פרטים חסרים ואולי הסים גם לא יכל להכיל את כולם

לתגובה רצינית, ראה את הודעתו של gsi16v.
זה משפט שלא ציפיתי לראות בפורום הזה
פורסם

גם אני פעם הייתי בדילמה הזאת

הכל מאוד פשוט! GOOLE CONTACTS

מאוד נוח, לא צריך לעשות שום פעולות של יבוא יצוא כניסה לענן בלה בלה בלה, רק להוסיף את חושבון הGMAIL לטלפון והופ יש לך את הכל בטלפון

אפשר לערוך את הטלפונים ישירות מהמחשב( נוח יותר לפעמים) למחוק וכו וכו.

ממליץ בחום. כבר שכחתי מה זה להתחיל להיתעסק עם החלפה והעתקה, פשוט מכניס מייל מסנכרן ויש הכל.

אינסטגרם עם הריתוכים שלי :-D

http://instagram.com/newworldofdisorder

פורסם
חבל שבאייפון אין אפשרות לייצא את "אנשי הקשר" לסים אלא רק לייבא.

הדרך של ישי היא הנכונה והטובה ביותר. כיום אף אחד כבר לא שומר מספרים ע"ג הסים - הוא מוגבל במספר הסלוטים וכמות התווים (אותיות) עבור שם איש הקשר, שזה אחד הדברים היותר מעיקים. מה גם שהוא לא יכול לשמור כתובות מייל ו/או פרטים אחרים שאתה מעוניין להוסיף לאיש הקשר.

• תוכן חדש...