Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4361 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום,

רכב: סוזוקי יורוסוויפט 1998

תיקון: החלפת מסרק הגה כח

הצעה: 1800 ש"ח עבור תיקון עם חלק חילוף משופץ או 1000 ש"ח עבור תיקון עם חלק חילוף מפירוקיה.

האם זה מחיר הוגן עבור תיקון או שניתן למצוא ביותר זול?

תודה מראש לעונים.

פורסם

מהיכן אתה בארץ ?

ממליץ לך לקבל עוד הצעת מחיר אחת לפחות.נשמע לי מעט יקר וכבר החלפתי בלא מעט מכוניות שלי לשעבר מסרק הגה.

יש מקומות,שיוכלו לפרק ולשפץ את המסרק הנוכחי ואין שום חשש בעניין לפחות לא מבחינה בטיחותית וזאת בתנאי,שהמקום מספיק מקצועי ומבצע עבודה כראוי.

אין איש בעולם שיוכל אותי למחוק אצלך אני קיים.

פורסם

נשמע הגיוני. ברכב שלי (ניסאן אלמרה שנת 2003) שופץ המסרק בעלות של 1700 ש"ח לפני מע"מ. בכל זאת מציע לך לקבל הצעה נוספת, אולי כן תמצא בזול יותר, אבל קשה לי להאמין שההבדל יהיה משמעותי.

Ford Focus estate ; Subaru XV

פורסם

כל מוסך יכל לשפץ מסרק הגה בהצלחה בעיה היא עם זה מסרק הגה הידראולי ואז יש לשלוח את ההגה לשיפוץ לבית מלאכה לשיפוץ מכלולי מסרק

מחיר השיפוץ דיי משתנים בין דגם לדגם

אני מציע להרים טלפון לחברות המדביק ודיסקל שמתעסקים בשיפוץ מסרקי הגה ולקבל מחיר עבור שיפוץ לפי הדגם שלך כך תקבל הערכת עלות

פורסם
1800 ש"ח זה לפרק ולשפץ את המסרק שלך או להביא מסרק שהוא כבר משופץ?

מתקינים מסרק משופץ במקום.

פורסם
מהיכן אתה בארץ ?

ממליץ לך לקבל עוד הצעת מחיר אחת לפחות.נשמע לי מעט יקר וכבר החלפתי בלא מעט מכוניות שלי לשעבר מסרק הגה.

יש מקומות,שיוכלו לפרק ולשפץ את המסרק הנוכחי ואין שום חשש בעניין לפחות לא מבחינה בטיחותית וזאת בתנאי,שהמקום מספיק מקצועי ומבצע עבודה כראוי.

באר-שבע.

אני אברר לגבי השיפוץ של החלק שלי.

פורסם
באר-שבע.

אני אברר לגבי השיפוץ של החלק שלי.

בפורום יש המלצה על מוסך הסרן שנמצא בדרך חברון 11 (מול תחנת הקמח).

אין איש בעולם שיוכל אותי למחוק אצלך אני קיים.

• תוכן חדש...