Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4386 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

עפ"י הנתון שהמצאתי, יוצא שמאז קום המדינה נהרגו 30 איש מיידוי אבנים.

סטטיסטית, על כל אבן שהתעופפה בכבישי ישראל מקום המדינה ועד היום, מתו 1000 בתאונות דרכים.

גם המצאת נתון והגדרת אותו כנתון סטטיסטי וגם בהסברך התייחסת למשהו אחר לגמרי ממה שכתבת בהתחלה.

זה שפה פורום אוף-טופיק לא אומר שצריך לרשום פה דברים חסרי כל ביסוס (ועוד לטעון שהנתון מבוסס מחקרית).

לאור דבריך, אני נוטה להניח שאינך נוסע באזורים המועדים לפורענות בזריקת אבנים ועל כן דבריך אלו.

לידיעתך (או שלא?), רכבים ישראליים נפגעים מאבנים שנזרקות עליהם על בסיס קבוע וזה שזה לא מפורסם בחדשות (כי אם

זה לא קרה בת"א או אם אף אחד לא מת אז זה לא מעניין) זה לא אומר שזה לא קורה.

• תגובות 41
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

שים לב, אמרתי מלחתחילה, הרוגים!

על כמה הרוגים שמעת כתוצאה מזריקת אבנים?

עכשיו אחרי שהבהרנו את הנקודה הזו, בא נעבור מהמיקרו למאקרו, הנתונים שהצגתי והמצאתי חסרי חשיבות וזה מה שניסיתי להבהיר במה שכתבתי, אם אתה נוסע 10 שנים בכביש 65 ולא מתייחס לנתון תאונות הדרכים עליו כשיקול הישרדות, אז מה בכלל הרלוונטיות של אבן שמתעופפת פעם בעשור, או לא.

זה כמו לעשות מצנחי רחיפה על בסיס יום יומי ויום אחד פתאום להכנס לפאניקה מזה שקראת שמטוס קל נכנס בצנחן מעופף כזה ופצע אותו.

המצב היום יומי שלך מסוכן אלפי מונים מהפייפר הזה שמוריד צנחן פעם בעשור.

בנוגע לרכבים ישראליים...אזורים מועדים לפורענות...לא מדווחים וכו', אנחנו מדברים פה על נסיעה מתל אביב לטבריה, לא מבת עין ליצהר.

מחפש חלפים יעודיים לאימפרצה סטיישן ניו אייג'.

אשמח לדעת אם מישהוא מכיר אחת בפירוקיה.

פורסם

מתוך העשור הרלוונטי, בתקופות ה"חמות", יש סיכוי גבוה להפגע כשנוסעים שם. זאת הכוונה. אף אחד לא מדבר על תקופת רגיעה, כי זה לא המצב כרגע

פורסם

bagira - אתה כתבת את הדבר הבא:

סטטיסטית, על כל אבן שהתעופפה בכבישי ישראל מקום המדינה ועד היום, מתו 1000 בתאונות דרכים.

איפה בדיוק אמרת פה על הרוגים מזריקת אבנים?

אבקשך לעמוד אחרי המילים שלך או לחזור בך. זאת לא פעם ראשונה שאתה אומר בנושא מסויים את דעתך כאילו היא נתון מדוייק, אינך צודק אך לא מודה בטעות (תיזכר בנושא עם התמרור עליו רשום 55).

אז ככה, שלב שלב:

1. הטענה שלך שמדובר בנתון סטטיסטי היא המצאה פרי דמיונך (כך אתה עצמך אמרת).

2. "כבישי ישראל" אינם רק הדרך בין תל אביב לטבריה.

3. נזרקים אבנים על רכבים ישראליים על בסיס יומיומי (וזה שעברתי את המחסום לא אומר שאני מחוץ לישראל, למרות שאולי כך אתה מאמין).

4. עכשיו תקופה חמה ויש הרבה הפרות סדר באיזור המשולש, על כן יש סיכוי מוגבר לחטוף אבן באיזור - הבקשה לדרך חלופית מובנת לגמרי.

אני עצמי אולי הייתי נוסע דרך כביש 65 אך את משפחתי הייתי מפנה לכביש אחר (ויש לי תחושה שכך גם אתה).

פורסם

צודק, בהודעתי הראשוני לא הזכרתי הרוגים, זו הייתה כוונתי, אתה יכול לראות את זה לפי הודעתי שבאה אחריה שבה אני כבר כן מזכיר את ההרוגים, בכל מקרה, תודה על הביקורת הבונה, אשתדל לקחת לתשומת ליבי.

1. ניסיתי להדגיש את חוסר הרלוונטיות ע"י המצאת נתונים מופרכים (בכוונה).

2. מסכים.

3. לאמונה שלי אין שום רלוונטיות, זה בדיוק מה שהמחסום אומר, אם זה לא היה נכון, לא היה שם מחסום בדיוק כמו שבדרך מתל אביב לטבריה אני לא מכיר שום מחסום.

4. הסיבה העיקרית שאני נמנע מלהמליץ לא לנסוע בכביש 65 היא שאני מתגורר בו ונוסע עליו שלוש-ארבע פעמים ביום, מידי יום. אני אפילו גר בלב האזור ה"בוער" (שבוער רק בהזיות של כתבי החדשות). אז נכון, היו התפרעיות באזור אבל הכביש לא נחסם, אבנים לא נזרקו ומאות אלפי רכבים עוברים בציר מידי יום ללא פגע.

פורסם

אז עכשיו יירוטים מעל תל אביב ורמת השרון.

נראה לי שבמקום מאיפה לנסוע כדאי לתת עצות איך לנסוע, מומלץ לנסוע בזיגזגים! :lol:

פורסם (נערך)

זהו? הגיע למדינת ת"א? :D

all hell breaks loose :)

במקטע של 90 מצפון ים המלח עד לדרום הכנרת, זה חביב אם כי די מונוטוני, בערך כמו הערבה. במקטע של כל ים המלח זה סבל בגלל כל שיירות האוטובוסים/סתם איטיים. אם כוונתך למקטע של כביש 40 דרך מצפה עד צומת ציחור ועד דרום ים המלח, זה משומשו (משו!)

אכן (למרות שהראשון גם תענוג U KNOW)

עריכה אחרונה על ידי ezuf

GTI

I'm not insane,My mother had me tested

סאאמק כולכם.

:lol:

פורסם
מכבד מאוד את תגובתך.

אגב סתם לצורך הדוגמה, אריאל למשל, אף על פי שנמצאת הרחק אחרי המחסום היא ישראל לכל דבר.

אז זהו שלא.

אריאל היא מחוץ לשטח מדינת ישראל הריבונית לפי החוק הישראלי.

אילת-מצפה רמון: שעה ורבע. (דרך עובדה)

20 ליטר דלק הכי מהנים ששרפתי עד היום.

צריכה 1:8.

פורסם

איך הגעתם לשיחה הזאת לעזאזל? הבן אדם כולה ביקש עזרה בניווט :roll:

שברולט אופטרה 07 > קיה פורטה 10 > קיה פורטה 11 > ניסאן סנטרה 17 > קיה ריו 18 > סיאט איביזה 12 > סיאט ארונה 21

פורסם
איך הגעתם לשיחה הזאת לעזאזל? הבן אדם כולה ביקש עזרה בניווט :roll:

אתה חדש פה אה? ידוע שדיון על א' בקעארז-פורום הופך עם הזמן לדיון על ג' וד' עם נספח ל ח' וט' :)

GTI

I'm not insane,My mother had me tested

סאאמק כולכם.

:lol:

• תוכן חדש...