Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4401 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אהלן

אני מחפש רכב בין 30 ל 40 אלף שקל, אני גר בראשון ועובד בתא, כל בוקר בפקקים.

לא מזמן השתדרגתי בעבודה ואני רוצה להשתדרג ברכב :)

אני די חם על מזדה 3 קומפורט אבל אין לי ממש מושג ברכבים,

אני לא רוצה מיני, ולא רוצה בשום אופן ידני,

אני רוצה לדעת איזה רכב יתן את התמורה הכי טובה לכסף מבחינת נוחות נסיעה וביצועים (בקטע הזה מזדה 3 מספק אותי בהחלט)

מה שמצאתי באינטרנט בשבוע האחרון כולם מדברים רק על מיני וסופר מיני ואני רואה מכוניות שנת 2010 באותו מחיר של מזדה 2005 ואני חושש שאני מפספס פה עוד משהו חוץ מתצרוכת הדלק..

תודה לכל העוזרים והמגיבים

עידן

פורסם

לא אמרת איזה עוד נסיעות אתה מבצע בד"כ.

אם אתה מחפש רכב לרווק לסוע כל יום ראשון-ת"א פקקים הלוך חזור באמת שעדיף שתקנה מיני / סופר מיני כלשהיא כי גם תקבל רכב משנתון גבוה יותר ותחסוך בדלק.

אם אתה מתעקש על רכב גדול כמו מאזדה 3 ההפרש בצריכת הדלק יכול להגיע ל 50%, לא חבל?

פורסם

אני נוסע 3-4 פעמים בשנה לכנרת + נסיעות לירושלים בערב פעמיים שלוש בחודש

חוצמזה פה ושם חברים משפחה בעיקר אזור המרכז

הקטע זה שאני לא רוצה להתפשר על נוחות וביצועים, נסעתי בקיה פיקנטו ושנאתי כל רגע, גם I20 מליסינג לא סיפקה אותי (בעיקר בנסיעות לירושלים)

אני מוכן להתפשר על תצרוכת דלק בשביל להנות מהאוטו

יש המלצות על רכבים אחרים חוץ מהמאזדה?

פורסם

אוטו גדול הוא ממש לא ערובה לנוחות, סתם בתור דוגמא, לפני כ-3 שנים נהגתי במזדה 5 החדשה (אז...) של אבא שלי מטבעון לת"א, כשחניתי בת"א עברתי לפיאסטה 2009 של חבר ופתאום הבנתי כמה המושב של הפיאסטה הרבה יותר נוח.

באופן כללי מזדה 3 היא לא ממש נוחה, בטח לא המושבים.

סתם מתוך תחושת בטן אני מאמין שרנו קליאו 3 או פיז'ו 207 יהיו נוחות יותר ממזדה 3 כמעט בכל אספקט, הן יהיו קלות יותר לתמרון וחניה בעיר וגם זולות יותר.

דווקא מבחינת צריכת הדלק לא הייתי מצפה ליתרון גדול מהן ע"פ ה-3.

אני מאמין שגם איביזה או פאביה מנוע 1.6 וברמות האיבזור הגבוהות יתנו לך פתרון יותר טוב ממזדה 3.

אם בכל זאת אתה רוצה אוטו יותר גדול ומפנק אז דווקא הייתי מסתכל בכיוון סיטרואן C4 או פיז'ו 308, הן נוחות מאוד ודיי מאובזרות, מבחינת כוח הן מעט מאכזבות ויש גירסאות 2 ליטר או 1.6 טורבו גם חזקות וגם מאובזרות יותר.

גם פה יש יתרון ברור במחיר הקניה מול המזדה.

עוד מכונית שעלולה להתאים לך, אבל אינני מכיר אותה מספיק היא הסיאט לאון.

פורסם

במידה והחלטת על רכב גדול, הייתי ממליץ על רנו מגאן.

דיה על המזדה כט בכל תחום.

מרווחת, נוחה, חסכונית בדלק (1:12), אמינה לוזלה לרכישה ואחזקה.

תבדוק רק רכבים שמורים.

ניסיתי, גיליתי, קניתי ונהנה - רנו מגאן !

כשחושבים מחוץ לקופסא, לעיתים מופתעים - שברולט קרוז 2011!

פורסם
אם בכל זאת אתה רוצה אוטו יותר גדול ומפנק אז דווקא הייתי מסתכל בכיוון סיטרואן C4 או פיז'ו 308, הן נוחות מאוד ודיי מאובזרות, מבחינת כוח הן מעט מאכזבות ויש גירסאות 2 ליטר או 1.6 טורבו גם חזקות וגם מאובזרות יותר.

גם פה יש יתרון ברור במחיר הקניה מול המזדה.

אהבתי את הסיטרואן אבל הפיזו זה לא הכיוון,

לא הבנתי מה היתרון הברור? חוץ מהאבזור של הסיטרואן שיותר טוב מהמאזדה איזה עוד יתרונות?

פורסם

תודה רבה, אני מתלבט עכשיו בעיקר בין המאזדה לסיטרואן,

אני הולך מחר לבדוק איך הC4 מרגישה,

יש למישהו עוד הצעות לרכב בקטגוריה הזו??

• תוכן חדש...