Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7902 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

הפרמטרים החשובים:

- נוחות נסיעה

- מרווח

- נוחות ישיבה מאחור

- רעש בזמן הנסיעה

- תא מטען

תתעלמו מפערי המחיר בין 2 המכוניות.

פורסם
הפרמטרים החשובים:

- נוחות נסיעה

- מרווח

- נוחות ישיבה מאחור

- רעש בזמן הנסיעה

- תא מטען

תתעלמו מפערי המחיר בין 2 המכוניות.

נהגתי באקורד 2.0 וב-407 2.2.

נוחות נסיעה - ה-407, בפער די משמעותי לטעמי.

מרווח - האקורד, בפער די משמעותי לנוסעים מאחור. ללא פער ליושבים מלפנים.

נוחות ישיבה מאחור - חוץ מעניין המרווח? אהבתי את המושבים בשתיהן. בפז'ו הם רכים יותר ויכול להיות שישקעו לאורך זמן.

רעש בזמן הנסיעה - הפז'ו מאוד מאוד שקטה. גם האקורד שקטה יחסית למרות רעשים מסוימים מהמתלים.

תא מטען - לא בטוח, לפז'ו אין תא גדול במיוחד אבל אני לא זוכר כמה יש לאקורד, בדוק בנטקאר.

מלבד זאת יש לזכור שלאקורד בגרסה זו שילוב מנוע-גיר עדיף משמעותית. (אני מאמין שהיא תהיה מהירה לא פחות מ-407 2.2...). בנוגע לאיבזור אני חושב שה-407 מנצחת.

הפיג'ו עדיפה מכל בחינה.

קרא עיתון "רכב" של חודש שעבר, בצלאל חרץ יפה את הדין במבחן בין השתיים.

לא מכל בחינה, כפי שציינתי למעלה, וזה צלאל, לא בצלאל... (מה היה הסיכום שלו, דרך אגב?)

רוני

BMW 325i E46

שלום, רוכב.

נא לא לבקש ממני גישה לאוף טופיק

פורסם

לדעתי האקורד היא דווקא הבחירה הכדאית, וזאת בגלל שהאמינות הלא ידועה של ה407 משחקת תפקיד מרכזי כאן.

מבחינת המרווח האקורד טובה משמעותית, בעיקר בגלל שתא הנוסעים ותא המטען הוקרבו למען העיצוב המיוחד.

המנוע של האקורד טוב יותר ללא ספק, ובכלל השילוב הוא הטוב שבארמדת ה2 ליטר. אין לי ספק שהאקורד הזאת תהיה מהירה אפילו מה2.2 ליטר של פיז'ו.

הפיז'ו נוחה יותר, זה ברור. היא רכה יותר, נעימה יותר. אין זה אומר שהאקורד סובלת מחוסר נוחות, אבל היא לא מצטיינת ולא נכשלת.

בסעיף התנהגות הכביש האקורד מנצחת ובגדול. היא אחת הטובות בקטגוריה בנושא זה, אולי הטובה ביותר(פורד מונדיאו לאחר מתיחת הפנים היא כישלון{יחסית, יחסית}).

לדעתי הבחירה הטובה יותר היא האקורד. יש לקחת בחשבון עלויות ביטוח גבוהות יותר משל ה407.

פורסם
בסעיף התנהגות הכביש האקורד מנצחת ובגדול. היא אחת הטובות בקטגוריה בנושא זה, אולי הטובה ביותר(פורד מונדיאו לאחר מתיחת הפנים היא כישלון{יחסית, יחסית}).

אמנם הוא לא ציין את זה כאחת מהדרישות אבל אני עדיין חולק עליך. נהגתי בשתיהן ואני לא רואה שום יתרון ברור בסעיף התנהגות הכביש של האקורד על פני ה-407. עם כל הכבוד, פז'ו עדיין לא שכחו איך מכונית מתנהגת.

רוני

BMW 325i E46

שלום, רוכב.

פורסם

זה ממש לא חד משמעי בהתחשב בפרמטרים שהוצגו.

נוחות נסיעה: עדיפות לפיג'ו.

מרווח: מקדימה שתיהן בסדר גמור.

נוחות ישיבה מאחור: נוק אאוט לטובת הפיג'ו, שהמושב האחורי שלה אינו ברמה של מכונית מנהלים.

רעש בזמן הנסיעה: נהגתי בשתיהן, למיטב זכרוני הפיג'ו שקטה יותר.

תא מטען: יתרון לאקורד.

צריך להוסיף שההונדה מהירה יותר בגירסת ה-2 ליטר, אבל הפיג'ו אינה עגלה עם המנוע הקטן שלה. מצד שני, היא הרבה יותר מצויידת מההונדה, כבר בגירסאות הבסיסיות: להונדה יש 2 (!) כריות אווייר, לפיג'ו יש תשע, וגם בקרת אקלים שאין בהונדה. היא גם קיבלה 5 כוכבים ב-NCAP לעומת 4 שקיבלה האקורד.

אישית, הייתי בוחר בפיג'ו.

פורסם

טעות!!!!

הגה, אוטו ושאר בוחני הרכב למינהם קטלו לחלוטין את התנהגות הכביש של האקורד!!

היא מכויילת חזק מאוד, טוב מאוד לרכב שמאיץ מהר ונוסע מהר וחזק עם גיר 5 הילוכים ושידוך מנוע-גיר מעולה!:twisted:

אבל... המתלים ביומיום בנסיעה עירונית קשיחים מדיי ונתנים תחושה רעה מאוד לנוסעים.

אין לאקורד שום יתרון בנוחות נסיעה על המתחרות המוצלחות יותר!

(במבחן שהיה באוטו מול המאזדה 6, ניצחה בסעיף הזה ה-6 למרות רעשי הדרך המעצבנים, המושבים הלא תומכים ושאר הפגמים שיש עוד במאזדה....אז תבין איפה נמצאת ההונדה):roll:

ובטח ובטח שלא להשוות אותה (או לדרג אותה) מול המונדיאו בכל הקשור להתנהגות כביש.

ולעניין השרשור... אני אישית הייתי בוחר ב-407.

לא הייתי קונה אפילו בצחוק רכב ב-160,000 ש"ח עם 2 כריות אויר, ללא בקרת יציבות או אחיזה או בלימה ועם טאסות וצמיגים של לאנטיס.

(וזה לא משנה כמה הרכב חזק, מהיר ועם סמל של עונדא מאחורה....)

אמיר.

פורסם

2 שאלות :

1. אפשר לראות אישורים לטענה?

2. כמה שעות נהיגה יש לך על אקורד?

ההודעה שלך מלאת ארס ונראה שנובעת מרגשי נחיתות ושכנוע עצמי בעקבות קנית המתחרה הנחותה (והזולה) יותר.

פורסם

אם אתה מתכוון להחזיק את הרכב יותר משנתיים ...אז,משיקולי אמינות ובלאי חלקים, אין מה לחשוב בכלל = הונדה אקורד.

אם אתה מאלו שמחליפים כל שנה,שנתיים רכב, אז זה לא משנה ,שניהם יתנו לך תמורה טובה.

פורסם
טעות!!!!

היא מכויילת חזק מאוד, טוב מאוד לרכב שמאיץ מהר ונוסע מהר וחזק עם גיר 5 הילוכים ושידוך מנוע-גיר מעולה!:twisted:

אבל... המתלים ביומיום בנסיעה עירונית קשיחים מדיי ונתנים תחושה רעה מאוד לנוסעים.

אין לאקורד שום יתרון בנוחות נסיעה על המתחרות המוצלחות יותר!

(במבחן שהיה באוטו מול המאזדה 6, ניצחה בסעיף הזה ה-6 למרות רעשי הדרך המעצבנים, המושבים הלא תומכים ושאר הפגמים שיש עוד במאזדה....אז תבין איפה נמצאת ההונדה):roll:

ובטח ובטח שלא להשוות אותה (או לדרג אותה) מול המונדיאו בכל הקשור להתנהגות כביש.

לא הייתי קונה אפילו בצחוק רכב ב-160,000 ש"ח עם 2 כריות אויר, ללא בקרת יציבות או אחיזה או בלימה ועם טאסות וצמיגים של לאנטיס.

אמיר.

1. אוטו לא קטלו את התנהגות הכביש של האקורד. להיפך.

2. מה זה מכוילת חזק מאוד לעזאזל?

3. המתלים ביום-יום אמנם קשיחים יחסית, אבל גם מי שלא רגיל רק למכוניות ספורטיביות יכול "לסבול" את זה בלי בעיה. היא פשוט לא מאוד נוחה.

4. אפשר בהחלט להשוות אותה למונדיאו בהתנהגות כביש. נהגתי בשתיהן ונהנתי יותר באקורד. ההגה שלה בסדר גמור, התנהגות הכביש מגובשת. יש היגוי יתר לפי דרישה, שילוב המנוע-גיר תורם הרבה. אפילו העדפתי אותה מבחינת הנאה בנהיגה על פני המונדיאו בסופו של דבר.

ולארק - נראה לי שהתלבלבת:

נוחות ישיבה מאחור: נוק אאוט לטובת הפיג'ו, שהמושב האחורי שלה אינו ברמה של מכונית מנהלים

התכוונת לרעת הפז'ו...

רוני

BMW 325i E46

שלום, רוכב.

פורסם
2 שאלות :

1. אפשר לראות אישורים לטענה?

2. כמה שעות נהיגה יש לך על אקורד?

ההודעה שלך מלאת ארס ונראה שנובעת מרגשי נחיתות ושכנוע עצמי בעקבות קנית המתחרה הנחותה (והזולה) יותר.

אביעד הנכבד....

1.כן ניתן לראות אישורים לטענה.

2.יש לי בערך כשעה/45 דקות נהיגה על אקורד (נסיעת מבחן לפני קניה).

ההודעה שלי לא מלאה ארס כלל וכלל, היא מביעה את דעתי האישית+דעת כתבים על הרכב.

מי שלא מסכים כבודו..

רגשי נחיתות? אם ביצעתי נסיעת מבחן על האקורד כנראה שיש לי גם את הכסף לרכוש אותה! ככה שהחשיבה המאוד מעוותת שלך ("נחותה וזולה יותר") לא ממש במקום.

ודרך אגב, במה ה-6 נחותה יותר?

היא יותר מאובזרת, יותר נעימה לשימוש יומיומי בנסיעה עירונית, יותר נוחה ונותנת תמורה מעולה לכסף.

הקצבתי סכום גבוה בהרבה ממחיר ה-6 ועדיין העדפתי אותה על האקורד.

איפה הנחיתות??? דבר בשם עצמך!!

פורסם

אמיר.

השיקול שהייתי מפעיל כאן הוא בתחום הבטיחות. חבר'ה, היום למאזדה 3 יש 6 כריות אוויר, אז למה למכונית בליגה מעליה יש רק 2 ?

מבחינתי זה מה שהיה מכריע את הכף לטובת הפיג'ו.

אלוהים נמצא בפרטים הקטנים :mmangel:

פורסם
1

ולארק - נראה לי שהתלבלבת:

התכוונת לרעת הפז'ו...

אכן, התכוונתי שהמושב האחורי של ה-407 הרבה פחות מרווח מזה של ההונדה. אני לא יודע מה הצפרדעים חשבו לעצמם ("או מרד, ז'אן-מישל, יצא לנו מושב אחורי כמו ב-206". "לא נורא ז'אן-לואי, נהמם אותם עם המכות בחלפת הילוכים ב-AL4 ואף אחד לא ישים לב".

פורסם

תודה רבה על התשובות. לגבי המושב האחורי - הרי ידוע שהצרפתים לא אוהבים ילדים...

לאחר נסיעת מבחן בהונדה (אני אעשה נסיעה גם בפיג'ו בשבוע הבא) ההתרשמות שלי היא:

1. נוחות נסיעה טובה. הנהיגה ברכב חלקה ונעימה. הרכב עובר מכשולים בצורה חלקה ומאיץ טוב מאוד.

2. מרווח מקדימה גדול יחסית, למרות שנראה לי שבפיג'ו גדול יותר.

3. המקום מאחור סביר. קשה לי להעריך ביחס לפיג'ו.

4. בזמן נסיעה בעיר המכונית שקטה מאוד. מחוץ לעיר קצת פחות.

5. תא המטען סביר - דומה מאוד לפיג'ו.

בסה"כ מכונית טובה. רשה להאמין שקנייתה תהיה נפילה אבל בכל זאת אתן צ'אנס לפיג'ו בשבוע הבא.

דרך אגב - איך סובארו B4 ושברולט מליבו ביחס להונדה ולפיג'ו?

פורסם
תודה רבה על התשובות. לגבי המושב האחורי - הרי ידוע שהצרפתים לא אוהבים ילדים...

לאחר נסיעת מבחן בהונדה (אני אעשה נסיעה גם בפיג'ו בשבוע הבא) ההתרשמות שלי היא:

1. נוחות נסיעה טובה. הנהיגה ברכב חלקה ונעימה. הרכב עובר מכשולים בצורה חלקה ומאיץ טוב מאוד.

2. מרווח מקדימה גדול יחסית, למרות שנראה לי שבפיג'ו גדול יותר.

3. המקום מאחור סביר. קשה לי להעריך ביחס לפיג'ו.

4. בזמן נסיעה בעיר המכונית שקטה מאוד. מחוץ לעיר קצת פחות.

5. תא המטען סביר - דומה מאוד לפיג'ו.

בסה"כ מכונית טובה. רשה להאמין שקנייתה תהיה נפילה אבל בכל זאת אתן צ'אנס לפיג'ו בשבוע הבא.

דרך אגב - איך סובארו B4 ושברולט מליבו ביחס להונדה ולפיג'ו?

אני מחכה כבר לרגע לנהוג בה.

ממה ששמעתי ממכרים שלי שנסעו בה, היא מעולה ומצויינת בתחומים החשובים בסגמנט הזה..

ממליץ לך בחום לבדוק אותה גם בנסיעת מבחן- אולי תשנה כיוון לגמרי..:-)

• תוכן חדש...