Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4411 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם (נערך)

שלום חברים וחברות.

אני מחפש לאבא שלי רכב יפני שהתיישן טוב, מצאתי

*סוזוקי איגניס 123500 ק"מ 2006

*סוזוקי ליאנה 107000 ק"מ 2006

*סוזוקי ליאנה 129000 ק"מ 2007

אין בהכרח יש צורך ברכב משפחתי.

שתיהם בסביבות 30000 אלף שקל וזה לפני בדיקה.

בינתיים אלה הרכבים שאני מתעניין בהם אשמח לעוד דעות ועצות.

הדרישות שלי הן חסכוני בדלק (יחסית 11-14) טיפולים במחירים סבירים ואמינות . תקציב נא בין 20k ל30k .

תודה.

עריכה אחרונה על ידי yager4
פורסם

הסוזוקי ליאנה עדיפה בכל פרמטר על האיגניס.

קח את הרכב לבדיקה לפני שאתה סוגר על אחד מהם.

תבחר את הרכב השמור עם היסטוריית טיפולים מוכחת

פורסם

אל תצפה מהליאנה לצריכת דלק לפי ההגדרות שלך - אלא אם אתה נוסע בין עירוני מתון 100% מהזמן.

לקבלת צריכת דלק בטווח זה בתנאים יותר צפופי צריך לרדת בסגמנט אחד.

אולי תרחיב קצת על הצרכים ותקבל עצות יותר מתאימות.

לפני 5 שעות, David32 כתב:

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

• חברי המעגל הראשון
פורסם

אני לא יודע מה המצב בליאנה, אבל סוזוקי איגניס מ2006 תרגיש לך כמו סויפט מ96 מבחינת נוחות ובידוד רעשים. היא גם לא חסכונית במיוחד ומשיגה צריכת דלק משולבת של 1-13, ממנוע 1.3 וגיר אוטומטי. כמו כן הרכב לא הצטיין בבטיחות בתקופתו, רק 3 כוכבי בטיחות. מה שכן, הרכב הזה אמין ועמיד התעללויות במיוחד.

אומרים שהעתיד הוא אנרגיה סולארית, אז עברתי לסולר.

פורסם

בתור אחד עם ליאנה במשפחה הצריכה שאתה מחפש יחסית רחוקה מהצריכה בליאנה שממש לא משהו , הרכב לא חסכוני ביחס למשפחתיות נקודה.(יותר בכיוון של 1:9-10) בעיר .

פורסם

אני מציע לך גם לבדוק טויוטה קורולה רכב אמין חסכוני וחזק ולגבי הליאנה זה לא הרכב הכי נוח אבל הוא אמין ודי חסכוני

פורסם
אל תצפה מהליאנה לצריכת דלק לפי ההגדרות שלך - אלא אם אתה נוסע בין עירוני מתון 100% מהזמן.

לקבלת צריכת דלק בטווח זה בתנאים יותר צפופי צריך לרדת בסגמנט אחד.

אולי תרחיב קצת על הצרכים ותקבל עצות יותר מתאימות.

אז אני ירחיב על הצרכים ,

רכב שיעמוד רוב הזמן בבית (יש רכב מעבודה) הרכב ישמש יותר לשעות פנאי בעיקר .

נסיעות משולבות

נסיעות יותר עירוניות מאשר בין עירוניות

לא חייב משפחתית אפשר לרדת בסגמנט

התקציב נא בן 20k-30k

אני שולל את כול מנועי ה1.0 סמ״ק

אני יכול להתפשר על יפני, קוריאני

פורסם

אם אין בעיה עם סופר מיני ואתם רוצים יפני, תנסה לבדוק אולי דייהטסו סיריון 1.3, אני חושבת שתמורת 30K תוכלו למצוא שנתון 2007+.

Mini Cooper S R56 - לכיף

• תוכן חדש...