Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7910 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

מה קורה חברים,

היום, בתום "מצוד" שארך כמה חודשים מצאתי את הקאיין המדהימהשראיתי לרגע קט לפני כחצי שנה.

מאז אני מחפש אותה, והנה היום מצאתי וצילמתי!. הרכב באמהחברה עם חישוקים בקוטר 18" אך כנראה שזה לא הספיק... אז בעל הרכב החליף אתהגלגלים בגדולים יותר, מתוצרת O.Z בקוטר משוגע של 22".

התמונות לפניכם בתוספת נתונים.

• The Cayenne has an image that no other off-roader can come close to. V8 engine has incredible performance.

• The Cayenne is seriously quick, and capable of 161 mph, which puts it in a category all by itself

•  
    The Porsche Cayenne is a 165-mph high-performance machine that will fit a family of five, haul a small washing machine, tow a large boat and get you carefully through the woods when there's no road

הנה נתונים יבשים:

תאוצה מ-0-100 קמ"ש- 5.6 שניות.

מהירות מירבית- 266 קמ"ש.

נפח מנוע- 4500 סמ"ק.

כוחות סוס- 450.

משקל המכונית- 2355 ק"ג.

אדם.

2.JPG

4.JPG

3.JPG

6.JPG

7.JPG

• תגובות 60
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

איזה קטע מוזר.

בתי הגלגלים כל כך עצומים שאפילו מידה היסטרית כמו 22 אינץ' לא מצליחה להכיל אותם באופן שייראה פרופורציונלי, אבל עדיין באופן יחסי לרכב, לפחות בתמונות, זה לא נראה כל כך גדול כמו שזה באמת. כלומר כל הרכב נראה כמו גרסה מוקטנת של עצמו. כמו מכונית צעצוע.

דרך אגב, כל פעם מחדש העיצוב של הקאיין מעצבן אותי. הוא נראה כל כך חלבי... כל כך אפור. ממש כמו ג'יפון של יונדאי...

רוני

BMW 325i E46

שלום, רוכב.

נא לא לבקש ממני גישה לאוף טופיק

פורסם
איזה קטע מוזר.

בתי הגלגלים כל כך עצומים שאפילו מידה היסטרית כמו 22 אינץ' לא מצליחה להכיל אותם באופן שייראה פרופורציונלי, אבל עדיין באופן יחסי לרכב, לפחות בתמונות, זה לא נראה כל כך גדול כמו שזה באמת. כלומר כל הרכב נראה כמו גרסה מוקטנת של עצמו. כמו מכונית צעצוע.

דרך אגב, כל פעם מחדש העיצוב של הקאיין מעצבן אותי. הוא נראה כל כך חלבי... כל כך אפור. ממש כמו ג'יפון של יונדאי...

רוני

זה בדיוק בדיוק מה שבאתי להגיד !
פורסם

אמת אמת... לא אומרים "פורש" אלא "פורשה". אך לא הייתה זאת טעות כתיב, אלא ניסיון להדגיש שלא

מבטאים את ה-"ה" בפורשה... מה שבהחלט יכול להצחיק אותי כשאני שומע את המילה.

כי הרי באנגלית פורש (פורשה) זה - porsche .

או שבעצם כל הנחת היסוד שלי מוטעית ובעצם כן מבטאים את ה-ה????

אם כך ואם כך.... זה לא משנה את הדעה שלי (המנוגדת) לכל הדעות האחרות, שהרכב הנ"ל הוא רכב

מדהים ביופיו. תוספת החישוקים הגדולים רק מוסיפה ליופי (לדעתי).

אדם.

פורסם
איזה קטע מוזר. בתי הגלגלים כל כך עצומים שאפילו מידה היסטרית כמו 22 אינץ' לא מצליחה להכיל אותם באופן שייראה פרופורציונלי, אבל עדיין באופן יחסי לרכב, לפחות בתמונות, זה לא נראה כל כך גדול כמו שזה באמת. רוני

צהריים טובים ,

מסכים ב-100%

אפילו ה-22 אינץ' נראים קטנים עליה. אני חושב שחישוקי 24 אינץ' יפתרו את הבעיה :wink:

אם זה לא מספיק לכם , אז תמיד יש 26 אינץ' :lol:

Renault Megane RS 300 Trophy 2021

Renault Catpur 155 2021 

פורסם

לדעתי החישוקים המקוריים יותר יפים,נראה לי שהחישוקים הגדולים נראים מוזר בגלל החתך ה(מאוד) נמוך של הצמיגים.

ולמה לעזאזל לקנות ג'יפ במחיר כל כך אסטרונומי אם אתה שם עליו צמיגים בחתך כל כך נמוך (מן הסתם לא תכנס עם כאלה צמיגים לשטח),לא עדיף כבר בכסף הזה לקנות את אחד הדגמים החמים המובהקים (911 למשל ?....).

ניתן לפנות אלי בה"פ לייעוץ בענייני יהלומים ותכשיטים

http://www.sheynjewellery.com.hk

פורסם
נחמד מצידך שהשארת מספר באחת התמונות (NOT!!!).

מישהו יודע אם יש חישוקים שהם יותר גדולים מ-22?

24 אינץ' ואפילו 26 אינץ'.

Renault Megane RS 300 Trophy 2021

Renault Catpur 155 2021 

• תוכן חדש...