Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4427 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

היי,

מדובר בסופר לנסר 97 אם צריך,

בפעמים האחרונות שמילאתי אוויר בצמיגים הבחנתי במשהו מוזר, לפני חודשיים מילאתי בכל הגלגלים אוויר - היה חסר כ 5-6 PSI בכל אחד מהם, ובאחורי השמאלי היה חסר 12PSI ועמד על 19PSI (אני ממלא 31/32 PSI בהתאם לחום הכביש או אם נסעתי הרבה, בד"כ זה 30).

מילאתי רגיל - לא התייחסתי לנפח הגלגל אבל ראיתי שהיה מעט חסר.

שוב פעם אתמול הגעתי למלא - כולם תקינים חוץ מהאחורי ששוב היה הפעם על 22 PSI, הגלגל לא נראה ריק או "מעוך" ובדקתי מכל הכיוונים לעומת השאר, אז מילאתי רק עד 26PSI.

השאלה שלי ממה זה יכול להיגרם? יש סיכוי שהפיה של מילוי האוויר נדפקה?

אם הצינור של התחנה היה פגום אז מן הסתם שכל הצמיגים היו מראים נפח שונה, אבל בכל פעם זה רק הצמיג השמאלי האחורי.

מה אפשר לעשות?

תודה רבה

Opel Adam S 2017

פורסם

הגלגל מאבד אויר. אולי זה לא "נחשב" פנצ'ר ואולי המשאבה בתחנת הדלק אינה מדוייקת כ"כ, אבל יש איבוד אויר.

ייתכן מהוונטיל וייתכן שאולי תקוע בורג היכנשהו (תנסה לראות בהזדמנות) או חור קטן אחר.

אם זה מציק - היכנס לפנצ'ריה שיבדקו מה מקור הדליפה.

alfa 156 2.5.

פורסם

זה מה שמוזר, שהגלגל לא נראה שהוא איבד אוויר, אין סטיה ואין רעידות במהירויות גבוהות, והוא באותו גובה לגלגל המקביל לו, כשאני ממלא עד הסוף זה נראה אפילו שהוא טיפה יותר.

אני אגש לפנצ'ריה לבדוק את הנ"ל. תודה

Opel Adam S 2017

• תוכן חדש...