Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4434 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם (נערך)

מצטער על ההצקה אבל התייעצות אחרונה לפני שאני סוגר הזמנה והתקנה,

מבחינת איכות, עדיף לי לחתוך את המגש ולשים שם זוג רמקולים 6X9? אם כן, מה מומלץ בתקציב של עד 650ש"ח גג?

המטרה תהיה לבטל את הרמקולים בדלתות האחוריות ולשים 6X9 במקומם על המגש, השאלה עד כמה זה עדיף מבחינת איכות.

עריכה אחרונה על ידי ROEi1
פורסם

כי סט קומפוננט יתן לך תוצאה איכותית יותר וגם חזקה יותר בדרך כלל

רמקול 6X9 הוא ברירת מחדל למערכת ללא סאב ,הוא רמקול בעל שטח ממברנה גדול

שנועד לתת מענה טוב יותר לטווח התדרים הנמוך שמתחת ל 80HZ אך בכל התדרים שמעל לטווח הזה

לסט קומפוננט יש יתרון ברור ,ושוב ההמלצה היא לקומפוננט בדלתות הקדמיות וקומפוננט על המגש האחורי.

פורסם

אודיו קינג, במקרה שבו יש סאב [במיוחד 12 אינץ] בתא המטען, האם לא עומד סיכון בפני רמקולים שיורכבו על המגש?

תמיד פחדתי לשלב רמקולים במגש עם סאב עקב המחשבה שהסאב עלול לגרום לרמקולים לנוע טווח גדול מידיי ולהרוס אותם האם לא כך?

אני זוכר פעם לחבר שהיה לו דאבל סאב בבגז' [מיותר לגמרי לפי דעתי] בתיבה פורטד ענקית, לפני שהספיק לחבר את הרמקולים שהיו על המגש הם כבר יצאו ממרכוז.

יש לציין שאלו היו רמקולים די פשוטים של רוקפורד.

~ COMP-morel maximo 6.5 SUB-helix db 12 AMP-helix db four H.U-alpine bt177

פורסם

"סאב עלול לגרום לרמקולים לנוע טווח גדול מידיי ולהרוס אותם"

"הם כבר יצאו ממרכוז"

זה פעם ראשונה שאני שומע על התופעה הזו ,מניסיוני אין שום בעיה להתקין רמקולים

על המגש האחורי + סאב בתא המטען.

• תוכן חדש...