Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4437 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

לבעלי הרכב ו\או מי שהתנסה בשני הגירים - יש המלצה גורפת על איזה גיר אמין יותר?

מצד אחד הידני זול (כרגע, לא ברור עד מתי) ב20k מה שלא משאער יותר מדי התלבטויות, מצד שני הייתי רוצה 'להתפנק' סופסוף עם רכב עם גיר אוטומט.

מהניסיון שלכם מה אתם אומרים?

בקשר לטרייד אין, אני רוצה למכור את הרכב הנוכחי השאלה אם יש בכלל סוכנויות שיכולות לתת מחיר טוב יותר על הקרוסאובר (על הרכב שלי בטוח אני אקבל הרבה פחות) או אפילו על דגם של 2013?

מה לגבי סוכנות של סוזוקי ברכישת רכב חדש, יש למישהו ניסיון עם טרייד אין אצלם?

כבר שמעתי על מקומות שאתה צריך לשלם על הבדיקת רכב והחוזה עם אותיות קטנות שיכולות להפיל אותך (לא זוכר בדיוק מה היו הסיפורים, רק שזה לא היה נשמע טוב)

פורסם

בוקר טוב.

קשה ליעץ מבלי לדעת מה התקציב שעומד לרשותך ומה סוג הרכב שאתה מעוניין למכור.

בטרייד אין תמיד תקבל פחות מאשר במכירה עצמאית.

הקרוסאובר האוטומטי מאובזר הרבה יותר מהידני ולכן פער המחיר מוצדק.

לי יש ניסיון עם האוטומטי בהחלט מצא חן בעניי.

אמינות? עדיין לא ידועה. סביר להניח שהגיר האוטומטי יסיים את חייו מוקדם יותר אבל אני כלל לא בטוח שאתה עדיין תהיה הבעלים כשזה יקרה.

אם אתה מאיזור המרכז, פנה לסוכנויות המשנה לקבלת הצעה לטרייד אין.

הרכב מבוקש מאוד ואין להשיג עדיין משומש (כשמתפרסם רכב ביד2 הוא נשאר גג יומיים).

סוכנויות במרכז יש בראשון לציון, חולון ויפו. עם האחרונה יש לי ניסיון טוב.

בעבר:205 1400 95׳, אקסנט 00׳,לאנסר 04׳,סוזוקי קרוסאובר 14'

kia sportage 2000 top '17

היום corolla cross 2022

פורסם

בסופו של דבר מה שקובע הוא הצרכים והיכולת הכלכלית שלך.

לגבי אמינות - יש רק שני דברים שיכולים להעיד עליה: המוניטין של סוזוקי (אם הוא מספק אותך), והמנוע המוכר של ה-SX4 ב-5 השנים האחרונות. כל השאר חדש, אז דיון לגבי אמינות יהיה בגדר ספקולציה (וגם לגבי המנוע - כיד הוא יתנהג עם שאר הרכיבים החדשים).

מרק - איני מביל מדוע אתה חושב שהתיבה האוטומטית (או, במקרה זה, רציפה) תסיים את חייה מוקדם. כיון שמדובר בדגם חדש אין שום דרך לחזות זאת.

לגבי טרייד אין - בדרך כלל הוא כרוך בהפסד משמעותי בהשואה למכירה בשוק החופשי. אם חשוב לך "מפתח תמורת מפתח" בדוק עלות של לקיחת הלואת גישור בבנק, אם הרכב הנוכחי שלך סחיר יתכן מאד שעלות הלואה כזו + הורדת המחיר לקונה פרטי תהיה פחותה בהרבה מהפחתת המחיר של מתווכים למיניהם.

לפני 5 שעות, David32 כתב:

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

פורסם

בקשר לטרייד אין, אני רוצה למכור את הרכב הנוכחי השאלה אם יש בכלל סוכנויות שיכולות לתת מחיר טוב יותר על הקרוסאובר (על הרכב שלי בטוח אני אקבל הרבה פחות) או אפילו על דגם של 2013?

מה לגבי סוכנות של סוזוקי ברכישת רכב חדש, יש למישהו ניסיון עם טרייד אין אצלם?

כבר שמעתי על מקומות שאתה צריך לשלם על הבדיקת רכב והחוזה עם אותיות קטנות שיכולות להפיל אותך (לא זוכר בדיוק מה היו הסיפורים, רק שזה לא היה נשמע טוב)

אין הרבה הבדלים בין הסוכנויות השונות של סוזוקי. יכול להיות שתוכל להוציא עוד קצת הטבות בסוכנות משנה קטנה, אולי איזה טיפול ראשון חינם במוסך הצמוד, אבל אל תצפה להנחה של אלפי שקלים ובטח שלא בדגם הידני שהוזל במסגרת מבצעים. במקרים כאלו פשוט אין "בשר" כדי לתת לך הנחה נוספת.

לא כתבת איזה רכב יש לך, וזה מאוד משנה כשעושים טרייד אין. אבל בכל מקרה כמו שכתבו לך כאן בשרשור וכמו שכותבים כאן לפחות פעם ביום - בטרייד אין אתה תמיד מפסיד כסף. תמיד. בסוף הטרייד אין מוכר את הרכב שלך במחיר שבו אתה היית מוכר את הרכב שלך, רק שבדרך הוא משקיע מאמצים על השבחה שלו, אכסון שלו ומשלם משכורת לאיש המכירות. ועל כל זה בעל הבית רוצה להרוויח משהו, כי אף אחד מאיתנו לא עובד בחינם. על כל זה אתה משלם. לא אני, לא sperial, אתה.

יש כל מיני דרכים להציג בפניך את ה"תשלום" הזה וכל סוכנות בוחרת בדרך אחרת. יש סוכנויות שאומרות לך שעושים טרייד אין מחירון תמורת מחירון ומזכים אותך במחיר מחירון על הרכב שלך, רק שוכחים לספר לך שמוכרים לך את הרכב החדש במחיר מחירון בלי הנחות. יש סוכנויות שלא משקללות את חודשי העלייה לכביש ברכב שאתה מוכר להם וככה מגדרות עוד כמה אלפי שקלים לעסקה. ויש סוכנויות שמכניסות כל מיני דברים אחרים.

לא מתאים לך? אהלן וסהלן. תמכור את הרכב שלך לבד ותבוא לסוכנות עם כסף מזומן. יהיה לך קל יותר להתמקח על תנאי הרכישה וגם קל יותר להוציא הטבות.

מחפש סוזוקי ג'ימני סטיישן 1,600 סמ"ק אוטומט

• תוכן חדש...