Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

השכרת רכב מברלין לאמסטרדם

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4430 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

היי חברים,

בהמשך לשרשור הזה:

http://www.carsforum.co.il/vb/showthread.php?524356-%D7%94%D7%A9%D7%9B%D7%A8%D7%AA-%D7%A8%D7%9B%D7%91-%D7%9C%D7%A6%D7%95%D7%A8%D7%9A-%D7%A0%D7%A1%D7%99%D7%A2%D7%94-%D7%91%D7%90%D7%95%D7%98%D7%95%D7%91%D7%90%D7%9F

עלתה האופציה לשכור את הרכב לצורך נסיעה מברלין לאמסטרדם מה שהחלט יכולה להיות חוויה.

לצערי, המחירים מאוד יקרים והשכרה של רכב פשוט תעלה בסביבות ה300 דולר לא כולל הדלק, משער שזה בגלל שמיקום ההחזרה הוא שונה.

בכל מקרה, שמעתי על אופציה של רכבים שבמילא צריכים לעבור ואז לא גובים מחיר תוספת על ההחזרה שלאחר מכן - מישהו מכיר?

בנוסף, אשמח אם מישהו יכול להמליץ על השכרה זולה, רק קחו בחשבון שאנחנו בני 22.

תודה רבה!

• תגובות 38
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

מבדיקות שעשיתי המחירים הכי זולים הם עם המבצעים שיש עכשיו בסיקסט או אוויס עם הכרטיסי אשראי/נוסע מתמיד אלעל

אפשר גם לבדוק עם ממסי, בזמנו היה להם הבטחה למחיר הכי נמוך

בכל מקרה זול זה לא יהיה, חברות ההשכרה גובות אקסטרה על גיל קטן מ 25.

בגלל הגיל רכבים יקרים יותר בסגנון שאתה מחפש אני בספק אם יתנו לך להשכיר, ואם כן אז המחיר יהיה גבוה.

בהצלחה.

פורסם

אוקיי אז ככה, אני עשיתי את המסלול ההפוך עם עוד שני חברים, השכרנו באמסטרדם ונסענו לברלין. עשינו שתי לילות בדרך אחת בעיר קלן בגרמניה והשניה בהרי הארץ בעיירה שאיני זוכר את שמה כרגע. השכרנו בסיקסט את הרכב לשלושה ימים בעצם. כולל הדלק עלה לנו באיזור ה1100-1200. אבל התמזל מזלנו וקיבלנו רכב גרמני שהיה צריך לעשות חזרה את הדרך לגרמניה כך שהיינו פטורים מתשלום על החזרת הרכב במדינה אחרת

פורסם

היי,

לסיקסט יש מחירים מעולים.

גיל 21 עד 25 הינו הגיל הסטנדרטי בהשכרה של סיקסט בגרמניה ואין על זה תוספת מחיר!(בכל אופן בהזמנה שמבוצעת מהארץ).

רכבים בדרגה יוקרתית כדוגמת מרצדס S או במוו 7 וכו' נדרש גיל מעל 25.

פורסם
אוקיי אז ככה, אני עשיתי את המסלול ההפוך עם עוד שני חברים, השכרנו באמסטרדם ונסענו לברלין. עשינו שתי לילות בדרך אחת בעיר קלן בגרמניה והשניה בהרי הארץ בעיירה שאיני זוכר את שמה כרגע. השכרנו בסיקסט את הרכב לשלושה ימים בעצם. כולל הדלק עלה לנו באיזור ה1100-1200. אבל התמזל מזלנו וקיבלנו רכב גרמני שהיה צריך לעשות חזרה את הדרך לגרמניה כך שהיינו פטורים מתשלום על החזרת הרכב במדינה אחרת

כלומר, העניין של לקבל רכב שבמילא צריך לחזור זה נטו עניין של מזל? אי אפשר להזמין את זה מראש?

פורסם (נערך)

בארה"ב בחלק מהחברות יש דילים כאלו של החזרת רכב במקום אחר. בדר"כ מדובר ביעדים פופולרים מספיק שהחברות נתקלות בענין הזה ומציעות הנחה משמעותית. צריך לבדוק ולחפש אם בכל זאת קיים מידע כלשהו לגבי זה באירופה באתרי החברות השונות.

בכל מקרה, לא יודע באילו תאריכים מדובר, אבל אם מדובר על השכרה של שלושה ימים, לרוב המחיר יהיה יותר זול בסופ"ש (שישי עד שני). אם במהלך השבוע, לרוב דיל שבועי הוא באותו מחיר. לפחות ממה שאני נתקלתי עד כה.

עריכה אחרונה על ידי Tom_22
פורסם

אני עשיתי את אותו הדבר מברלין לאמסטרדם !!!!!

בהתחלה גם שקלתי לקחת רכב אבל הכסף שתשלם עם השכרה והדלק והזמן שתבזבז בדרך לא שווה !

הכי משתלם בשבלך זה ללכת לתחנת רכבת מרכזית בברלין (לא רחוק מהרייכסטאג) בקומה שניה יש מספרים כמו מקופת חולים, אתה ניגש לגברת מבקש לקנות כרטיס לאמסטרדם ותוך 3 שניות יש לך כרטיס ועוגיה של חברת הרכבות שלהם (אנחנו קנינו כרטיס כמה ימים מראש עם שריון מקום ישיבה) המחירים משתנים מעונה לעונה ותלוי באיזה יום אתה נוסע.

6 שעות נסיעה, יותר זול מרכב ואתה ישן גם בדרך.

אגב תחנת רכבת של אמסטרדם היא ממש במרכז, לקחנו מונית למלון כי היינו עם מזוודות 15 יורו 7-10 דקות נסיעה .

KIA PRIDE 1.3L 96' MANUAL

MAZDA 323 LANTIS 1.6L 04' AUTOMATIC

TOYOTA COROLLA SUN 1.6L 13' AUTOMATIC

פורסם

תודה לכולם.

הכיוון ככה"נ לצערי ישתנה בגלל העלויות הגבוהות (מחיר של טיסה), למרות שבהחלט הייתי שמח לאיזה ROAD TRIP נחמד.

מה שאומר, שאני צריך למצוא תירוץ בדמות טיול מחוץ לברלין כדי להשכיר רכב :D

מצאתי ב מ ו סדרה 1 קבריולט ב800 ש"ח (לא שפוי, אבל מתחלק ב5). למישהו יש הצעה לאן כדאי לנסוע?

לפי הבדיקות שלי, הרכבת היא גם במחיר של טיסה ואף יותר, אז כנראה שנלך על כיוון של טיסה (שעה וחצי טיסה, אבל ב7 בבוקר - כלומר לא כל כך ישנים בלילה).

אגב, אני מכיר את אמסטרדם, הכל שם באמת מאוד מאוד קרוב ומאוד ידידותי לתיירים

פורסם

אגב,

ראיתי בפורום בעבר שמישהו רשם שרק היציאה מהעיר תקח כמה שעות.

מישהו יכול לשפוך אור על כמה באמת עמוס שם?

פורסם

איפה אתה מתכנן להכניס 5 אנשים + ציוד בסדרה 1 קבריולט?! בהנחה וזה הרכב שאכן תקבל ולא משהו "שווה ערך".

רכבת, מחיפוש קל מצאתי ב-60 יורו לאדם. זה תלוי כמובן תאריכים. צריך לבדוק אם יש איזושהי הנחה קבוצתית. כמובן שאין מה להשוות את משך הנסיעה לטיסה.

פורסם
איפה אתה מתכנן להכניס 5 אנשים + ציוד בסדרה 1 קבריולט?! בהנחה וזה הרכב שאכן תקבל ולא משהו "שווה ערך".

רכבת, מחיפוש קל מצאתי ב-60 יורו לאדם. זה תלוי כמובן תאריכים. צריך לבדוק אם יש איזושהי הנחה קבוצתית. כמובן שאין מה להשוות את משך הנסיעה לטיסה.

ציוד הוא לא רלוונטי כי זה טיול ליום אחד ואז חוזרים לברלין.

5 אנשים יסתדרו. האם שווה ערך במקרה הזה יכול להיות רכב שהוא לא קבריולט? מה זה באמת "שווה ערך"?

הטיסה עולה 47 יורו לאדם

פורסם (נערך)

סדרה 1 קבריולט היא בתצורת 2+2 למיטב ידיעתי, כלומר רק 4 מושבים ו-4 חגורות.

שווה ערך עשוי להיות גולף/308/EOS/פוקוס/אולי אפילו מיני במרכב קבריולט.

נשמע לי לא סביר לעשות את כל זה בשביל יום אחד. בטח לא בשביל נסיעת הלוך ושוב.

עריכה אחרונה על ידי Tom_22
פורסם (נערך)
אגב,

ראיתי בפורום בעבר שמישהו רשם שרק היציאה מהעיר תקח כמה שעות.

מישהו יכול לשפוך אור על כמה באמת עמוס שם?

אני כתבתי שמדובר בעיר ענקית. אני לא יכול להגיד כמה זמן יקח לצאת ממנה, הרי זה תלוי היכן אתה שוכר את הרכב ומה היעד. מכל מקום, זכורות לי נסיעות ארוכות מאוד בתוך העיר או עד שדה התעופה - כולל נסיעות ברכבת התחתית או הפרברית. הוסף לכך את העובדה שאין לך שום התמצאות, כך שסיכוי גבוה מאד שתתברבר (גם עם GPS!!), ושאתה לא יודע לנהוג (הנהיגה בגרמניה שונה לחלוטין מאשר בארץ - אתה לא יודע לפנות שמאלה ברמזור ירוק או ימינה באדום!), כך שלהתחיל לנהוג בתוך עיר גדולה וצפופה, כשאתה צריך במקביל להתכז בניווט ובכביש, תהיה משימה קשה מאד. ההמלצה שלי לגבי נהיגה באירופה ברורה מאד: שוכרים רכב כדי לטייל מחוץ לעיר או בערים קטנות. בעיר גדולה מחנים את הרכב בשולי העיר (או מחזירים לחברת ההשכרה) - ומתנהלים בתח"צ.

אני רוצה לשתף אותך בחוויית הנהיגה הראשונה שלימחוץ לישראל: נחתתי בהרקליון וקיבלתי את הרכב השכור. הימים ימי המפה ללא GPS, ויצאתי משדה התעופה (בדיעבד התברר שלכיוון הלא נכון). התקרבתי לצומת השני או השלישי, כבר באזור בנוי, וכיון שהבחנתי בצומת - עצרתי. ולמשתי עצרתי: רק כאשר עמדתי הבחנתי ברמזור האדום (עם עדשה זעירה בקוטר אולי 15 ס"מ), ומעברו השני של הצומת - רכב משטרה. וזה בשולי עיר קטנה בקנה מידה אירופי. עכשיו תחשוב על נהיגה בכרך גדול שאינך מכיר?

העיר הגדולה היחידה שבה העזתי לנהוג היתה מדריד, וגם זאת רק לאחר שהייתי בה שבוע, היתה לי אוריינטציה מינימלית במרכז העיר ובסביבות המלון (נסעתי הרבה באוטובוס) - וגם אז היה לי קשה והתברברתי לא מעט, כאשר חלק מההתברברויות נבעו לא מחוסר התמצאות אלא מחוסר הכרות עם מנהגים מקומיים וחשש לעבור עבירות תנועה. וד"א - עד כמה שאני זוכר במדריד היציאה ממרכז העיר לפריפריה שלה (לא מחוץ לעיר) היתה עניין של 30-60 דקות (תלוי לאיזה כיוון), והיציאה מהעיר לקחה גם שעה. וברלין הרבה יותר פרושה.

רון - יש לי המלצה חמה מאד: התאמן בדחיית סיפוקים. בחרת בטיולים עירוניים, השתמש בתח"צ. בפעם הברה צא לטיול שאינו בעיר, ואז זכור רכב ותהנה.

עריכה אחרונה על ידי sperial
לפני 5 שעות, David32 כתב:

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

• תוכן חדש...