Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4481 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום,

אני יודע שזו שאלה שהתשובה אליה אמורה להגיע דרך קצין הרכב של החברה, כרגע זה תהליך מאוד איטי ואני מנסה לחסוך זמן או לקבל כיוון.

מישהו יודע מה ההבדל במחיר הליסינג של מאזדה 3 2014 סדאן 1.5 קומפורט לעומת האקטיב?

תודה מראש

פורסם

זו שאלה שהתשובה אליה תלויה בחוזה שבין חברת הליסינג המספקת את כלי הרכב לחברה בה אתה מועסק.

לכן תצטרך להתאזר בסבלנות.

אגב - יתכן מאוד שדגם הקומפורט כלל אינו אופציה, גם לא בתוספת כסף.

וולוו XC40 T3 Momentum (נמכרה)

סקודה קודיאק 1.5 STYLE

טויוטה יאריס קרוס הברידית

פורסם
זו שאלה שהתשובה אליה תלויה בחוזה שבין חברת הליסינג המספקת את כלי הרכב לחברה בה אתה מועסק.

לכן תצטרך להתאזר בסבלנות.

אגב - יתכן מאוד שדגם הקומפורט כלל אינו אופציה, גם לא בתוספת כסף.

כן, כפי שציינתי אני מבין שזה לא משהו שקבוע, חשבתי אולי מישהו עשה שידרוג שכזה על מנת שאוכל לקבל סדר גודל לשדרוג.

למה אתה חושב שישנה אפשרות שלא קיימת אופציה לדגם הקומפורט? בשביל כסף אני מניח שאין בעיה לאף חברת ליסינג לבצע עדכוני דגמים.

לפחות זה נראה לי ההגיון.

פורסם

לפעמים להזמין רכב אחד במפרט שונה דורש כל כך הרבה בלאגן, שגם אם יתמחרו לך את הבלאגן הזה המחיר יהיה מופקע ואתב תחשוב שמנסים לעקוץ אותך. אז יותר קל להגיד לך ״אי אפשר״ ולחסוך אי נעימויות.

מחפש סוזוקי ג'ימני סטיישן 1,600 סמ"ק אוטומט

• תוכן חדש...