Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4489 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

קניתי לאחרונה רמקולים סבירים של פיונר לאלמרה 99 שלי. עקבתי אחר השלבים ביוטיוב לפירוק הדלת ולניתוק הרמקולים. לצערי נתקלתי בכמה סוגיות. בעת ניתוק הרמקולים שמתי לב שחורי הברגים ברמקולים הישנים וברכב אינם דומים לרמקולים החדשים. אז השאלה שלי, האם אני צריך לקדוח חורים חדשים בדלת הרכב? כיצד לעשות זאת?

הינה תמונה: רמקולים.jpg

http://img833.imageshack.us/img833/3755/kd1d.jpg

דבר נוסף, ניסיתי בכל זאת לנתק את הרמקולים הישנים ולחבר את החדשים רק כדי לוודא כיצד הם פועלים, שמתי לב שאחד הרמקולים נותן צליל חזק יותר מהשני, זה די מורגש. אולי באמצעות שינוי הבאלאנס ניתן לאזן את זה. אז שאלה נוספת, האם יכול להיות שלא חיברתי את הכבלים כראוי?

תוכלו בבקשה לציין אילו צבעים הם בדרך כלל + ואילו -.

תודה מראש לעושים

(*נפתח מחדש להוספת תמונה. לא קיבלתי מענה בפוסט הקודם. בבקשה עזרה)

פורסם

קיבלת מענה חלקי בפוסט הקודם שלך. יכולת להמשיך שם.

בכל אופן כמו שנאמר שם, וודא שהרמקולים מחוברים בשני הצדדים באותו האופן.

צבעים בדרך כלל?! אדום פלוס, שחור מינוס...בכל רכב/רמקול זה קצת אחרת.

לפעמים יהיה כבל באותו הצבע (פלוס) כמו אחד אחר רק עם פס שחור/אפור/לבן עליו שלרוב ישמש כמינוס.

לגבי קיבוע הרמקולים - שימוש בברגים קודחים קצרים או לחילופין שימוש בטבעת עץ/MDF בין הדלת לרמקול, אם יש מקום.

• תוכן חדש...