Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4501 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

חברים שלום,

אני הנדסאי חשמל שרוצה להשלים לתואר מהנדס,אני מתלבט בין שתי המכללות הללו,

אודה לכם אם תוכלו להאיר/להעיר לגבי שתי מכללות אלו.

פורסם

לגבי אפקה- למדתי לתואר הנדסאי שם, לפני שנתיים הם שידרגו את המעבדות בצורה רצינית במיבנה חדש, ניראה כמו מקום מאוד רציני ודי מומלץ. תנסה ליקבוע פגישה ולהיתרשם.

סמי שמעון אני לא מכיר ולא יכול לתת חוות דעת.

Peugeot 508 2019 1.6L 180 HP - כי ליקראת משבר גיל ה40 רציתי להחזיר את הריגוש לחיים בכל התנעה 🙃

פורסם

אני לומד באפקה, אין ספק שהמתקן ברמה יחסית גבוהה.

עם זאת, אני חושב שאין ממש הבדל מבחינת מקומות העבודה איפה למדת כל עוד זה במכללה. (למרות שלמיטב הבנתי לאפקה יש כביכול שם טוב יותר בשוק)

בשורה התחתונה, תלך למה שיותר קרוב לך ומתאים לך מבחינת המערכת וההתמחויות - זו דעתי.

פורסם

מצד אחד ת"א צפון מצד שני ב"ש. אם אתה רוצה אווירה סטודנטיאלית לך לסמי.

אני לא לומד באפקה לכן אני לא רוצה להכליל, אבל החבר'ה שאני מכיר שלומדים לא שם לא בדיוק חוד החנית בלשון המעטה. כנראה מייק פה למעלה יוכל לשפוך לך אור על כלל הסטודנטים ולא הספציפים שאני מכיר.

בהצלחה אמיגו

"יוסי פרנקוס- איך לעשות טעויות של טירון ואז להתמודד עם זה ולקום על הרגליים" (לרכישה בכל חנות ספרים בערך יומיים אחרי שאני אמות)
פורסם

לגבי מי שלומד באפקה, יש ויש כמו בכל מקום.

אני מכיר גם אנשים מסמי שמעון שהם לא בדיוק חוד החנית.

בכל אופן זו בהחלט לא אמורה להיות סיבה להחלטה לטעמי.

לגבי סמי שמעון, אתה מדבר על אשדוד או ב"ש?

מהיכן אתה בארץ?

יש המון פרמטרים שצריכים להילקח בחשבון כשבוחרים, ומשאלה כזאת כללית תשובה חד משמעית לא תהיה לך.

פורסם

אפקה נחשבת מכללה טובה ועם שם טוב בשוק (ביחס למכללות).

אני בוגר המכללה , ומכיר המון בוגרים שהשתלבו נהדר בתעשייה.

לגבי סמי שמעון - אינני מכיר.

Hybrid Audio Legatia L1PRO+L4 @ Genesis Dual Mono

Hybrid Audio Legatia L6 @ Genesis 4 Channel

AA Chaos 12 @ Sundown SAZ-1500D

Alpine 9533, H701, C701

פורסם

תודה על התגובות,

מייק,אני משדרות מה ידוע לך על אשדוד וב"ש?האם יש שוני מבחינת האוכלוסיה?או שמא שתיהן זהות?

פורסם

לגבי סמי שמעון אני ניזון אך ורק משמועות ולא מניסיון אישי, עם זאת השמועות מדברות על כך שהרמה בב"ש גבוהה יותר והאווירה טובה יותר מזו של אשדוד.

פורסם

אני לא לומד באפקה לכן אני לא רוצה להכליל, אבל החבר'ה שאני מכיר שלומדים לא שם לא בדיוק חוד החנית בלשון המעטה

אני מכיר גם אנשים מסמי שמעון שהם לא בדיוק חוד החנית.

ואני מכיר סטודנטים מבן גוריון שהם לא חוד החנית. הכל יכול להיות.

עובדתית, השמות של המוסדות הללו פחות נחשקים. לא בטוח שיש סיבה ממשית.

למרות זאת, כל בוגרי סמי שמעון שאני מכיר מצאו עבודה בתחום.

אני יכול להגיד לגבי סמי שמעון עם דגש על המחלקה להנדסת מכונות, שיש מאמץ גדול לנסות לשנות את היחס כלפי התוצר של המכללה.

אני סטודנט בסמי שמעון שבבאר שבע אם תהיה מעוניין לשאול שאלות ספציפיות.

שיהיה בהצלחה.

FIAT Punto SX75 1998 > Punto EVO active 2010 > Bravo sensation 2011

• תוכן חדש...