Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4500 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

טוב היה לי זמן פנוי, קניתי 3 פחיות והתחלתי במלאכה.

ניקיתי טוב טוב את הגאנטים, ואז התחלתי להתיז.

המצב של הגאנט לפני לא היה מדהים כמו שתראו אז החלטתי ששחור עם גג שחור ואוטו לבן זה הכי נדוש אבל גם הכי יפה.

IMG_2699.jpg

IMG_2701.jpg

לאחר הצביעה:

IMG_2703.jpg

IMG_2704.jpg

צבעתי גם את הטמבון האחורי על הדרך

IMG_2707.jpg

סהכ 3 פחיות ל4 שכבות לגאנט + 4 שכבות לטמבון.

• תגובות 34
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

ימים פופולרים

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

אני חייב להבין פעם אחת ולתמיד למה אנשים רצים לצבוע את הג'אנט שלהם לשחור?!

זה "בולע" את כל קווי המתאר של הג'אנט וגורם לו להראות עוד יותר קטן ממה שהוא.

רק ג'אנטים מעל מידה 18-19 בשחור נראים סבבה וגם אז זה תלוי מאד בג'אנט עצמו.

אבל זו רק דעתי, אם אתה מבסוט וכיף לך כשאתה מסתכל על הרכב - זה מה שחשוב!

תתחדש!

פורסם

תתחדש!

בדיוק, נראה כאילו נפלו הטסות :lol:

יש גם קטע של הג'אנט האפור ששמו בשברולט קרוז סטיישן שנראה כאילו יש הרבה פיח על הג'אנט. :roll:

2015 - Mazda 3 Spirit - 2.0L

פורסם

הגאנט המקורי לטעמי פשוט משעמם, המצב שלו היה רע, מלא סריטות ושפשופים מאוד בולטים, במציאות הגאנט לא איבד את הקימורים שלו.

זה האוטו השני שלי עם פלסטידיפ ואני דיי מבסוט מהחומר.

פורסם

תתחדש!

יש משהו בדבריו, אבל הכל בעיני המתבונן.

אני גם מעוניין בצביעת הג׳אנטים בשחור, אבל תוספת לדעתי שתוסיף ותבליט קצת את הג׳אנט זה הספריי גלוסיפייר. מבית היוצר של פלסטידיפ והוא פשוט מרוסס על השחור מט ומוסיף לו ברק.

אין צורך בחתימה....

פורסם

אהבתי את התוצאה, תתחדש.

kreios, בגדול אתה צודק, שוב זה תלוי בג'אנט, הם הוא מרובה צלעות או לא וכו.

מה שכן, קאליפר צבוע הופך את העניין להרבה יותר מרשים, נותן אחלה קונטרסט ומדגיש את הג'אנט גם אם החישוק מרובה צלעות.

"יאללה בירי".

פורסם
הגאנט המקורי לטעמי פשוט משעמם, המצב שלו היה רע, מלא סריטות ושפשופים מאוד בולטים, במציאות הגאנט לא איבד את הקימורים שלו.

זה האוטו השני שלי עם פלסטידיפ ואני דיי מבסוט מהחומר.

עכשיו הוא עוד יותר משעמם, אם כבר לצבוע אז הכי לא בשחור, ומלא אנשים צובעים גאנטים בפלסטידיפ שחור, זה כזה מכוער לדעתי, אפשר להיות קצת יותר יצירתיים מאשר ללכת על צבע שחור שבולע גאנטים.

פורסם

יצא יפה מאוד.

לדעתי אם הסימן של הסיאט בג'אנט היה נשאר זה היה יפה יותר, או שאפשר לדוגמא

לצבוע את הברגים ו\או הקליפר בצבע אדום.

בכל מקרה, אחלה עבודה. רק חבל לעבוד בחניון תת קרקעי בלי איוורור.

פורסם

יצא מגניב לפי דעתי!

אני גם רוצה לצבוע אבל לצבע צהוב זוהר (הרכב כחול) זה נראה לי מגניב ומקסימום אני אוריד, שלוש פחיות יספיקו לי?(ג'אנט 14")

ראיתי בסרטונים ביוטיוב שעושים לפני זה כמה שכבות של פלסטידיפ לבן, הוא זה נחוץ באמת ? כי זה סתם מייקר את העסק ויוצא לא משתלם..

הג'אנט שלי הוא בצבע שחור-כסוף.

-I'd rather loose by a mile because I built my own car, than win by an inch because someone else built it for me. Your car, is your story, so don't let someone else write the book. -Moog 

פורסם
עכשיו הוא עוד יותר משעמם, אם כבר לצבוע אז הכי לא בשחור, ומלא אנשים צובעים גאנטים בפלסטידיפ שחור, זה כזה מכוער לדעתי, אפשר להיות קצת יותר יצירתיים מאשר ללכת על צבע שחור שבולע גאנטים.

מזל שטעם זה עיניין אישי ולכל אחד טעם אחר, לטעמי אוטו לבן גאנט לבן זה רמאלה סטייל ולדעתך זה יפה.

DPRT לי הספיקו 3 פחיות לגאנטים ל5 מעברים + טמבון אחורי הגאנט שלי 15 אז ל14 זה בטוח יספיק, תשתמש מלחתחילה בצבע הרצוי.

בהצלחה, ואל תשכח לנקות טוב טוב לפני, ואחרי הניקיון עם סבון לעבור עם IPA

פורסם

יצא יפה מאוד!

איך זה מחזיק לך על הוולוו?

Peugeot 208GTI 2017 and Hyundai Tucson 1.6T 2019. 😀

Hyundai Tucson 2.0L Open sky 2016-2019- Sold Hyundai Elantra 2006 2.0L 2006-2016-Sold, Peugeot 206XS 2015-2021 Sold

פורסם

גם אני לא מצליח להבין למה...

זה סתם נראה כמו גלגל שחור, טשטשת לו את כל הזהות. זה לא יותר יפה מחישוקי ברזל שחורים פשוטים שעולים כמו 3 פחיות פלסטידיפ...

פורסם

צבעת את הג'אנט בלי פירוק?יש תמונות מהתהליך?

Seat Leon FR 2014 Stage 2 Veloster Turbo 2014 Black - sold Polo GTI 2012 BLACK Stage 2 - sold White Pontiac Solstice 2007 - sold

• תוכן חדש...