Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4500 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

כמו שציינתי, על ג'אנטים גדולים זה עוד יכול להראות טוב. בפרט אם הקאליפר צבוע בצבע בוהק.

על ג'אנטים קטנים עם צמיגים בעלי חתך גבוה, מרחוק זה פשוט נראה כמו ג'אנט ברזל בלי טסות.

אפילו על הג'אנטים שלי (5 צלעות, 18 אינץ', חתך 40),

ממש רציתי לעשות פרוייקט דומה אבל אני לא מעיז כי זה "יבלע" את כל היופי של הג'אנט.

למרות כל זה - על טעם וריח לא מתווכחים, היופי הוא בעיניי המתבונן.

• תגובות 34
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

ימים פופולרים

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם
כמו שציינתי, על ג'אנטים גדולים זה עוד יכול להראות טוב. בפרט אם הקאליפר צבוע בצבע בוהק.

על ג'אנטים קטנים עם צמיגים בעלי חתך גבוה, מרחוק זה פשוט נראה כמו ג'אנט ברזל בלי טסות.

אפילו על הג'אנטים שלי (5 צלעות, 18 אינץ', חתך 40),

ממש רציתי לעשות פרוייקט דומה אבל אני לא מעיז כי זה "יבלע" את כל היופי של הג'אנט.

למרות כל זה - על טעם וריח לא מתווכחים, היופי הוא בעיניי המתבונן.

גאנט 18 עם קליפר אדום שהצלעות לא צפופות זה הצגה.

כל עוד הגאנט צפוף ואין מה שישבור בפנים,או שזה פחות ממידה 18 17 זה נראה זוועה וחובבני לטעמי

Seat Leon FR 2014 Stage 2 Veloster Turbo 2014 Black - sold Polo GTI 2012 BLACK Stage 2 - sold White Pontiac Solstice 2007 - sold

פורסם
אתם מדברים כאילו אלו עובדות ולא תפיסה או טעם אישי. תנחתו חבר'ה.

שים לב למילותיי המופרשות, כנראה שיש לך בעיה קלה בהבנת הנקרא:

על טעם וריח לא מתווכחים, היופי הוא בעיניי המתבונן.

גאנט 18 עם קליפר אדום שהצלעות לא צפופות זה הצגה.

גם אז זה לא בטוח.

הנה הדמייה שעשיתי על הג'אנט שלי - מקורי ובצבע אפור כהה.

אני עדיין לא בטוח שזה יפה.

A_zps788c5924.jpg

B_zps951e5feb.jpg

פורסם

פחות חפירות על יפה או לא יפה, לכל אחד הטעם האישי שלו. אותי מעניינים יותר הפרטים הטכניים של העבודה....איך ניקית? סבון לרכב? חומר לניקוי ג'אנטים? כמה זמן בין שכבה לשכבה? האם עבודה כזו מחזיקה זמן רב?

אגב, הטמבון יצא נהדר לדעתי.

If you can't see the bright side of life, just polish the dull side

פורסם

ברגעים אלו ממש אני עובר על הסמל המרכזי שהתקלף בדיטיילינג , וצובע גם תGTI על הדרך

שתי פרוז'קטורים רציניים הכי טוב בלילה בלי רוחות לא חם .

IMG_0435.jpg

IMG_0436.jpg

IMG_0443.jpg

IMG_0445.jpg

Seat Leon FR 2014 Stage 2 Veloster Turbo 2014 Black - sold Polo GTI 2012 BLACK Stage 2 - sold White Pontiac Solstice 2007 - sold

פורסם

יפה שציטטת עצמך חלקית אבל השמטת את דעתך האישית שהייתה יותר רלוונטית לנאמר.

האמירה הייתה מכוונת לכל מי שכתב את דעתו כאילו הייתה עובדה.

מקווה שזה יותר ברור ולא כואב לך שום דבר בגוף.

.When a man opens a car-door for his wife, it's either a new car or a new wife

טבלאות השוואה לפולישים,פדים ועוד.

פורסם
מזל שטעם זה עיניין אישי ולכל אחד טעם אחר, לטעמי אוטו לבן גאנט לבן זה רמאלה סטייל ולדעתך זה יפה.

DPRT לי הספיקו 3 פחיות לגאנטים ל5 מעברים + טמבון אחורי הגאנט שלי 15 אז ל14 זה בטוח יספיק, תשתמש מלחתחילה בצבע הרצוי.

בהצלחה, ואל תשכח לנקות טוב טוב לפני, ואחרי הניקיון עם סבון לעבור עם IPA

מזל טוב אתה הראשון שחושב ככה על הגאנטים שלי.

אין מראה יותר ערבי מגאנט שחור.

פשוט קיבלתה קשה את הדעה שלי, ואני בטוח שאתה לא באמת חושב ככה על הגאנטים שלי, אבל יצאתה נגדי כי אמרתי לך שגאנט שחור זה מכוער לדעתי.

יותר מחצי מהאנשים שהגיבו לך פה בדיון, לפי הטעם שלהם גאנט שחור לא נראה טוב על הרכב, רק היו איתך עדינים ולא אמרו לך את זה בצורה ישירה כמוני.

שאמרו לי 70-80 אחוז שהספויילר שלי מוגזם ולא מתאים, קיבלתי את זה בהבנה כי באמת זה לא דבר רגיל שרואים על רכבים פה בארץ, אז זה נראה להם מוזר ובצדק.

ואמרתי מראש שאני רוצה לקבל חוות דעת על הספיילר לטוב ולרע, רק כדי לדעת מה אנשים חושבים, אבל מה שהכי חשוב בסופו של דבר זה מה שאני אישית חושב, כי זה הרכב שלי וזאת הדעה שלי.

פורסם
ברגעים אלו ממש אני עובר על הסמל המרכזי שהתקלף בדיטיילינג , וצובע גם תGTI על הדרך

שתי פרוז'קטורים רציניים הכי טוב בלילה בלי רוחות לא חם .

לא רוחות, לא חם, אבל לחות שיכולה להרוס את כל העסק.

מקווה שתצליח לגרום לפלסטידיפ להתייבש כמו שצריך בשביל השכבות שיבואו מעליו.

"יאללה בירי".

פורסם
לא רוחות, לא חם, אבל לחות שיכולה להרוס את כל העסק.

מקווה שתצליח לגרום לפלסטידיפ להתייבש כמו שצריך בשביל השכבות שיבואו מעליו.

חצי שעה בין לבין לא בעיה

פורסם (נערך)

לסיויק, שוב על טעם וריח אין להתווכח, אם אתה מבסוט על הצבע הלבן זה הכי חשוב, לא נעלב על שטויות שכאלה תאמין לי, היה לי אחר''צ פנוי, רצון לניסוי והסיפוק ענק.

שארקי לגבי התהליך, התחלתי בניקוי עם דלי מים, ומכשיר שטיפה בלחץ, הסבון שהשתמתי היה הזיינו המאוד אגרסיבי שמתי 2 פקקים בחצי דלי, עברתי עם 4 סוגי מברשות בחוזק שונה, להגיע לכל פינה ופינה, בסוף עברתי עם מיקרו פייבר.

אחרי שהגאנט התייבש נכנסתי לחניון המקורה, ניקיתי עם מיקרו וIPA בנדיבות.

אחרי זה עברתי עם מגבת מיקרו עדינה ומעט מעט לחה שעליה השפרצתי IPA רק לנקות אבק.

אחר כך עטפתי בשקיות סופר את בקליפר והתוף ובמסקנטייפ את הונטיל.

שכבה ראשונה על כולם, המתנתי 25 דקות בערך בין לבין, ככה עברתי 4 שכבות.

בגלל שסיימתי בחושך יצאתי יום אחרי לאור וראיתי את כל הנקודות שלא עשיתי טוב, והיו הרבה, ניקיתי עם מטלית לחה שוב את הגאנט וחזרתי על התהליך בשנית, עוד 3 שכבות לכל גאנט והתמדקתי באזורים בעייתים.

התוצאה לדעתי מעולה.

לגבי הטמבון, פרקתי לוחית רישוי, ניקיתי טוב טוב עם IPA, התייבש ועברתי על הכל 4 שכבות אחרי שאבטחתי אזורים בעייתים פינות ומנורת לוחיות רישוי במסקנטייפ.

העבודה על משטח ישר היא קלילה, והחומר יוצר שכבה יפה ואחידה, חומר מאוד רחמן לטעויות.

סה''כ עלה לי 105X3 ש''ח לפחיות, ו10 ש''ח מסקנטייפ.

עריכה אחרונה על ידי shandor
פורסם

קראתי קצת בפורום של דיפ יור קאר, והמון חבר׳ה משתמשים במגס endurance להענקת ברק נחמד לצבע.

האפקט נשמר כמה שבועות, תעשה חיפוש קטן.

זאת יכולה להיות תוספת נחמדה.

"יאללה בירי".

פורסם

שנדור תודה על ההסבר....נראה תהליך לא מסובך אמנם אבל ארוך מאוד.

כל כך הרבה שכבות ובטח צריך להמתין בין שכבה לשכבה...בקיצור לא לעשות את זה כשקצת משעמם, לעשות את זה כשיש לכם יומיים חופש (:

If you can't see the bright side of life, just polish the dull side

• תוכן חדש...