Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4510 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
התכוונתי במפורש לזה שהנורה לא נדלקת בסוויץ. החסרון של הנורה הכחולה לא מדגדג לי במיוחד.

וכן, אני יודע שב2013 תיקנו. אבל למה אין ריקול עבור ה2012? הרי זה תקלה לכל דבר. :cry:

לא תקנו אלא שיפרו ולכן זה לא תקלה

מה גם לרוב התקלות אין בכל ריקול

פורסם
אצלי ברכב ב5 מעלות הוא יורד מטמפ עבודה לכיוון ה60-70 מעלות אחרי שאני כמה דקות בודדות על 40 קמש בממוצע.

אצלי המד חום לא נשאר באמצע, הוא מדוייק ביחס לרכבים אחרים.

כנל גם ברכב הקודם שלי, בחורף הוא לא היה מגיע לטמפ עבודה גם אחרי 20 דק נסיעה

הרכב שלך לא עובד בטמפ' עבודה נכונה. ייתכן התרמוסטט לא תקין או טמפ' הפתיחה שלו לא נכונה.

טמפ' העבודה לא צריכה לרדת ל-60 מעלות צלזיוס.

איזה כייף לי :)

פורסם

הייתי בשנה שעברה בחורף במוסקבה, נסעתי ברכב בו היה מותקן מחשב דרך חיצוני מלא, שהציג (בין היתר) את טמפ' מנוע על צג דיגיטלי.

טמפ' בחוץ הייתה כ 8-10 מעלות מתחת ל 0.

10 דקות לאחר תחילת נסיעה התייצבה טמפרטורת מנוע על 82-83 מעלות ולא זזה משם, למרות שהנסיעה הייתה על כביש מהיר.

לא שצריך לזה חיזוק - אבל - הנה ראיתי בעצמי.

דבר נוסף - כמו שבארץ בודקים את יכולת הקירור של המזגן וזה דבר חשוב בבחירת רכב - במדינות צפוניות בודקים את יעילות מערכת החימום.

שם זה דבר מאוד חשוב. אם המנוע לא מגיע לטפ' עבודה, מערכת החימום לא תתן תפוקה מלאה.

• תוכן חדש...