Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4149 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

• תגובות 82
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

הבונדו לדעתי זה לשריטות ממש עמוקות,, אל תשכח שאתה צריך להשאיר גם מקום לצבע עצמו להשאר עם "בשר". איפה ניתן להשיג בונדו בשפורפשרת בארץ\חול כמו שהוא הראה בסרטון ?

פסיכו פאסאט 1.8T

פסיכו ג'טה 2.0 FSI

ו-205 1.4i שנת 98 :)

פורסם
מישהו יודע אול איפה אפשר להשיג ניירות שיוף מים באזור באר שבע והדרום?

מה יעזור לך ניירות שיוף?,לצערי זה הגיע כבר לבסיס,לפח.

פורסם

קודם כל משתתף בצערך, ומאחל באמת ומכל הלב לכל מזיד שכזה לאבד לפחות יד אחת ואת הרגל השלישית.

דבר שני תדבר עם yogev20 מהפורום, התרשמתי ממנו שיש לו נסיון בצביעה מקומית של שריטות, אולי יוכל לעזור.

בהצלחה.

"יאללה בירי".

פורסם

אהלן.

אתה חייב לטפל בזה ולא משנה באיזו דרך.

יש פח חשוף וזה מתכון בטוח לחלודה עם הזמן.

ניירות שיוף כאלה תנסה בדג'ורנו חומרי בניה בעיר העתיקה או אצל בשירי על יד השוק.

אני באר שבעי ועובד על בסיס יומי צמוד עם ספק טכני ואני אוכל לארגן לך כל מה שאתה רוצה במחיר עלות.

שלח הודעה פרטית אם תצטרך עזרה בהשגת חומרים לטיפול בשריטה או בכלל לאספקה טכנית מכל סוג שהוא.

לסיום. אל תיקח את זה כל כך קשה.

כל פגיעה כזו בפח ניתנת לתיקון.

If you can't see the bright side of life, just polish the dull side

פורסם (נערך)
הניירות שיוף זה לאחר שאני אמלא את השריטה עם צבע + לכה .

צבע לא ממלא,חומר פחחים ממלא,אני מבין שזה מציק לך בעין,אבל או שתלך לפחח שיעשה עבודה נורמאלית,או שתדביק איזשהי מדבקה יפה של רנו על זה.

עריכה אחרונה על ידי GUGY
פורסם
משתתף בצערך חבר .

אני מקווה שזה יעזור לך הוא מסביר ממש לפירטי פרטים .

אני מעריץ של הבחור אבל חייב לציין שנורא התאכזבתי מהתוצאה שהוא הגיע אליה. ניתן ואפשרי להגיע לתוצאות הרבה יותר טובות גם מבלי להשתמש בבונדו. אבל תצטרך להצטייד במד צבע או באינטואיצה ומזל.

פורסם
צבע לא ממלא,חומר פחחים ממלא,אני מבין שזה מציק לך בעין,אבל או שתלך לפחח שיעשה עבודה נורמאלית,או שתדביק איזשהי מדבקה יפה של רנו על זה.

אני מבין את הרצון הטוב אבל המכסה טיפה דהוי , ופחח יגיד לי שצריך לצבוע את המכסה בשביל שלא יהיו הבדלי צבעים .

לצבוע את המכסה זה כמה מאות שקלים שאין לי אותם כרגע .

המחשבה שלי זה לעבוד ככה :

1.שיוף השריטה עם נייר עדיין 3000 ו-2000, בשביל להוריד טיפה את הגסות של השריטה .

2.IPA

3.מילוי השריטה בשכבות של צבע עד יישור קו עם שאר הצבע של הרכב

4.כמה שכבות עדינות של לקה בשביל להחזיר את הברק

5.שיוף עדין בשביל למזג את העבודה עם הפח של הרכב

6.פוליש + ווקס

אם למישהו יש טיפים או שמשהו מהשלבים לא טוב , אשמח לשמוע .

תודה , ושבוע טוב :) .

פורסם

לפי מה שהוא אומר בסרטון הצבע שוקע מעט אחרי שהוא מתייבש היטב ולכן כדאי למלא צבע מעבר לקו הצבע של הרכב, ואחרי שהוא מתייבש לשייף וליישר קו עם העובי המקורי של הרכב (ואז לקה)

volkswagen polo 2016

Ford Focus 2008

פורסם (נערך)

אם יש לך את קוד הצבע (בכל מקרה אתה חייב שיהיה לך), אפשר לחפש באיביי ולקנות בקבוקון עם צבע. יש כבר צבעים שמגיעים מעורבבים עם לכה, כך לא תצטרך לעשות גם צבע ואחרי זה לעבור עם עוד שכבות של לכה.

אני מתכוון גם לבצע כמה תיקוני צבע אצלי ברכב, הזמנתי את הצבע הזה מאיביי שמגיע כבר מעורבב עם לכה:

http://www.ebay.com/itm/271041774391?var=570109139150&ssPageName=STRK:MEWNX:IT&_trksid=p3984.m1497.l2649

זה אחרי שבדקתי את קוד הצבע באתר של מזדה:

http://www.mazda.co.il/colorcode.aspx?pID=97

עריכה אחרונה על ידי adidas1

פורסם

יש לי צבע שהוכן לפי קוד צבע + לכה מבריקה מ"טופ קולור" , מצד שני זה ייקל עליי במידה הצבע והלכה יהיו מעורבבים ביחד .

אולי יש אפשרות לקנות את זה במרכז ?

פורסם

אם אני לא טועה, אתה יכול לערבב את הצבע שקיבלת והלכה ביחד, רק צריך לשים לב ליחס בין הלכה לצבע, בזה אני כבר לא יכול לעזור, זה עניין של ניסוי וטעיה.

• תוכן חדש...