Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4507 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

הרכב לא מניע לי, הזמנתי גרר שיקח אותו למוסך. לא נדבר על שם המוסך כאן

אבל הם אומרים לי שהבעיה במשאבת הדלק והחלפה שלה פלוס עבודה 4300 שח . הזוי לגמרי.

איך זה יתכן? זה לא מחיר רגיל בטח שלא למשאבת דלק. וגם אם נניח מדובר בהזרקה גם, אז לא סכומים כאלה

הם ממשיכים לבדוק את הרכב אולי התקלה במשו אחר, זה לא הגיוני מישהו מוכן לייעץ?

הרכב עשה 59 אלף קמ עבר טיפול 60 אלף, החלפתי מצבר חדש לפני שבועיים, הכל תקין. איזה הבעיה הזו קרתה אם בכלל

חשוד מאד רכב יד ראשונה שמורה מאד טיפולים לפני שקניתי בצ'מפיון מוטורס

אשמח לדעתכם המהירה

פורסם

אם לקחת אותו למורשה,צפה למחיר מאוד גבוה,אם אתה מהמרכז,ללא ספק תכניס את הרכב לרון:

http://rongarage.co.il/main.html

שווה אפילו אולי להתקשר להתייעץ,הוא מומחה לרכבים הללו.

היום: סיטרואן c3 2026 / סיטרואן c3 2024

פעם: פיאט דובלו 2002, פיאט פנדה 2011, רנו קליאו 2012, סיטרואן קקטוס 2016, מיצובישי ספייס סטאר 2014, רנו קליאו 2022.

פורסם

בכל אופן הרכב בבדיקה כנראה שזה לא משאבת הדלק. לגבי מוסך רון אני אבדוק גם מולו יהיה בסדר

תודה למגיבים.

פורסם

מוזר שהלכה משאבת דלק לפי מה שאתה רושם פה.

במידה וזה משאבת דלק, תנסה במוסך לבדוק אם אפשר אולי להחליף רק את המנוע שלה ולא את כל המכלול (אצלי ברכב זה חסך יותר מחצי מחיר).

מה הסימנים שהרכב הראה?

היה סטרטר?

הגרר בא ישר? (לא הביאו לך שירותי דרכים קודם?)

• ספונסר פורום
פורסם

לא כל כך הבנתי את התקלה שלך אבל בכל מקרה אם אתה אכן צריך משאבת דלק לרכב הזה אתה יכול לקבל אצלנו מקורית כזו

במחיר של 2000 שח כולל עבודה ולפני מעמ .

תוכל להתייעץ איתנו בטלפון בזמן שאתה במוסך וננסה להבין ולעזור לך בעיניין הזה ץ

מרכז שרות מומחה לרכבי פולקסווגן אודי סיאט וסקודה .

במוסך רון מקבלים שנה אחריות על עבודה וחלפים .

ישראל ב"ק 18 ת"א 035373204 .

פורסם

היי לכולם תודה על המענה

בסופו של דבר זה היה השארפ רילי , עלה לי 791 שח כולל בדיקות מעמ ועבודה

העיקר לא נגמר בנזק רציני . לרכב שלום:)

פורסם

בפעם הבאה פשוט תיסע ישר לרון, אין שום ספק שאצלו זה לא יקרה.

פורסם

מעדות פותח השרשור :

הם אומרים לי שהבעיה במשאבת הדלק והחלפה שלה פלוס עבודה 4300 שח....בסופו של דבר זה היה השארפ רילי , עלה לי 791 שח כולל בדיקות מעמ ועבודה העיקר לא נגמר בנזק רציני .

שתי אפשרויות לא מעודדות :

האופטימית - סתם מוסך מורשה צ'מפיון בלתי מקצועי שנותן בהתחלה אבחנה שגוייה. מוסך מקצועי בודק לעומק ומדווח שהתקלה אותרה בוודאות.

הפסימית - שיטת מצליח לתת תיקון מיותר ויקר. ראו שהלקוח נבהל ונרתע ופתאום נתנו אבחון חדש וזול יותר. פתאום באופן יחסי הלקוח מאושר - יצא בזול. מעניין אם ישר בתחילה היו מבקשים 791 ש"ח על ממסר פשוט זה גם היה נתפס כזול.

• תוכן חדש...