Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

שיטת האינפוזיה - BG K44 - בהזלפה

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4510 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום.

אני קניתי את התוסף - קניתי גם אינפוזיה רפואית שתעשה את העבודה - השאלה שלי - להיכן לשים את קצה האינפוזיה (על סל"ד 4000 למשך 4-6 דקות) ברכב סובארו לגאסי 96 1.8??? לפרק את פילטר האוויר או שיש "כניסה" יותר טובה? עדיין לא התחלתי לעשות את הטיפול כי אני ממתין לתשובתכם.

תודה!!!!

20140213_130619.jpg

כמובן שבמקום מי מלח אני ימלא K44.... יש עוד רעיונות?:roll:

פורסם

K44 הוא לא החומר שמתאים לאינפוזיה, הוא נועד לדילול במיכל הדלק.

למיטב זכרוני ל BG יש תוסף אחר שמתאים למשימה, אני בטוח שנבירה באתר שלהם תגלה לך מהו.

איתמר

"מדינה מפותחת היא לא מדינה בה העניים נוסעים ברכב פרטי אלא מדינה בה העשירים נוסעים בתחבורה ציבורית"

פורסם
K44 הוא לא החומר שמתאים לאינפוזיה, הוא נועד לדילול במיכל הדלק.

למיטב זכרוני ל BG יש תוסף אחר שמתאים למשימה, אני בטוח שנבירה באתר שלהם תגלה לך מהו.

איתמר

BG406

פורסם

לא יודע - ביצעתי את האינפוזיה - לא לווריד כמו שצוחקים :) - ללוע של הדרקון... ובינתיים - הרכב שר שירים בשפה דומא ליפנית :lol:... הוא בהרדמה.

מה שכן - נשמע הרבה יותר טוב... נקווה לטוב - האינפוזיה הרפואית לוקחת כ 7 דקות.... עם מיכל של K44.

פורסם

לא ממיס :) הכל עבר בשלום - כפי שאמרתי הרכב יוצא מההרדמה :) אגב, אני שמגיע מתחום הרפואה ממש נהנתי כי באינ' רפואית אפשר לווסת את מהירות הטפטוף... וכשהתחיל לצאת עשן עם ריח מוזר (מאזור האגזוז) הורדתי את מהירות הפטוף... והטורים - וכשנרגע שוב הרמתי את הטורים ואת הטפטוף...

אני יסע (יש לי כ 30-40 ק"מ עד הבית) ואז אני יעדכן את המצב.

פורסם

כמו שהבטחתי לרשום "מה המצב לאחר האינפוזיה" - ככה, הרכב קיבל נשימה נוספת - כאילו נהיה צעיר בכמה שנים! אני לא צוחק - באלאנס המנוע מצויין, הילוכים עוברים מתי שצריך והסחיבה טובה יותר... ממש כך!

תודה רבה על ה"קומבינה" - ואגב אינפוזיה רפואית הרבה יותר נוחה כי אפשר להוריד ולעלות את כמות הנוזל, כך אפשר לשחק - כאשר יוצא פיח ממש שחור - להוריד קצת בטורים ובטיפטוף... וזה גם נראה מאד מצחיק מהצד. אנשים חשבו שאני משוגע - "מכת חשמל קיבל הרכב" - כך אמרה ילדה קטנה לאמא שלה :)

• תוכן חדש...