Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4493 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

טוב.

אז אחרי התחברות לסורק תקלות , עלו התקלות הבאות

חיישן נקישות תקול.

חיישן maf שעובד לסירוגין.

וכפתור הולד שעובד גם לסירוגין אך בעת לחיצה מדליק נורית.

האם יש קשר ישיר בין התקלות לגיר ?

הרי הגיר הוא אוטומט פשוט אפילו בלי מחשב גיר ובלי מעגלים חשמליים למינהם.

פורסם

עוד לא הומצא גיר אוטומטי בלי מחשב גיר, מה אמור לשלוט בגיר, רוח הקודש? חיישן נקישות גורם ל״תקלה״ אם הרכב לא מונע, הרכב היה מונע בבדיקה? Maf לא קשור לגיר, הולד דוקא כן. זה הקשר היחיד שאני רואה.

עכשיו: מאזדה 6 2009 2.0L

היה:אאודי 80 אוטומטי 95, נפח 2 ליטר הזרקה מנוע ABT | העולם מתחלק ל- 10 סוגי אנשים: אלה שמבינים בינארי, ואלה שלא... :arrow:

פורסם

כמובן שהרכב היה מונע . הגיר הוא למיטב הבנתי ללא מחשב משל עצמו אלא בעל חיישנים מסויימים שגורמים לו לתפקד בכל מקרה אני זוכר שיקיר אמר שהבעיה יכולה לנבוע מחיישן הMAF אך אני בספק שהחלפתו תפתור את הבעיה .

בכל מקרה כבר התחלתי בחיפושים אחר גיר אך אם אני מחליף אז רק לידני .

• תוכן חדש...