Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4529 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

• תגובות 38
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

תמונה מעולה.

לא פשוט לצלם תמונה שבה גם הרכב חיצונית נראה מואר וגם הנהג בפנים נראה מואר. גם עבודת הפוטושופ לא ניכרת לעין בצורה חדה.

כל הכבוד לו.

פורסם (נערך)
אנא הסבר מה אומר המשפט המצוטט.

מתנצל, ההודעה נכתבה מהנייד והתפקששה איזו אות, כוונתי היתה שנקודת הצילום שבה צולמה המכונית צופה לכיוון עיקול בצורת S שנוצר מרצף של 3 פניות אבל מה שיפה זה שלמרות שהפניות יחסית חדות עדיין ניתן לראות את המכוניות בהן בצורה טובה כך שיוצאות לבחור תמונות מרהיבות ומיוחדות מאוד.

תעבור על התמונות של הבחור ותבין על מה אני מדבר (לינק בהמשך ההודעה).

התמונה של המונית השחורה היא באמת מצוינת, האם יש לך עוד תמונות שלו או אתר שבו אפשר לראות תמונות שלו?

מאחר וכאמור התמונות שלו מוגנות בזכויות יוצרים אתה יכולים להכנס לאתר פליקר www.flicker.com ובשורת החיפוש תקלידו Daryl Chapman's, עיקר התמונות של מטוסים ורכבים, כמעט הכל ללא יוצא מן הכלל צולם בהונג קונג.

התמונה אכן מצויינת עם עריכה מאוד מינימלית (בעיקר חדות), התאורה יצאה מצויין כי זו שעת בוקר מוקדמת עם זריחה שהאירה על הרכב מהצד ועזרה להאיר גם את פנים הרכב ובו זמנית סיפקה תאורה מאוד רכב ונעימה לעין.

בעלי המכוניות האלו הם יותר מקומיים או יותר זרים עשירים במיוחד?

רובם (95% בערך) מקומיים, יש בקבוצה שלנו זרים מעטים, אולי כ-10 עד 15 לכל היותר שמתוכם תכל'ס מגיעים בקביעות אולי 2-3 (אנוכי, החבר שאחראי לתמונה האחרונה ועוד איזה מערבי שכל פעם משתנה, אין הרבה קבועים).

הזרים אגב לרוב נוהגים ברכבים פחות מרשימים מהמקומיים- אני עם המרצדס הקשישה, עוד בחור עם טויובארו 86, הצלם שהינו חסר רכב, הנהג מירוצים שחסר רכב (נתתי לו לנהוג בחזרה הביתה ברכב שלי, שישתחרר קצת), והבחור האיטלקי החביב שהוא הבעלים של ה-M575.

ללא מעט מהמקומיים בקבוצה יש ארסנל רכבים שמונה רכבים בשווי מליוני דולרים- ורובם בגילאי 30-35, חלקם מגיעים מבתים עם כסף וכבר הספיקו לעשות לא מעט כסף בעצמם (חבר'ה מאוד משכילים), חלקם הגיעו לזה ב-2 ידיים.

קבוצת אנשים שמצד אחד נותנת השראה עצומה כי אלה חבר'ה צעירים ומאוד מצליחים מצד אחד ומצד שני מאוד בגובה העיניים ונותנים להרגיש לחלוטין אחד מהחבר'ה ללא קשר בכלל למה את נוהג, זה משהו שאישית אני מאוד מאוד מעריך כי אני מכיר חזק גם את הצד השני של חבר'ה שעשו דולר אחד יותר ממך ותופסים תחת כשבתכל'ס חוץ מהכסף שלהם הם לא שווים יריקה.

מה שיפה במיוחד זה שבמדינות כל כך שונות מהותית מבחינה תרבותית ממה שאתה גדלת לעיתים יש מחסום מסויים ליצירת חברויות אמיתיות עם המקומיים (שפה שונה, מנהגים שונים ותחומי עניין שונים), בקבוצה הזו יש כל כך הרבה אהבה למוטוריקה שהיא ממש התגבשה לחברות יפה עם מפגשים שהם מעבר למכוניות (ביום שבת יש ערב סיגרים וויסקי באיזה מועדון אקסלוסיבי של אחד החברים, לדוגמא), אני משער שזה גם בין היתר כי רבים מהם גרו תקופות במערב (לימודים, הרבה למדו באנגליה, קנדה וארה"ב).

פשוט כיף אמיתי.

עריכה אחרונה על ידי edan82

ניתן לפנות אלי בה"פ לייעוץ בענייני יהלומים ותכשיטים

http://www.sheynjewellery.com.hk

פורסם

הm3 e30 נראית כאילו עזבה את שערי המפעל רק אתמול.

הרכב הזה הוא פשוט חתיכת היסטוריה שאפילו רכבים אקזוטים יקרים עשרות מונים לא גרמו ללב שלי לפעום כמו הבימרית המדהימה הזאת.

התמונות שלך כל פעם מחדש עושות צביטה בלב, לאוו דווקא מהרכבים, יותר מהתרבות המוטורית, מהמפגשים המסודרים, מהארגון, פשוט עושה רושם שיש שם חברה באמת איכותיים.

• תוכן חדש...