Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4540 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

השאלה בעקבות וויכוח עם אבא שלי משכבר הימים,שלא מפסיק להגיד לי לנסוע עם שתי היידים..

בסיבובים כמובן שאני משתמש עם שתי הידיים,אבל ככה רגיל עם יד אחת..

איך אתם נוסעים?

• תגובות 51
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

בבינעירוני - תמיד שתי ידיים, בתמרונים במהירות נמוכה נוח לי יותר עם יד אחת, אבל זה רק בגלל שיש 2.2 סיבובים מנעילה לנעילה.

בתאריך 13.7.2020 בשעה 17:22, pl7410 כתב:

זו בכל זאת מדינה שמסתמכת על טמטום כמשאב לאומי

לפני 5 שעות, HybridBoy כתב:

תיבה טובה סטייל DSG

פורסם

אני גם יד אחת על ההגה והשני על המשענת.

היום: סיטרואן c3 2026 / סיטרואן c3 2024

פעם: פיאט דובלו 2002, פיאט פנדה 2011, רנו קליאו 2012, סיטרואן קקטוס 2016, מיצובישי ספייס סטאר 2014, רנו קליאו 2022.

פורסם

בדרך כלל יד אחת שתופסת בשעה 7 את ההגה, אם נוסע על כביש מהיר , היד תהיה בדרך כלל בשעה 2 של ההגה, בנסיעות בתוך עיר צפופה / חניות סגורות וכו' - 2 ידיים, סה"כ לא יכול לדעת מי יקפוץ לי מעבר לסיבוב.

כשאתם מחפשים את המקומות המעניינים באמת!

👈 היסטוריה על המפה | :wave: פרוייקט טיגארט

פורסם

ממליץ לכולם לנהוג תמיד תמיד תמיד עם שתי ידיים על ההגה, בשעה 3 ובשעה 9.

למה תמיד? כי לכו תדעו איזו הפתעה תבוא לכם, גם באמצע כביש 6 בשיוט נינוח על 110, שתדרוש מכם להגיב כמה שיותר מהר. לשים את היד השנייה על ההגה עלול לעלות לכם בעוד שנייה קריטית, להגיב עם יד אחת עלול להיות לא מספיק ולהוסיף את היד השנייה רק תוך כדי התמרון עלול להיות מאוחר מידי ולא יעיל.

למה בשעות 3 ו9 ולא ב2 ו10 כמו שלמדנו?

1. כי זה מאפשר מקסימום תנועה של ההגה מבלי להוריד ממנו את הידיים (שוב, במקרה חירום)
  2. תפעול המתגים (איתות, מגבים. אורות דולקים כל יום כל היום :lol:) מבלי להוריד את הידיים מההגה
  3. מפריע פחות לכרית האוויר

שאו ברכה וסעו בזהירות. פותח השרשור- עדיף שתקשיב לאביך.

סוזוקי ג'ימני His side- JLX-L 2006 [   ] [][][][][] [   ]

טויוטה קורולה Her side- GLI 2013

שימרו על מרחק בכביש ועל קירבה בלב

פורסם

כשזה בשתי ידיים זה 3 ו-9. כשזה יד אחת אז בד"כ השמאלית ב9 והימנית על המשענת.

"you know how they are, they are babies, their mind is made up before anyone says anything."

South park, S23E07 PC babies.

פורסם (נערך)
השאלה בעקבות וויכוח עם אבא שלי משכבר הימים,שלא מפסיק להגיד לי לנסוע עם שתי היידים..

בסיבובים כמובן שאני משתמש עם שתי הידיים,אבל ככה רגיל עם יד אחת..

איך אתם נוסעים?

תמיד עם שתי ידיים - בין 10-2 ל-9-3 (צריך קצת שינויי תנוחה).

לא מפסיק להעיר לבנים שלי שנוהגים עם יד אחת על ההגה, ברור לי שמדובר בשילוב של עודף בטחון עצמי ל-show off של בני עשרים וקצת. אבל זה לא עוזר. כראוי לבני גילם הם חושבים שהם יודעים הכל יותר טוב.

בקו התחתון - אבא שלך צודק, ואל תחשוב שאתה מרשים מישהו (או מישהי) בנהיגה ביד אחת. בעוד כמה שנים כל בחורה שתראה אותך נוהג כך תעיף אותך, גם הן מתבגרות ומבנות את חשיבות הבטיחות.

עריכה אחרונה על ידי sperial
לפני 5 שעות, David32 כתב:

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

פורסם

אין לזה קשר לשואו אוף. בנסיעות ארוכות זה מאוד מעייף להיות עם 2 ידיים על ההגה, במיוחד אם מדובר במהירות חוקית. הלוואי וכולם היו נמנעים ממנהגים מגונים בכביש, אבל לא כך הדבר.

"you know how they are, they are babies, their mind is made up before anyone says anything."

South park, S23E07 PC babies.

• תוכן חדש...