Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4549 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לחברי הפורום,

לפני יומיים הגעתי לצומת נתק׳ה מכיוון צפון. בצומת פניתי ימינה לכיוון המסעדה ולא הבחנתי בתמרור עצור.

ראוי לציין שאני שם לב לתמרורים בדרך כלל וזו הסיבה שחזרתי למקום לעשות שחזור ולנסות להבין מדוע לא

ראיתי את התמרור.

לדעתי התמרור בצומת ממוקם בעייתית ומוסתר בהתחלה על ידי הגדר וכשמתקרבים לצומת מסתכלים בעצם

שמאלה לתת זכות קדימה.

האם לבקש להשפט? ממה שהבנתי מהמתנדבת שהייתה עם השוטר הם עומדים שם כי הרבה נהגים לא שמים

לב לתמרור הזה. האם כולם עבריינים או שהבעיה היא למעשה במיקום התמרור?

שימו לב שמדובר בהשתלבות מכביש שהתנועה בו מהירה יחסית כך שלכל מטר שרואים או לא רואים את התמרור

יש חשיבות.

פורסם

התמרור הזה די חדש והוצב לאחרונה. עד לא מזמן היה שם תמרור תן זכות קדימה. שווה לבדוק ברשומות אם התמרור החדש מאושר.

בתכל'ס, לא הייתי מצפה לתמרור עצור במקום כזה.

מבחינת הצבה פיזית, התמרור חוקי למרות שיכלו להציב אותי משמאל המדרכה ולא מימינה.

פורסם

קשה להתרשם מהצילום, לפי הצילום השלט עצור די ברור, הרי לא מסתכלים שמאלה מהנקודה אותה ציינת אלה כאשר מתקרבים יותר לצומת.

אם כפי שציין eyalas05 זהו תמרור חדש ולפניו היה קיים תמרור תן זכות קדימה, אני יודע שקיימת תקופת חסד שבה מקילים, תנסה להגיש בקשה בהתאם כדי שיבטלו את הדו"ח.

פורסם

בכל פנייה שמאלה או ימינה, בטח בצומת שאינה מרומזרת (לפנייה ימינה שלך) אני מחפש תמרורי עצור, כי אלה מקומות קלאסיים להציב אותם, בשביל זה נוצר התמרור הזה, בדיוק בשביל מקומות כאלה, מקסימום אני מתבדה ומגלה "רק" תמרור של תן זכות קדימה.

אתה יכול לנסות לבקש שיבטלו את הדו"ח מלפנים לשורת הדין בגלל שהתמרור חדש ומוצב קצת פנימה ממה שאפשר לצפות.

אני לא יודע מה הסיכוי שאכן יבטלו לך את הדו"ח.

ליאור

מאזדה 3 2.0 "ספיריט" 2020

בתאריך 12.5.2021 בשעה 13:54, יבגניפ כתב:

באמת. אני אוהב אותך כמו שאתה.

יבגני כבר לא אוהב אותי 😭

• תוכן חדש...