Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

דלתות רועשות בצורה קיצונית (סיוויק 2004 סדאן)

OrFux
dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4065 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

שלום לכל חברי הפורום,

מותקנת אצלי ברכב מערכת של פיוניר, סטנדרטית 50w לערוץ, עם שני רמקולים 2way קטנים מקדימה בתוך הדלת ושני קומפוננטים מאחורה על המגש.

הבעיה: המערכת לא עוצמתית במיוחד, צנועה אבל ברגע שמתחילים באסים בווליום של בין חצי ל3/4 אני מתחיל לשמוע חירקושים של פלסטיק.

רציתי לשאול אותכם אם זו בעיה מוכרת של אקוסטיקה במודל הזה, או שיותר סביר שהתקינו לי את הרמקול בצורה מרושלת והוא בעצם מקור הרעש? יש חלונות חשמליים באוטו אם זה עוזר.

עד כמה שאני מבין הרמקול יושב בסדר והרעשים שאני שומע זה פלסטיקים רוטטים, במקרה של בידוד אקוסטי נקודתי שכזה יש למישהו מושג לגבי מחירים אצל בעלי מקצוע? והאם יש עסק אמין בתחום באיזור כפר סבא?

אשמח גם אם תכוונו אותי למצוא אם זו באמת הבעיה או שאני מפספס פה אפשרויות נוספות.

תודה מראש:)

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

• תוכן חדש...