Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4555 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם מקווה שזה המקום רציתי לשתף בפרויקט קטן שעשיתי לא מזמן חיברתי מערכת של רכב שעמדה אצלי בבית בתוך תיבת עץ על מנת לשמוע עם המערכת בגינה בתיבה מותקנים שני רמקולים של פיוניר 440 w מגבר של cardinal v15 וסאבוופר של קנווד 1000w 12' חיברתי את המגבר לספק כוח של מחשב כדי שיזין אותו ב12v את הרמקולים חיברתי אחד בכל ערוץ ואת הסאבוופר על 2 ערוצים במקום לחבר את כבל הRCA לרדיודיסק החלפתי אותו לכבל RCA ל-AUX ועכשיו הוא מתחבר לכל פלאפון סלולרי או מחשב

התיבה מחולקת לשניים בחלק התחתון מורכב הסאב כמו שניתן לראות בתמונה ובחלק העלין מותקן המגבר הספק שמזין אותו וזוג הרמקולים קדחתי באמצע על מנת להעביר את כבל הסאב מאחור שלא יראו אותו והתקנתי דלת להסתיר את כל החיבורים קיבעתי הכל בצורה חזקה בתוך התיבה על מנת שלא יזוז מרעידות הסאב ולא ירעיש כל החיבורים מבודדים באיזו. יצא נפלא שומעים בצורה מדהימה לאחר כמה כיוונים

פורסם

שלום רציתי לשאול אם מישהו יוכל לעזור אני רוצה להתקין שני פסי לדים מאחורי הסאב שידלקו לפי קצב המוזיקה איך עושים איזה חלקים צרייך הבנתי שצרייך טרנזיסטור ונגדים מישהו יכול להגיד לי בדיוק מה צרייך ואיפה ניתן לרכוש

פורסם

לא מספיק לך לעשות לשכנים כאב ראש? או שאתה רוצה לגרום להם להתקף אפילפסיה בנוסף?

הנה קיט מאיביי

http://www.ebay.com/itm/12V-Sound-Active-Module-For-Car-LED-Bulbs-LED-Strip-w-Adjustable-Sensitivity-/130680412220

הנה מדריך לבניית קיט עצמי.

http://m.instructables.com/id/Music-LED-Light-Box/

אם אתה בונה את הקיט בעצמך (קלי קלות), תעדכן.

בעדינות עם השכנים.

SCANSPEAK

פורסם

אם אני מחבר פסי לדים לסאבוופר איך אני יכול לעשות את זה הבנתי שצרייך טרנזיסטור ונגדים ואני רוצה גם לשים מפסק

• תוכן חדש...