Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4556 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
תודה.האם נתקלת בתופעה שרק כשהמנוע קר אין נקישות ?

כן זה בגלל בבעיה עם לחץ שמן בדרך כלל לארגים שחוקים או משאבת שמן

שלב ראשון ממליץ על החלפת שמן מנוע ומסנן רק מקורי ואז לבדוק לחץ שמן כאשר המנוע חם והרעש הוא הכי חזק

• תגובות 43
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

ממש מתסכל ! כל הפרויקטים,הסרטונים והתמונות שאני הצלחתי למצוא על החלפת מרימים הדראולים הם ליונדאי אקסנט הכי קרוב למנוע שלי יש לאלנטרה אבל מדברים רק על רצועת תיזמון.האם למישהו יש תמונות של מרימים הידראולים ללנטרה DOHC 1.6L דגם מנוע G4GR.גם תמונה של ראש מנוע ללא מכסה שםתומים יהייה מבורך.

האם התמונה של המרים זה המרים הנכון ?

תודה.

Tappet_upside_down.jpg

פורסם

אתה רציני? בעמוד הקודם רשמתי לך הסבר מפורט כולל איך לשפץ את המרים עם תמונות של ראש מנוע כזה בלי המכסה ותמונות של המרים

פורסם
אתה רציני? בעמוד הקודם רשמתי לך הסבר מפורט כולל איך לשפץ את המרים עם תמונות של ראש מנוע כזה בלי המכסה ותמונות של המרים

בדקתי בכל העמודים ואין שום זכר להסבר מפורט שלך AlexH.בבקשה תבדוק שוב ותפרסם שוב

פורסם
בדקתי בכל העמודים ואין שום זכר להסבר מפורט שלך AlexH.בבקשה תבדוק שוב ותפרסם שוב

אלכס קבל התנצלות מקצה לקצה.באמת לא מופיעה ההודעה שלך עם התמונות.נכנסתי לקישורים מהירים,הודעות שלי ודיפדפתי על כל התשובות.כשלא מצאתי את התמונות שלך ניסיתי שיטה אחרת ובדקתי היסטורית הודעות שלך.אני שחת לומר שבדרך זו מצאתי את התמונות שלך ותודתי גדולה.

אל מנהל הפורום אנא בדוק מדוע אני לא רואה את המודעה של אלכס בהיסטורית הודעות שלי .תודה וסליחה אלכס

פורסם
אלכס קבל התנצלות מקצה לקצה.באמת לא מופיעה ההודעה שלך עם התמונות.נכנסתי לקישורים מהירים,הודעות שלי ודיפדפתי על כל התשובות.כשלא מצאתי את התמונות שלך ניסיתי שיטה אחרת ובדקתי היסטורית הודעות שלך.אני שחת לומר שבדרך זו מצאתי את התמונות שלך ותודתי גדולה.

אל מנהל הפורום אנא בדוק מדוע אני לא רואה את המודעה של אלכס בהיסטורית הודעות שלי .תודה וסליחה אלכס

עריכה-שיניתי את אפשרות התצוגה ללינארית ואז כל התגובות הופיעו גם התגובה של אלכס

פורסם

אלכס כתב :"אתה מיישר את הטיימינג מול הסימונים ככה שאמור לצאת לך בחפיפה של 1-4 משחרר את המותחן של הרצועת טיימינג,מוריד את הרצועה ואם אתה רוצה להחליף מחזיר שמן של הקמשפט אתה תוכל לפתוח את הפולי עם בוקסה 17 ופטיש אויר.

עכשיו אתה מסובב את הקמשפט עד ששתי הנקודות על הגלגלי שיניים מקבילים אחד לשניה מסמן בטיפקס את הכיוון לייתר בטחון."

אם הבנתי נכון - ישור טיימינג מול הסימנים - מה שנקרא TDC TOP DEAD CENTER. כאשר הUP על הפולי בכיוון מעלה והחור מול החריץ בבלוק.לא הבנתי מדוע לסובב את הקמשאפט אחרי הוצאת הרצועת טימינג .

פורסם
יש לך 2 קמשפטים שמחוברים בשרשרת ורק פולי אחד של הטיימינג

את זה הבנתי - לא הבנתי מדוע לסובב את הקמשפטים אחרי הוצאת הרצועה.אם אני לא טועה ברגע שיישרת את הפולי לנקודה מתה עליונה TDC אז לא מסובבים כלום כי זה יצא מתיזמון,האם נכון הדבר ?

פורסם

ברגע שיישרתה את הטיימינג מול הסימונים אתה משחרר תמותחן מוריד תרצועה מוריד את הכאפות ומסדר אותם בצד בדיוק לפי אותו סרט שהורדתה כי אם אתה לא מחזיר אותם נכון או שהכאפות ישברו או הקאמשפטים

עכשיו על הגלגלי שיניים יש שני נקודות שצריכות להיות מקבילות אחת לשניה תוציא את שניהם ככה עם השרשרת שהם לא יזוזו ובמידה והחליק לך או ששן אחת קפצה תיישר את הנקודות עוד פעם ואז תכניס את הקאמשפטים למקום,בכול מקרה אחרי שאתה מחזיר אותם למקום אתה תצטרך ליישר את הקאמשפט עוד פעם לפי הסימון של הטיימינג ואז להרכיב תרצועה.

• תוכן חדש...