Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4558 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
יהווה אחלה תחליף לליים פריים, בהנחה ואתה רוצה למצא סווירלים.

הליים פריים הוא אחלה קלינר, עם חומרים שוחקים עדינים שמכינים את הצבע.

(להבדיל מהליים פריים לייט שבו אין חומרים שוחקים והוא קלינר נטו).

לגבי פוליש ידני, מעבר לאולטימייט קומפאונד אין לי ניסיון.

נראה לי שזה מספיק מבחינת חומרים. (אולטימייט קומפאונד לגס ואז והאוטוגלים לליטוש עדין)

איפה אני יכול למצוא אריזה קטנה של הUC?

לגבי ציוד- על איזה פדים ממליצים? מהניסיון שלי בליטוש מתכת (ניסיון מקצועי), אני יודע שפד מיקרופייבר הכי מתאים לליטוש.

הבעיה שהבלו רו של דודו (היחיד שאני מכיר, ומאוד מרוצה ממנו ביישום הוקס) יהייה סופג מידי בשביל ליטוש- אני צריך משהו דק יותר. אפילו חשבתי על להקריב מטלית MF דקה של i4d שיש לי (הכחולות. מטלית פשוטה עם סיבים קצרים)

Golf 1.6 2002-> Lancer 1.6 2007-> Swift 1.2 2013

• תגובות 45
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

ראיתי באוטודיפו אריזה קטנה של המוצר, אולי יש גם באוטוסטור.

זכור לי מחיר של סביבות 40 ש"ח בדיפו, אבל אל תתפוס אותי במילה.

פדים לפוליש ידני - יש באוטוסטור שני סוגים יעודיים לפוליש ידני, hex logic ו- country lake , לי יש שלושה פדים של קאנטרי לייק לשימוש ידני שקניתי בזמנו מאיביי, שאחד מהם חיתוך (כתום), השני פוליש (לבן), השלישי להגנה/גלייז (אדום).

מאוד מרוצה מפד החיתוך שלהם (הכתום) חוסך זמן ומאוד נוח לשימוש.

אז הכתום + uc , ופד צהוב פשוט/מגווירס + srp , יתנו לך אחלה תוצאה.

"יאללה בירי".

פורסם
אתה לא צריך הגנה מהגלייז כל עוד אתה מיישם מעליו הגנה, הוא יחזיק כל עוד ההגנה שמעל תחזיק.

רוצה גלייז שממלא סווירלים בצורה אדירה ומכין את הקרקע לפני ההגנה?

autoglym srp new formula, לא תחזור אחורה (ההבדל בין הפורמולה החדשה לישנה הוא העובדה שהפורמולה האחרונה כמעט ולא מייצרת אבק, וההגנה ארוכה יותר, לא שזה אמור לשנות משהו).

GUGI , ברוך שובך.

תודה איש.

ספר,איך הסונקס?

אהבת?

פורסם

המוצר האהוב עליי עד כה.

לא הכי פשוט ליישום, פוטנציאל גדול למריחות, מרקם מאוד מוזר לדיטיילר, לקח לי כמה נסיונות ללמוד אותו בצורה הולמת.

אבל התוצאה שקיבלתי ממנו, גם מבחינת מראה הרכב, גם מבחינת בידינג, בעיקר מבחינת שיטינג, לחלוטין עולה על כל מוצר אחר שניסיתי, כולל ווקסים מצויינים וכולל כל סוגי האוטמים שיש לי.

אפילו עשיתי ניסוי קטן על חלק מהספויילר האחורי, הורדתי ממנו את כל ההגנה עם Ipa בדילול גבוהה (מעל 17% בטוח), ויישמתי אך ורק את הסונקס, שבוע אחרי שבוע ההגנה עדיין קיימת בלי שמץ של החלשות, משהו כמו חמישה שבועות.

קראתי את כל השירשורפלצת בדיטיילינג וורלד על כל מאה ומשהו עמודיו, על כל ההשוואות שנוסו גם מבחינת העמידות המתמשכת וגם מבחינת היכולות של המוצר לעמוד מול כימיכלים, הקנה לי המון ביטחון והדיטיילר הזה מרגיש לי פשוט "נכון".

רק צריך למצוא גלייז עם דגש על יכולת גבוהה מאוד (מאוד) של מיסוך, (במיסוך הבלאק לייט היה סביר, כמעט נגמר לי הsrp הישן, והnew formula עושה רושם של מחליף מעולה ביחס למחיר), וכנראה שזה יהיה הזוג המנצח שלי עד הרכב הבא, שיפונק בפוליש אמיתי ו-coating בלי הנחות.

"יאללה בירי".

פורסם
המוצר האהוב עליי עד כה.

לא הכי פשוט ליישום, פוטנציאל גדול למריחות, מרקם מאוד מוזר לדיטיילר, לקח לי כמה נסיונות ללמוד אותו בצורה הולמת.

אבל התוצאה שקיבלתי ממנו, גם מבחינת מראה הרכב, גם מבחינת בידינג, בעיקר מבחינת שיטינג, לחלוטין עולה על כל מוצר אחר שניסיתי, כולל ווקסים מצויינים וכולל כל סוגי האוטמים שיש לי.

אפילו עשיתי ניסוי קטן על חלק מהספויילר האחורי, הורדתי ממנו את כל ההגנה עם Ipa בדילול גבוהה (מעל 17% בטוח), ויישמתי אך ורק את הסונקס, שבוע אחרי שבוע ההגנה עדיין קיימת בלי שמץ של החלשות, משהו כמו חמישה שבועות.

קראתי את כל השירשורפלצת בדיטיילינג וורלד על כל מאה ומשהו עמודיו, על כל ההשוואות שנוסו גם מבחינת העמידות המתמשכת וגם מבחינת היכולות של המוצר לעמוד מול כימיכלים, הקנה לי המון ביטחון והדיטיילר הזה מרגיש לי פשוט "נכון".

רק צריך למצוא גלייז עם דגש על יכולת גבוהה מאוד (מאוד) של מיסוך, (במיסוך הבלאק לייט היה סביר, כמעט נגמר לי הsrp הישן, והnew formula עושה רושם של מחליף מעולה ביחס למחיר), וכנראה שזה יהיה הזוג המנצח שלי עד הרכב הבא, שיפונק בפוליש אמיתי ו-coating בלי הנחות.

לגבי היישום,פשוט תרסס פחות חומר,זה מאד יקל עליך ויעשה עבודה לא פחות טובה.

הוא אחד ה QDs היחידים שבאמת נותן שכבה של הגנה,התנהגות המים שלו פשוט מדהימה ויוצאת דופן לגבי מוצר כזה,למרות שאני מציע לך לבדוק כמה מהמוצרים החדשים של חברת GYEON.

למרות שהוא שורד יפה לא הייתי מציע לך להשאיר אותו לבד כ LSP,רק כהגנה נוספת מעל LSP.

לא הבנתי מה הכוונה שלך לגבי הגלייז,מה אתה בעצם רוצה להשיג בזה?.

פורסם
ראיתי באוטודיפו אריזה קטנה של המוצר, אולי יש גם באוטוסטור.

זכור לי מחיר של סביבות 40 ש"ח בדיפו, אבל אל תתפוס אותי במילה.

פדים לפוליש ידני - יש באוטוסטור שני סוגים יעודיים לפוליש ידני, hex logic ו- country lake , לי יש שלושה פדים של קאנטרי לייק לשימוש ידני שקניתי בזמנו מאיביי, שאחד מהם חיתוך (כתום), השני פוליש (לבן), השלישי להגנה/גלייז (אדום).

מאוד מרוצה מפד החיתוך שלהם (הכתום) חוסך זמן ומאוד נוח לשימוש.

אז הכתום + uc , ופד צהוב פשוט/מגווירס + srp , יתנו לך אחלה תוצאה.

תודה!

נראה לי שאני אקנה עוד בלו רו\ מיקרופייבר של מג' בשביל הSRP. הצהוב נועד בקושי למריחה, לא לשפשופים של פוליש :wink:

שווה לחפש את המוצרים האלה באיביי\ CYC ושות' או שהמחירים שלהם בארץ לא מונפצים מידי?

אני צריך להזמין גם ספוג-פלסטלינה עדין של ננוסקין

פורסם
לגבי היישום,פשוט תרסס פחות חומר,זה מאד יקל עליך ויעשה עבודה לא פחות טובה.

הוא אחד ה QDs היחידים שבאמת נותן שכבה של הגנה,התנהגות המים שלו פשוט מדהימה ויוצאת דופן לגבי מוצר כזה,למרות שאני מציע לך לבדוק כמה מהמוצרים החדשים של חברת GYEON.

למרות שהוא שורד יפה לא הייתי מציע לך להשאיר אותו לבד כ LSP,רק כהגנה נוספת מעל LSP.

לא הבנתי מה הכוונה שלך לגבי הגלייז,מה אתה בעצם רוצה להשיג בזה?.

כמו שאמרתי, לקח קצת זמן אבל נכון לעכשיו למדתי ליישם את הסונקס בצורה טובה.

יש לי לא מעט סווירלים שאני רוצה למלא, ולאטום את העבודה עם הסונקס.

בשביל זה הגלייז.

ופוליש מלא כרגע לא בא בחשבון מסיבות תקציביות.

I.g. את הsrp אתה לא אמור לשפשף לתוך הצבע, אלא ׳לעבד׳ אותו פנימה.

היכולות שחיקה של החומר נועדו בשביל הנקיון וההכנה, לא בשביל הורדת שכבה.

את האוטו גלים תמצא בסביבות השבעים ש״ח באיביי, ולגבי האולטימייט, שווה לקנות דרך אוטודיפו, הפעם. :)

"יאללה בירי".

פורסם

אם אני משתמש בUC, שלפי מה שהבנתי גס יחסית, אני לא אמור ללטש את המשטח במשהו עדין יותר (הSRP במיקרה הזה)?

פורסם

ה-srp ישמש לך כפילר, למה שלא הצלחת להוריד עם האולטימייט.

יכין את השטח להגנה.

אל תסתמך על יכולת הפוליש שלו, כמו שאמרתי, היא נועדה לשם הנקיון.

פוליש לפיניש בעבודה ידנית, מיותר לחלוטין לטעמי, הקומפאונד יכין לך את המשטח בצורה טובה ומספקת, אם תשקיע את הזמן שדרוש לכך.

אין לך מה לחשוש מהעובדה שהקומפאונד גס, בעבודה ידנית כמעט ואין סיכוי לפגוע בצבע מבחינת הורדה מאסיבית של שכבות לכה.

"יאללה בירי".

פורסם

אני לא מפחד להוריד שכבת לכה (כמו שכתבתי- אני עובד עם מתכות, 6 שנים. אגב, גם פלסטיק מעורב בעניין, כשאני חושב על זה) ואני יודע כמה יורד בתהליכי גימור שונים.

אני חושש מהכנה לא מספיק טובה של השטח- שהקומפאונד עצמו יעשה סוירלים עדינים (כי זה חומר שוחק וכאלה)

העניין הוא שאני כנראה צריך להוריד שכבה די עבה בכמה מקומות (נקודתי, לא על חלק שלם) כדי להעלים שיפשופים מעצבנים (לפני כמה הודעות שמתי לינק לשירשור אחר שלי בנושא).

חשבתי בכלל לעשות את הפוליש עם הקומפאונד רק באופן נקודתי וקצת לשפשף עם הSRP את כל המשטחים כדי להחליק טיפה (בנוסף למיסוך שהגלייז נותן) את הסוירלים הסוררים

תגידו לי אם אני מתכנן משהו בלתי אפשרי\ מטופש שלא יעבוד.

פורסם

תהליך פוליש "כהלכתו" (לא לגמרי מדוייק אבל עקרונית פוליש עושים בשני שלבים) הוא לפחות דו שלבי (יש גם שלושה) בדיוק מהסיבה שציינת, הקמפאונד משאיר סווירלים עדינים, ולכן לאחר מכן עוברים עם פוליש עדין (פוליש פיניש) שמחליק את פני השטח ולא מורידים שכבה עבה מידי.

Renault Clio sport 2001 - Sold

תקשיב מה דניקס אומר לך.

פורסם
אני לא מפחד להוריד שכבת לכה (כמו שכתבתי- אני עובד עם מתכות, 6 שנים. אגב, גם פלסטיק מעורב בעניין, כשאני חושב על זה) ואני יודע כמה יורד בתהליכי גימור שונים.

אני חושש מהכנה לא מספיק טובה של השטח- שהקומפאונד עצמו יעשה סוירלים עדינים (כי זה חומר שוחק וכאלה)

העניין הוא שאני כנראה צריך להוריד שכבה די עבה בכמה מקומות (נקודתי, לא על חלק שלם) כדי להעלים שיפשופים מעצבנים (לפני כמה הודעות שמתי לינק לשירשור אחר שלי בנושא).

חשבתי בכלל לעשות את הפוליש עם הקומפאונד רק באופן נקודתי וקצת לשפשף עם הSRP את כל המשטחים כדי להחליק טיפה (בנוסף למיסוך שהגלייז נותן) את הסוירלים הסוררים

תגידו לי אם אני מתכנן משהו בלתי אפשרי\ מטופש שלא יעבוד.

ברור שניתן לעבוד עם הפוליש הידני באופן נקודתי, אם המצב של הפח טוב אז אין טעם להשקיע כ"כ הרבה מאמץ בפוליש כולל.

אתה מתכנן פרוייקט שכולל פלסטלינה וipa על כל הרכב?

"יאללה בירי".

פורסם

פלסטלינה כן, IPA לא.

אני רוצה לעשות את הרכב בשלבים אז אני אפילו לא מתכוון לשטוף עם פיירי... כל פעם אזור אחר- שטיפה (עם השמפו הרגיל citrus & gloss של CG), פלסטלינה, פוליש (UC ואז הגלייז) ואז וקס

זה אמור להוריד את כל השאריות של הוקס והג'יפה. ואני מקווה שחצי שנה מאז היישום האחרון גם יעזור (בינתיים 4 חודשים לא הספיקו. הקולונייט אפילו לא עושה סימנים של עייפות)

פורסם

שמע, אני באמת לא מבין את הסלידה שלך מIPA, לא משתמשים במה שאתה מכיר, מדובר באלכוהול מדולל לסביבות 17%.

אתה חייב את זה (או לפחות שטיפה עם פירי) כי הפוליש משאיר שומנים ואם לא תסיר אותם האוטם לא יתחבר לצבע כמו שצריך ויחזיר מעט מאוד זמן.

Renault Clio sport 2001 - Sold

תקשיב מה דניקס אומר לך.

• תוכן חדש...